Bu ne demekti şimdi lütfen bilen birisi aydınlatsın.

Prenses konuya bu kadar agresif başlanmaz ki ama
Net dolandirici, bir de google translate ya da yapay zeka translate kullandigi cok belli.

Yazmamasinin nedeni de salak olmadiginizi anladi enerjisini inanacaklara harciyor. Emin olun tek dolandirmaya calistigi siz degilsiniz.

Bunlarda çare tükenmez her derde devalar,nasıl planlar yapıyorlar öyle kafalar aşırı çalışıyor bunlarda.
Resmen kara aklama yolunda hepsi,patron ne dediyse artık adam topuklayıp kaçmış bile

Yüz bin dolar çok büyük koli yapmaz ki…

Hadi iyi düşünelim neden banka hesabına değilde koli ile gönderiyor.

Koli ile göndereceği uyuşturucu.
Kurye dediği de artık hangi mafya ise ordan bi kurye getirecek size koliyi.
Vallahi anında polis evinizi basar. Kendinizi açıklayana kadar da içeri de yatardınız.

Kendinizi de kurtaramazsınız bunların elinden.

Nasıl ingiliz yahu müslüman gibi yemin etmekler, Türk gibi yazışma…

Bende iğne yapmayı, damar yolu açmayı biliyorum. Giyeyim bi önlük hastaneye gittiğimde gizlice atayım bi foto. Al işte oldum sahte bi doktor…

İyi ki boş anınıza gelip kabul etmediniz…

Bunlarda çare tükenmez her derde devalar,nasıl planlar yapıyorlar öyle kafalar aşırı çalışıyor bunlarda.
Resmen kara aklama yolunda hepsi,patron ne dediyse artık adam topuklayıp kaçmış bile
Başkalarını başkaları üzerinden dolandıracak eli hiç kirlenmeyecek işte. Dolandırılan adam diyecek şu hesaba gönderdim, hesabı kullanılan insan yanacak.

Para attırmadı diye görüşmeyi kesmek en büyük falso olmuş.
Baska yerde sansını denicek

Kesinlikle öyle olacak uyanık olmak lazım bu dırmlarda.
Ben çok saftım o zamanlar, adama üzülüp hesabımı kullandirabilirdim ama nasıl olduysa hesabim yok dedim ve patronumu aramayı akıl ettim. Allah korudu herhalde. Yoksa bende o akıl yoktu.

Son zamanlarda, Instagram, Telegram veya Facebook gibi sosyal medya platformlarında aktif olan dolandırıcılar, birçok kişiyi mağdur etmeye devam ediyorlar. Dolandırıcılar, kurbanlarıyla 3-4 hafta süren arkadaşlıklar kuruyorlar ve genellikle Amerikan ordusu mensubu gibi tanınıyorlar. Yemen, Suriye veya bir Afrika ülkesinde görev yaptığını iddia eden dolandırıcılar, eline bol miktarda para geçtiğini ve bunu kurbanlarına göndermek istediklerini söylüyorlar.

Ahanda google da buldum.

Ne kadar garip yöntemler var yahu. Geçen gün erkek arkadaşımla otururken adamın telefonuna "Dün gece çok ateşliydin..." diye link geldi. Yuva yıkar hayat kaydırır bunlar.

Ben çok saftım o zamanlar, adama üzülüp hesabımı kullandirabilirdim ama nasıl olduysa hesabim yok dedim ve patronumu aramayı akıl ettim. Allah korudu herhalde. Yoksa bende o akıl yoktu.
İnsan şaşırır o durumda herhalde,gene aklına gelmiş patronunu aramak.

Allah Allah bunlar dolandırıcı cidden neyse engelledim

daha önce başına böyle bir olay gelen etrafımda kimse yoktu buraya yazdım baya böyle bir şey yaşayan varmış ben sosyal medyada tanışmaya karşı değilim ama en geç 1 hafta içinde buluşmak lazım diye düşünüyorum görmeden inanıp güvenmem bu kişiyle de öylesine konuşuyordum da ne mana yani bunlar adam ciddi gibi gelmişti ama görmeden dediğim gibi inanmadığım için geleceğini söylemişti yurt dışında görevde diye neyse tamam demiştim öğrendim olayı başka yaşayanlarda varmış

Ya bırak zengin koca annene zengin damat canlandı hemen gözünde biz seni bilmez miyiz bir gün dolandırıcıya kurban gideceksin bak çekirge bir sıçrar iki sıçrar
he tabi tabi beni tanımadan yorum yapma lütfen ya da yap günahımı al banane artık kimseye kendimi ispatlamak zorunda hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…