Bu ne demekti şimdi lütfen bilen birisi aydınlatsın.

Aynen Allaha şükür adres vermedim buna

o kadar çok varki allah beterinden korusun

aaa hiç google bakmadım vay arkadaş bunların işi gücü yok mu ya

Soylediginize göre adam bir şeye benzemiyor, yaşı size göre geçkin, konuşmaları absürt neden hala konuşmaya devam ediyorsunuz ki?

Para değil de sanki para adı altında başka bir şey yollayacakmış gibi geldi bana. Size geldigi gibi sizden de başkası alacaktı emaneti belli ki. Yoksa size güvenmesi için bir sebep yok tabi ki. Basın engelli gitsin, tekin bir tip değil.

Evet engelledim bu da bi tecrübe oldu

waaaww bir james bond hikayesi :)))))
hemen kaç bu adamdan .
seni kimbilir hangi işlere alet edecek.
yaww milletin şu dolandırıcılık için başvurduğu akıllara bakın.
ülke yararına kullansalar uzaya gideriz ama adamlar bunu kötülükte kullanma yolunu seçiyor.
vay anasını sayın seyirciler..

Üşüyen prenses haberlerde daha yeni benzer bir konu vardı. Amerikan askeriyiz Suriye'de gorevdeyiz döviz alacaksiniz mi ne demişler, millette bir güzel keklenmiş direkt engelle ama böyle şeylerde nedense hep seni buluyor? Haber şu:
Kendilerini Amerikan askeri olarak tanıtan 'Safari Çetesine' operasyon: 12 gözaltı

klasik dolandırıcılık. farklı ülkedeki kişi bizim ülkede paravan birini seçiyor kendine, önce parayı o kişiye gönderiyor sonra başkası aracılığı ile alıyor. nijerya dolandırıcılığı tarzı şeyler de var. birinin parası yani 100b böyle bir yöntem seçmişler çünkü yakalanacaklar ve yargılama sırasında uygun ve kabul edilebilir bir hikaye uydurmaya çalışıyorlar

Üşüyen prenses demek hala aynı saflıkta emin adımlarla ilerliyorsun.
Neyse.
Konuna gelecek olursam Nijeryalı adamlar bunlar alayı da Amerikan askeri olduğunu söyler.
Bir ara sarı siteye dadanmislardi hala da varlar gerçi.
Sana kolide para gelmeyecekti öncelikle bunu diyeyim.
Koli güya bir ülkede takılı kaldı benim de hesabimda sorun var o sebeble su ibana kargonun gümrükten çıkması için 500 euro yolla sen de sana gönderdiğim koliden açar alırsın diyecekti :)
Nijeryalı eblehler bunlar.

Bir şey göndereceği yoktu. Paket göndereceğim ama gümrüğe takılıyor. Bilmem ne hesabına şu kadar para göndermen lazım. Ben sana sonra şu kadar veririm vs vs gibi kendine para göndermeyi sağlamak için hazırlanan bir düzenek bu. Para yatırıldıktan sonra ya tamamen tüyüyorlar ya da kurbandan biraz daha para koparabilecegini düşünürse olmadı bir de şu kadar at falan diyorlar. Sonra vın işte. Öyle ortada paket falan yok anlayacağınız.

yok canım ben inanır mıyım gözlem yapıyordum sadece

Bir ay boyunca mi gözlem yaptınız. Konu sahibi yapmayın. Kimse bir ay gözlem yapmaz bildiğin inanmışsınız. Artık sonradan ne geçtiyse aranızda buraya konu açma ihtiyacı duydunuz. Karşınızdaki kişi profesyonel bir suçlu olduğu çok açık değil mi?. Adam paketle para göndermeyecek büyük ihtimalle yasaklı bir maddeyi birimlerine ulaştırmaya çalıyor.
Ayrıca adam yabancı değil bildiğin Türk.

Yöntemleri ne peki? Yani kolide ne var? Merak ettim valla

Düpedüz dolandırıcı...açık adres bilgilerine kadar istiyor.ürktüm resmen bu kişiden uzak durun baştan sona saçmalık dolu hatta gidin emniyete anlatın çete midir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…