- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Aynen Allaha şükür adres vermedim bunaYüz bin dolar çok büyük koli yapmaz ki…
Hadi iyi düşünelim neden banka hesabına değilde koli ile gönderiyor.
Koli ile göndereceği uyuşturucu.
Kurye dediği de artık hangi mafya ise ordan bi kurye getirecek size koliyi.
Vallahi anında polis evinizi basar. Kendinizi açıklayana kadar da içeri de yatardınız.
Kendinizi de kurtaramazsınız bunların elinden.
Nasıl ingiliz yahu müslüman gibi yemin etmekler, Türk gibi yazışma…
Bende iğne yapmayı, damar yolu açmayı biliyorum. Giyeyim bi önlük hastaneye gittiğimde gizlice atayım bi foto. Al işte oldum sahte bi doktor…
İyi ki boş anınıza gelip kabul etmediniz…
düşünmedim değilSöyle bitcoin olarak yollasın, kriptolar da takip edilemiyor ya daha kısa olur
o kadar çok varki allah beterinden korusundaha önce başına böyle bir olay gelen etrafımda kimse yoktu buraya yazdım baya böyle bir şey yaşayan varmış ben sosyal medyada tanışmaya karşı değilim ama en geç 1 hafta içinde buluşmak lazım diye düşünüyorum görmeden inanıp güvenmem bu kişiyle de öylesine konuşuyordum da ne mana yani bunlar adam ciddi gibi gelmişti ama görmeden dediğim gibi inanmadığım için geleceğini söylemişti yurt dışında görevde diye neyse tamam demiştim öğrendim olayı başka yaşayanlarda varmış
aaa hiç google bakmadım vay arkadaş bunların işi gücü yok mu yaSon zamanlarda, Instagram, Telegram veya Facebook gibi sosyal medya platformlarında aktif olan dolandırıcılar, birçok kişiyi mağdur etmeye devam ediyorlar. Dolandırıcılar, kurbanlarıyla 3-4 hafta süren arkadaşlıklar kuruyorlar ve genellikle Amerikan ordusu mensubu gibi tanınıyorlar. Yemen, Suriye veya bir Afrika ülkesinde görev yaptığını iddia eden dolandırıcılar, eline bol miktarda para geçtiğini ve bunu kurbanlarına göndermek istediklerini söylüyorlar.
Ahanda google da buldum.
Soylediginize göre adam bir şeye benzemiyor, yaşı size göre geçkin, konuşmaları absürt neden hala konuşmaya devam ediyorsunuz ki?kullandığı fotoğraf hiçbir şeye benzemiyor genç yakışıklı bir fotoğraf olsa diyeceğim ki fake anlık fotolar da attı
aynen pakette ne gönderecekti acaba kara para mı aklayacak anlamadım ki ya parayı çalsam tabi yapmam da nasıl güvenir
Evet engelledim bu da bi tecrübe olduSoylediginize göre adam bir şeye benzemiyor, yaşı size göre geçkin, konuşmaları absürt neden hala konuşmaya devam ediyorsunuz ki?
Para değil de sanki para adı altında başka bir şey yollayacakmış gibi geldi bana. Size geldigi gibi sizden de başkası alacaktı emaneti belli ki. Yoksa size güvenmesi için bir sebep yok tabi ki. Basın engelli gitsin, tekin bir tip değil.
Üşüyen prenses haberlerde daha yeni benzer bir konu vardı. Amerikan askeriyiz Suriye'de gorevdeyiz döviz alacaksiniz mi ne demişler, millette bir güzel keklenmişMerhaba öncelikle konuma inanmayanlar sakın yorum yapmasın.
İnstagram da 1 ay önce birisiyle tanıştım Amerikan ordusunda doktorluk yaptığını söyledi bununla ilgili fotoğrafları da var neyse şuan Kuveyt ordusunda görevde olduğunu anne babasının öldüğünü tek çocuk olduğunu daha önce evlendiğini bir kızı olduğunu eşinin de kanserden öldüğünü söyledi 46 yaşında olduğunu söyledi bunlar ne kadar doğru bilemem.
Tabi biz her gün konuşuyoruz türkçe bilmesine şaşırdım çünkü kendisi İngiliz Amerikan ordusunda ne işi var o da muamma annesi İzmirliymiş türkçeyi o yüzden biliyormuş.
Dün bana çalıştığı yerden emekli olacağını ve yaşadığım şehirde hastane açacağını söyledi
geçen haftada geldiğimde sana ev mi araba mı alalım dedi burada bi saçmaladı zaten ne alaka yani
dün de emekli olduğunu onun için para verdiklerini son bir göreve gideceği için parayı saklayamayacağını ve bana göndermek istediğini söyledi ben tabiki kabul etmedim.
100.000 euro az para ne olacak diyor bir de
neyse benimle evlenmek istediğini hiç görüşmeden çok sevdiğini söyleyen adam kabul etmedim parayı diye dünden beri benimle konuşmuyor çok saçma ya bu parayı bana gönderip ne yapacaktı sizce ?
birkaç mesajı ekliyorum
Ama hiç değişmemişsinevlenmedim biraz uzak durmak istemiştim buradan
Aynen öyle ben deePrenses sen hala evlenmedin mi
Ben seni evlenip çoluk çocuğa karışmışındır düye düşünmüştüm.
yok canım ben inanır mıyım gözlem yapıyordum sadece
Yöntemleri ne peki? Yani kolide ne var? Merak ettim vallaBu çok meşhur bir dolandırma yöntemi. Birkaç sene önce herkese gelirdi bu mesajdan, bur süredir yoktu ortalıkta yeniden aynı yöntem çıkmış demek ki. Engeli basın geçin. Böyle şeylere nasıl inanıyorsunuz ya? Bitmez tabi dolandırıcılar
Düpedüz dolandırıcı...açık adres bilgilerine kadar istiyor.ürktüm resmenMerhaba öncelikle konuma inanmayanlar sakın yorum yapmasın.
İnstagram da 1 ay önce birisiyle tanıştım Amerikan ordusunda doktorluk yaptığını söyledi bununla ilgili fotoğrafları da var neyse şuan Kuveyt ordusunda görevde olduğunu anne babasının öldüğünü tek çocuk olduğunu daha önce evlendiğini bir kızı olduğunu eşinin de kanserden öldüğünü söyledi 46 yaşında olduğunu söyledi bunlar ne kadar doğru bilemem.
Tabi biz her gün konuşuyoruz türkçe bilmesine şaşırdım çünkü kendisi İngiliz Amerikan ordusunda ne işi var o da muamma annesi İzmirliymiş türkçeyi o yüzden biliyormuş.
Dün bana çalıştığı yerden emekli olacağını ve yaşadığım şehirde hastane açacağını söyledi
geçen haftada geldiğimde sana ev mi araba mı alalım dedi burada bi saçmaladı zaten ne alaka yani
dün de emekli olduğunu onun için para verdiklerini son bir göreve gideceği için parayı saklayamayacağını ve bana göndermek istediğini söyledi ben tabiki kabul etmedim.
100.000 euro az para ne olacak diyor bir de
neyse benimle evlenmek istediğini hiç görüşmeden çok sevdiğini söyleyen adam kabul etmedim parayı diye dünden beri benimle konuşmuyor çok saçma ya bu parayı bana gönderip ne yapacaktı sizce ?
birkaç mesajı ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?