Bu ne demekti şimdi lütfen bilen birisi aydınlatsın.

Ay parayı alırsın sonra gelir peşine düşer adres falan istiyor . Sana zarar verir Allah korusun . Çok ısrar ediyor alman için sanki paradan kurtulmak istiyor gibi . Hiç güven verici gelmedi .
evet hesabında sorun varsa yeni hesap aç diyorum ona da yanaşmıyor

Aynısı eşimin arkadaşının başına geldi dolandırıcı bunlar.
onunda kadındı yapan
Amerikan ordusunda görevliyim demiş son görevim Suriye de ordan sana dolar yollicam bir bavulla al hemen iş kuralım emekli olucam demiş.
Eşim sakın inanma yalan bu dedi.
Hatta Amerikan ordusunda o isimle görev yapan var mı diye araştırdık. Yoktu.
Gizli görevdeyim demiş kadın ama resimler, üniforma hiç gizli değil.
Hemen silin engelleyin.
Arkadaşı ona senin adında kimse yok orduda dediğinde küfür edip engellemişti kadın :)
Kanmayın böyle şeylere.

Dolandırıcı.
Önce senden bilgi isteyecek,sonra paketle olmadı ibanla atayım iban yolla diyecek
Sonra ibanda sorun çıktı sen bana gelen şifreyi yolla diyecek. Vs vs
Banka hesabını ele geçirmek için yapılan bir çeşit dalavere.
İnanıp da sohbete devam dahi etmeyin

Kara para aklama olabilir.
Size gelene kadar bir kuyumcuyla falan anlaşabilir(bildiğim kadarıyla onlar yurtdışından para getirebiliyor) ayrıca 100 bin euro inanın euro kazanan bir insan icin bile çok,öyle paketleyip gönderilebilecek bir meblag degil. Hadi herşeyi geçtim,banka hesabına yatırır insan ordan oraya yollamaktansa,sonra istediği yerde kullanır zaten.
Paketten para çıkacağını sanmıyorum(varsa öyle bir paket tabi)bu arada. Kesinlikle uzak durun, sizi engellediyse başka birini kafeslemeye çalışıyordur. Başınız belaya girer asla asla bulaşmayın. Çok pis işler olabilir bunun altında asla anlattığı gibi olamaz emin olun. Dertsiz başınıza dert acmayın.

Dolandırıcı bu bal gibi. Açık adres, ad soyad vereceksiniz paket içerisinde para gönderecek neden? Güvende tutmak için banka var oraya yatırsın madem. Bir de Amerikan ordusunda çalışıyormuş da annesi İzmirliymiş Türkçe biliyormuş. Bunu söylediği anda kahkahayı basardım ben nasıl inandınız? Her yerden engelleyin bir daha da iletişime geçmeyin bence başınıza bela olur.

Fotoğraflara inanma yıl olmuş kaç, karşındaki büyük bir dolandırıcı, en iyi ihtimalle saf insanları (kadınsa erkek kılığında erkekse kadın kılığında) kandırıp uyuşturu silah parası vs aklıyor ülkeye sokuyo bilmemne. Dediği her şey ağır fake nasıl inanırsın bunlara da ciddiye alır devam edersin.

aaa ciddi misiniz aynı olay

Koliyle başka bir şey yollayacak.
Inanmayanlar yazmasun demişsin de yani kardeşim adam kuryelik yaptıracak sana.
Sen hala inanmayan yazmasun diyorsun pes.
Amerikan ordusunda Türkçeyi anadili konuşan asker annesi İzmirli hıhı peki.
100.000 Euro gönderecek peki

zaten kendisi yazmıyor bile

Yalnız hep karşı cins bu dolandırıcılar. En büyük zaafa oynuyorlar, iş garanti olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…