Saç Rengi ve Saç Boyama bu ne renk...................................

ilkyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
116
Yer
Aydın
arkadaslar böyle bi kızılı nası ede edecegim blen var mı cok belirgn istiyorum yardım ederseniz sevinirim.bi konu daha acmıstım kimse cvp vermedi ya rlanda kızılını bilen var mı bi resm verse bulamadım ben

buna da bakın çok belirgin ama kıpkırmızı değil yukarıdaki ve bu gibi lütfen bildiklerinizi paylaşın hafta sonu boyatıcam

Eklentiler

• $wenn5096887__oPt.jpg
    $wenn5096887__oPt.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 56
saol canım gaiba ona boyuycam ben de cok begendim baktım az önce

aslında bakarsan bende onu istiyorumm ya allah seni inandırsınn kaç gündür renkarıyorumm bi türlü karar veremiyorumm afalladım iyce sonra bu rengi gördümm amakorkuyorum çok kırmızı olur diye

ben de cok kırmızı olmaz diye korkuyorum bende kızılı belirgin istiyorum

resim nasıl ekleniyoo bana söle ben sana o saç rengini boyamış bi kız göstercemm ve yıkandıktan sonraki halinidee

önce hemen alttki gelşmiş cevap yazan yere tıkla sora asaga dogru in EKLENTİ EKLE ye tıkla gözattan seç.bende bukadar biliyorum

canım bakk bu kızın boyadığı ilk haliii

Eklentiler

• $kızzzzzzzzzz.jpg
    $kızzzzzzzzzz.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 87
aa güzel ya cok kırmızı deil ben boyucam gallba sacımda tarcın bakır var benim aslında ona takmıstım ilk boyayamam tam tutmadı 1 kutu daha aldım içimde kalmasın önce onu boyuyum dyorum ama sora bunu

diğer halini ekleyemiyorumm yawww tarçın rengine dönüyoo canımm yıkayınca işte

karsılaştırdım ben de benm istediğim renkle bu aynı degil ama bi baksana

peki ben boyucam bakır kor kızıla ya..ama tarcın bakırı bdaha boyucam önce içimde kalmasın acaba karıssa olur mu abarttım mı

tarcın bakır bu

Eklentiler

• $490_buyuk.jpg
    $490_buyuk.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 58
pekii lorealin 7,64 var o nasıl olur senceee bide bu renk bana olurmu dersinn saçım şuandaa açık bakırımsı birenk aynırengi elde edebiliyomuusn

bu renk canım işte

Eklentiler

• $7,64.jpg
    $7,64.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 61
ya bu renk de süpermiş harika our ben ce bu nun adı ne tam olarak çok güzel bence olur sana

kusura bakma gec yazıom biraz ufaklık var da benim

çok güderl evet loreal recital 7,64 yoğun kızıl bakır canımm çok güsel tutuyıo saçta

Back