Bu ne demekti şimdi lütfen bilen birisi aydınlatsın.

Kara para aklama olabilir.
Size gelene kadar bir kuyumcuyla falan anlaşabilir(bildiğim kadarıyla onlar yurtdışından para getirebiliyor) ayrıca 100 bin euro inanın euro kazanan bir insan icin bile çok,öyle paketleyip gönderilebilecek bir meblag degil. Hadi herşeyi geçtim,banka hesabına yatırır insan ordan oraya yollamaktansa,sonra istediği yerde kullanır zaten.
Paketten para çıkacağını sanmıyorum(varsa öyle bir paket tabi)bu arada. Kesinlikle uzak durun, sizi engellediyse başka birini kafeslemeye çalışıyordur. Başınız belaya girer asla asla bulaşmayın. Çok pis işler olabilir bunun altında asla anlattığı gibi olamaz emin olun. Dertsiz başınıza dert acmayın.
yok beni kendisi instagramdan çıkarmış whatsaptan yazmıyor onu engelledim instagramdan buradan da engelleyeceğim

Asıl amacı bir sürü kadın tavlamak değil ki. Çok yakışıklı birini kullanmasına gerek yok. Ayrıca ergenliğimde ben de insanları işletirdim (maalesef). İnternette birilerini işleten insanlar iyi bilir ki asla güzel veya yakışıklı birilerinin fotolarını kullanmamalısın. Yoksa insanlar şüphe eder.

Çok saçma bir hikaye yok abd ordusunda görevliymiş ama annesi izmirli olduğundan Türkçe biliyomuş falan
İngilizleri ne zamandan beri ABD ordusuna alıyorlar ki.. neresinden tutsan bir saçmalığı var. Yok ingilizmiş yok izmirliymiş, parayı pakette yollayacakmış. Erkenden engel en güzel çözüm, çünkü işin içinde büyük meblağ var

Koliyle başka bir şey yollayacak.
Inanmayanlar yazmasun demişsin de yani kardeşim adam kuryelik yaptıracak sana.
Sen hala inanmayan yazmasun diyorsun pes.
Amerikan ordusunda Türkçeyi anadili konuşan asker annesi İzmirli hıhı peki.
100.000 Euro gönderecek peki
yok konuma inanmayanlar dedim benim eski konularıma hep fake yazıyorlar da ondan

Fotoğraflara inanma yıl olmuş kaç, karşındaki büyük bir dolandırıcı, en iyi ihtimalle saf insanları (kadınsa erkek kılığında erkekse kadın kılığında) kandırıp uyuşturu silah parası vs aklıyor ülkeye sokuyo bilmemne. Dediği her şey ağır fake nasıl inanırsın bunlara da ciddiye alır devam edersin.
yok canım ben inanır mıyım gözlem yapıyordum sadece

Merhaba öncelikle konuma inanmayanlar sakın yorum yapmasın.
İnstagram da 1 ay önce birisiyle tanıştım Amerikan ordusunda doktorluk yaptığını söyledi bununla ilgili fotoğrafları da var neyse şuan Kuveyt ordusunda görevde olduğunu anne babasının öldüğünü tek çocuk olduğunu daha önce evlendiğini bir kızı olduğunu eşinin de kanserden öldüğünü söyledi 46 yaşında olduğunu söyledi bunlar ne kadar doğru bilemem.
Tabi biz her gün konuşuyoruz türkçe bilmesine şaşırdım çünkü kendisi İngiliz Amerikan ordusunda ne işi var o da muamma annesi İzmirliymiş türkçeyi o yüzden biliyormuş.
Dün bana çalıştığı yerden emekli olacağını ve yaşadığım şehirde hastane açacağını söyledi
geçen haftada geldiğimde sana ev mi araba mı alalım dedi burada bi saçmaladı zaten ne alaka yani
dün de emekli olduğunu onun için para verdiklerini son bir göreve gideceği için parayı saklayamayacağını ve bana göndermek istediğini söyledi ben tabiki kabul etmedim.
100.000 euro az para ne olacak diyor bir de
neyse benimle evlenmek istediğini hiç görüşmeden çok sevdiğini söyleyen adam kabul etmedim parayı diye dünden beri benimle konuşmuyor çok saçma ya bu parayı bana gönderip ne yapacaktı sizce ?
birkaç mesajı ekliyorum

Hiç görüntülü konuştunuzmu?

Bu tatlimlar niye bana denk gelmiyo ya eglenirdim azicik😅😅
Bana bi kere bi sms gelmisti "utanmiyor musun boyle fotograflar paylasmaya" yazisi bi linkle beraber, ortamlara nude salanlar icin korkutucu bi sey ben direkt babama soylemistim sms e bak diye djdj
evet o mesajlardan da çok geliyor

Merhaba öncelikle konuma inanmayanlar sakın yorum yapmasın.
İnstagram da 1 ay önce birisiyle tanıştım Amerikan ordusunda doktorluk yaptığını söyledi bununla ilgili fotoğrafları da var neyse şuan Kuveyt ordusunda görevde olduğunu anne babasının öldüğünü tek çocuk olduğunu daha önce evlendiğini bir kızı olduğunu eşinin de kanserden öldüğünü söyledi 46 yaşında olduğunu söyledi bunlar ne kadar doğru bilemem.
Tabi biz her gün konuşuyoruz türkçe bilmesine şaşırdım çünkü kendisi İngiliz Amerikan ordusunda ne işi var o da muamma annesi İzmirliymiş türkçeyi o yüzden biliyormuş.
Dün bana çalıştığı yerden emekli olacağını ve yaşadığım şehirde hastane açacağını söyledi
geçen haftada geldiğimde sana ev mi araba mı alalım dedi burada bi saçmaladı zaten ne alaka yani
dün de emekli olduğunu onun için para verdiklerini son bir göreve gideceği için parayı saklayamayacağını ve bana göndermek istediğini söyledi ben tabiki kabul etmedim.
100.000 euro az para ne olacak diyor bir de
neyse benimle evlenmek istediğini hiç görüşmeden çok sevdiğini söyleyen adam kabul etmedim parayı diye dünden beri benimle konuşmuyor çok saçma ya bu parayı bana gönderip ne yapacaktı sizce ?
birkaç mesajı ekliyorum
Dolandiriciniz hayırlı olsun.

yok beni kendisi instagramdan çıkarmış whatsaptan yazmıyor onu engelledim instagramdan buradan da engelleyeceğim
Kesinlikle engelleyin.
Bana da yıllardır ingilizce bir mail geliyor x yerdeki akrabanız öldü,mirasını size bırakti vb şekilde bir kez bile acaba demedim. Biliyorum ki dolandırıcı.
Bankadan arasalar bile kapatın ben arayayım diyip kendimiz arayip onlar mı arayan teyit ettiğimiz bir dönemdeyiz. Bu oyunlara gelmemeliyiz. Ne kaybedersiniz zaten Allah aşkına bu adamla görüşmeseniz.
Zaten bir anlik boşlukla kanıyor insanlar bile bile bunlara. Sonra pişman olunuyor ama iş işten geçmiş oluyor.

etsem mi acaba böyle ülkem üzerinden kara para aklıyor olmasınlar ya da bulaşmasam mı
Yani kara para aklama olmasa dahi başka birini dolandırma durumu olmaması adına en azından dosyaya girsin. Canım ülkem motivasyonu bende çok fazla olduğu için ben şikayet ederdim. Kolaylık olması açısından konuşmalarınızı, fotoğrafları arşivleyin.

Bir tanıdığımın başı bu şekilde derde girmişti hapis yattı hatta. Dolandırıcılıktan 😂 adam para aklamak için senin masumiyetini kullanmak istiyo olabilir

Ben adamın yabancı olduğunu bile düşünmüyorum. Bir insan karşı taraftan hoşlandıysa hemen yüzyüze görüşmek ister. Aynı etki devam edecek mi diye. Bu adam ne alaka para gönderiyor. Ya amacı seni işletmek ya da güven sağlayıp senden birşeyler koparmak.

hayır hiç görüntülü aramadı ben de aramadım zaten anlık fotoğraflar attı ailesinin fotoğrafları küçüklüğü falan

Peki sesli konuşma oldumu?
Bence fotoğraftaki kişi o değil.
Böyle çok örnek var.
Bir an önce heryerden engelle ve iletişimi kes böyle kişilerle c

Back