saç rengin acık bir renk ise (kumral tonları arası sarıda tutmaz)
Loreal Majirel 5.64 Açık Ketane Kızıl Bakır Saç Boyası
ile bu rengi yakalayabilirsin ama resimdeki ışık ve fotoshop faktörünü göz arda etiğinde modeldeki saç rengi bu
bana sorarsan bu renk zor bir renk daha önce yaptım hergün dus alan bırıysen 10 günde renk akıp iğrenç bir hal alıyor bu yüzden iki haftada bir boyaman lazım sonrada hosgeldin kırıklar yanıklar güle güle sağlıklı saç oluyor :/
bana kalırsa tammm kızıl bakır bu renk ve açık tenliysen,z mükemmel olur
evet canım beyaz tenliyim bende çok beğendim. tam bu rengi tutturucak boya bulursam boyıycam valla aksada
ben bi ara bu renge boyamıstım sacımı koleston 6.4. bende cok acık tenlıyım herkes bayılmıstı. palette 7.77 de cok cok guzel bı kızıl ama o daha bakıra donuk bı renk.
koleston ve palette çok çabuk akıyo diyo duydum genelde marketlerde satılmayan boyalar daha iyi sanırım. ben igoraya boyadım en son 8.77 güzel bi renk oldu ama şuan kalmadı bi şey tekrar boyıycam bakalım. ama bu rengi çok beğendim bakırı biraz oturtup öyle boyamayı düşünüyorum enazından akınca yine bakır bi renk kalsın.
kesinlikle haklısın kuaför boyaları cok daha iyi. igora iyi ama ben sana koleston perfecti oneririm. oda profesyonel boya. tek gecerim
bu renge bayıldım harika nedir bu nasıl boyanır oysaçımı bakır yapmaya çalışıyorum zaten buna dönsem ne olur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?