Saç Rengi ve Saç Boyama bu ne güzel bir renk

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
96
İstanbul
bu renge bayıldım harika nedir bu nasıl boyanır oy saçımı bakır yapmaya çalışıyorum zaten buna dönsem ne olur sanki

Eklentiler

• $254875660130978620_c4N9Jx2j_c.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 1.169
saç rengin acık bir renk ise (kumral tonları arası sarıda tutmaz)
Loreal Majirel 5.64 Açık Ketane Kızıl Bakır Saç Boyası
ile bu rengi yakalayabilirsin ama resimdeki ışık ve fotoshop faktörünü göz arda etiğinde modeldeki saç rengi bu
bana sorarsan bu renk zor bir renk daha önce yaptım hergün dus alan bırıysen 10 günde renk akıp iğrenç bir hal alıyor bu yüzden iki haftada bir boyaman lazım sonrada hosgeldin kırıklar yanıklar güle güle sağlıklı saç oluyor :/

igora 8.77 boyamıştım yani bakır vardı saçımda aktı bakır yansımalı açık kumral gibi bi renk şuan ozaman tutar tutmasınada 2 haftada bir saç boyanmaz yani 3. boyamada elimde kalır valla zaten ince telli saçlarım ama yinede çok güzel bi renk

bana kalırsa tammm kızıl bakır bu renk ve açık tenliysen,z mükemmel olur

evet canım beyaz tenliyim bende çok beğendim. tam bu rengi tutturucak boya bulursam boyıycam valla aksada

ben bi ara bu renge boyamıstım sacımı koleston 6.4. bende cok acık tenlıyım herkes bayılmıstı. palette 7.77 de cok cok guzel bı kızıl ama o daha bakıra donuk bı renk.

ben bi ara bu renge boyamıstım sacımı koleston 6.4. bende cok acık tenlıyım herkes bayılmıstı. palette 7.77 de cok cok guzel bı kızıl ama o daha bakıra donuk bı renk.

koleston ve palette çok çabuk akıyo diyo duydum genelde marketlerde satılmayan boyalar daha iyi sanırım. ben igoraya boyadım en son 8.77 güzel bi renk oldu ama şuan kalmadı bi şey tekrar boyıycam bakalım. ama bu rengi çok beğendim bakırı biraz oturtup öyle boyamayı düşünüyorum enazından akınca yine bakır bi renk kalsın.

kesinlikle haklısın kuaför boyaları cok daha iyi. igora iyi ama ben sana koleston perfecti oneririm. oda profesyonel boya. tek gecerim

merhaba arkadaşlar daha önce kızıl saç başlığına da yazdım ama kimse cevap vermedi lütfen yardım edin. bu hafta sonu saçımı boyayacağım. şu rengi nasıl elde ederim?
saçım şu anda kumrala yakın, daha önce birkaç defa kuaföre boyattım ama saçım ilk yıkamada çok kötü bir renk aldı. bu defa kendim boyayacağım, tam bu renk olsun istiyorum. hangi kızıla boyamalıyım. saçımı açmam gerekiyor mu? lütfen bu mesajım da cevapsız kalmasın

Kızıl Saç Modası | iamistanbul.tv

bu renge bayıldım harika nedir bu nasıl boyanır oy saçımı bakır yapmaya çalışıyorum zaten buna dönsem ne olur sanki

Merhabalar;

10 yıldır boya ile uğraşıyorum. Bu renk igora 8.77 değil, Koleston Perfect 8.34 tür ve %9(30volume)luk oksidanla boyanmıştır.

Bu rengi elde etmek ve kalıcı olmasını istiyorsan pimentasyon işlemi yapman gerekir. Saçını en son İgora 8.77 ile boyamışsın. Bir daha boyama ve biraz aksın ki pigmentasyon yapabilesin.

Pigmentasyon yapmak için boyamak istediğin rengin ana renginden almalısın öncelikle. Yani 8.34 boyayacaksan bu rengin ana rengi 8.0 dır. 8.0 i, 1 çay bardağı su ile karıştırıp diplerine sürmeden 15 dk bekletmen gerekmektedir. Son 5 dksında ise diplerine hızlıca sürüp yıkaman gerekir. İyice kuruttuktan sonra saçını 8.34 ile %9(30 volume) ile saçına sürmen gerekir.

Ben biraz da bakırlık yerine kızıllık yoğun istiyorum diyorsan 8.43 öneririm. 1 ay değil de 2 ay sonra aksın isteyip kızıılık da istiyorsan da 7.43. Saçına ne boya vurursan vur, oksidanın %9(30 volume)luk olmalıdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…