- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.193
- 198
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Sesli bile aramadı sadece mesaj her gün şiirler mesajlar aşk sözleri :d
İyi yapmış sizin gösteremediğiniz basireti göstermiş. Siz de engelleyin artık şunu.cevap bile vermedi son mesajıma
Son zamanlarda yurt dışından arama, mesaj falan muhabbeti vardıya, bu da o tarz dolandırıcılık gibi, seni aracı kullanıyor. Kim bilir ne için? Önce insta, sonra bura... Ay ben korktum valla. Sevgilim mevgilim bi deMerhaba öncelikle konuma inanmayanlar sakın yorum yapmasın.
İnstagram da 1 ay önce birisiyle tanıştım Amerikan ordusunda doktorluk yaptığını söyledi bununla ilgili fotoğrafları da var neyse şuan Kuveyt ordusunda görevde olduğunu anne babasının öldüğünü tek çocuk olduğunu daha önce evlendiğini bir kızı olduğunu eşinin de kanserden öldüğünü söyledi 46 yaşında olduğunu söyledi bunlar ne kadar doğru bilemem.
Tabi biz her gün konuşuyoruz türkçe bilmesine şaşırdım çünkü kendisi İngiliz Amerikan ordusunda ne işi var o da muamma annesi İzmirliymiş türkçeyi o yüzden biliyormuş.
Dün bana çalıştığı yerden emekli olacağını ve yaşadığım şehirde hastane açacağını söyledi
geçen haftada geldiğimde sana ev mi araba mı alalım dedi burada bi saçmaladı zaten ne alaka yani
dün de emekli olduğunu onun için para verdiklerini son bir göreve gideceği için parayı saklayamayacağını ve bana göndermek istediğini söyledi ben tabiki kabul etmedim.
100.000 euro az para ne olacak diyor bir de
neyse benimle evlenmek istediğini hiç görüşmeden çok sevdiğini söyleyen adam kabul etmedim parayı diye dünden beri benimle konuşmuyor çok saçma ya bu parayı bana gönderip ne yapacaktı sizce ?
birkaç mesajı ekliyorum
Prenses sen hala evlenmedin miMerhaba öncelikle konuma inanmayanlar sakın yorum yapmasın.
İnstagram da 1 ay önce birisiyle tanıştım Amerikan ordusunda doktorluk yaptığını söyledi bununla ilgili fotoğrafları da var neyse şuan Kuveyt ordusunda görevde olduğunu anne babasının öldüğünü tek çocuk olduğunu daha önce evlendiğini bir kızı olduğunu eşinin de kanserden öldüğünü söyledi 46 yaşında olduğunu söyledi bunlar ne kadar doğru bilemem.
Tabi biz her gün konuşuyoruz türkçe bilmesine şaşırdım çünkü kendisi İngiliz Amerikan ordusunda ne işi var o da muamma annesi İzmirliymiş türkçeyi o yüzden biliyormuş.
Dün bana çalıştığı yerden emekli olacağını ve yaşadığım şehirde hastane açacağını söyledi
geçen haftada geldiğimde sana ev mi araba mı alalım dedi burada bi saçmaladı zaten ne alaka yani
dün de emekli olduğunu onun için para verdiklerini son bir göreve gideceği için parayı saklayamayacağını ve bana göndermek istediğini söyledi ben tabiki kabul etmedim.
neyse benimle evlenmek istediğini hiç görüşmeden çok sevdiğini söyleyen adam kabul etmedim parayı diye dünden beri benimle konuşmuyor çok saçma ya bu parayı bana gönderip ne yapacaktı sizce ?
birkaç mesajı ekliyorum
Açma virüs.Bu tatlimlar niye bana denk gelmiyo ya eglenirdim azicik
Bana bi kere bi sms gelmisti "utanmiyor musun boyle fotograflar paylasmaya" yazisi bi linkle beraber, ortamlara nude salanlar icin korkutucu bi sey ben direkt babama soylemistim sms e bak diye djdj
konuya neden inanmayalımki,sosyal medya hesaplarımızı sadece tanıdıklarımızla iletişime geçmek için kullanırsak sorun olmaz,öyle hiç tanımadık etmedik sıfırdan muhabbete dalan insanların güvenilir olma olasılığı ne olabilirki,siz zaten doğru olanı biliyorsunuzki buraya konu açıp paylaşmak istemişsiniz,sayenizde bilmeyenlerde uyanmış oldu,belkide birçok insanı zarara ugramaktan kurtardınız,ben bu konunun dışında şuna anlam veremiyorum bi sürü konu açılıyor burada sosyal medyadan tanıştım doktormuş,hukukçuymuş,bilmem neymiş vs. ama ben sağlıklı bir erkeğin internetten çaresizce sevgili arayacağına inanmıyorum,erkek yada kadın biraz daha cesur olup gerçek hayatta arayışa geçmeleri daha doğru olur,elinize bir kahve alıp bir kafede oturup tanışın insanlarla yada bir hobi kursuna yazılıp sosyalleşin ama lütfen sağlıklı normal bir erkeğin internetten tesadüfen karşınıza çıkmış cool bir birey olduğuna kendinizi inandırmayın(söylediklerim sizin icin değil genel olarak söyledim)o kutuda muhtemelen para yoktur başka bişey vardır sonra olacakları açıkla açıklayabilirsen,teslim alan siz işbirliği yapan siz işin icinden çıkmak mümkün değil başınız yanar,polise gidip söylemek çok iyi olurdu aslında siz olmasanız başkası olacak,ama sosyal medya hesabınızı bildiğine göre adınızı soyadınızı vs. biliyordur,can sıkıcı bir durum...Merhaba öncelikle konuma inanmayanlar sakın yorum yapmasın.
birkaç mesajı ekliyorum
Ay beni de malum terör örgütünden kişiler isminizi verdi para vermeniz gerekiyor diye aramışlardı. Terör örgütünüzü de sizi de …. diye bir bağırdım kapatış o kapatışAnneme instadan geçenlerde biri mesaj atmış bilmem ne konsolosluğunda çalışıyorum şu kişiyi tanıyor musunuz diye. Annem hayır demiş. Bu kişi öldü, hiç akrabası yok, şu kadar mirası var, bunu sizinle paylaşalım yarısını size göndereceğim şu bilgileri verin demiş.
Annem de günahtan, hak hukuktan bahsedip hakaret etmiş, polise şikayet edeceğim deyip engellemiş.
Annem kanmamış, bu ne demek sence diye de sormadı, böyle böyle bir saçmalık oldu diye anlattı.
Daha kötü ihtimal insan bedeni veya kalıntıları.Kötü ihtimal uyuşturucu.
Birde bunun terör örgütü versiyonları var,daha önce arama gafletinde bulundu sakince dinledim önce biliyorum ne olacağını.Anneme instadan geçenlerde biri mesaj atmış bilmem ne konsolosluğunda çalışıyorum şu kişiyi tanıyor musunuz diye. Annem hayır demiş. Bu kişi öldü, hiç akrabası yok, şu kadar mirası var, bunu sizinle paylaşalım yarısını size göndereceğim şu bilgileri verin demiş.
Annem de günahtan, hak hukuktan bahsedip hakaret etmiş, polise şikayet edeceğim deyip engellemiş.
Annem kanmamış, bu ne demek sence diye de sormadı, böyle böyle bir saçmalık oldu diye anlattı.
Ay boşver vermesin şu zamanda kim kime böyle kolaylıkla para gönderir. Bi haltlar çevirdiği belli iştecevap bile vermedi son mesajıma
Ya yok, şöyle olmuyor böyle olmuyor, sen bana şu kadar para yolla bakalım olacak mı falan diyecekler. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez, bu kadar parası olan adam benim üç kurusuma mı göz dikecek düşüncesiyle o para gönderilecek ve vınnn.Daha kötü ihtimal insan bedeni veya kalıntıları.
para olmadığı kesin de acaba ney,hiç tanımadığın insana dolandırıcıda olsan o kadar parayı vermezsin yani,hadi alıp kaçarsa,hadi karşısındakide erkekse yada dolandırıcıysa,riske atarmı adam,çok merak ettim ne olaki,sırf meraktan polise haber verilip gidilirdiDaha kötü ihtimal insan bedeni veya kalıntıları.
DOLANDIRICI inanma aman para yollamaMerhaba öncelikle konuma inanmayanlar sakın yorum yapmasın.
birkaç mesajı ekliyorum
Ya bırak zengin koca annene zengin damat canlandı hemen gözünde biz seni bilmez miyizyok canım ben inanır mıyım gözlem yapıyordum sadece
Bunların bir de güzel ülkem içinde yüzyüze yapanları var.Birde bunun terör örgütü versiyonları var,daha önce arama gafletinde bulundu sakince dinledim önce biliyorum ne olacağını.
Abiyi nasıl sinirlendirdiysemgelip alırım seni oradan deme gafletinde bulundu,karşılığını alınca iyice çıldırdı baktı başa çıkamayacak suratıma kapattı telefonu .ne cevap verdiğimi demeyim burada ayıp olur sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?