Bu ne biçim ovülasyon testi...

Bifincankahve

Hoayyy Maşallah 😌
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
2.953
4.782
133
Merhaba kızlarr,

Bu ay yulurtlama günümü ovulasyon testiyle takip etmek istedim ve uygulamanın gösterdiği tarihlerde de yaptım fakat asla 2inci çizgi kontrol çizgisi kadar koyulaşmadı. Uygulamaya göre dün yani 09.10 tarihinde ovülasyonun gerçekleşmiş olması gerekirdi.. Neden bu çizgi koyulaşmıyor benim durumumu yaşayanlar oldu mu aranızda ? Bir foto bırakıyorum yorum sizin

Uygulamaya güven olmuyor maalesef, Yapmaya devam edin birden koyulaşabilir. Su tüketimine dikkat edin mutlaka. Bende geçen ay uygulamada gösterdiği tarihten 3 gün sonra yumurtlama oldu mesela..

Uygulamaya güven olmuyor maalesef, Yapmaya devam edin birden koyulaşabilir. Su tüketimine dikkat edin mutlaka. Bende geçen ay uygulamada gösterdiği tarihten 3 gün sonra yumurtlama oldu mesela..

Evet uygulamaya bende fazla güvenmiyorum fakat bazı konularda paylaşılıyor böyle fotolar bakıyorum günden güne bariz bir koyulaşma oluyor. Benimki sadece ilk gün çok açık renkte diğerleri sanki hep aynı

Fotoğrafa göre en koyu günü 9u olmuş. İlişki olmuştur inşallah. Markadan markaya farkediyor yani kıpkırmızı çıkacak diye birşey yok. Birde testi sabah ikinci idrarınızla yapın ben öyle yapıyordum akşam iki üç saat susuz kalamıyordum valla çok içiyordum suyu. Netten laboquick alın toplu gayet güvenilir bir marka.

Evet 9unda ilişki oldu ama değerlendirmem gereken günlerden daha çok aceba yumurtluyormuyum diye yaptım ovü testini böyle oluncada endişelendim açıkcası. Testleri hep ilk idrarla yaptım kullanma kılavuzunda öyle yazıyordu

Yok ilk idrarla yapma yanıltıcı olur ikinci üçüncü daha iyi olur ama tabi markadan markayada değişebilir ben laboquicke çok güvendim tuttuda

Laboquick marka kullandım ilk defa ovulasyon testi kullanmıştım hiç bir zaman iki çizgi de koyu olmadı belki ben yapmayı beceremedim ama hamile kalmışım.

Kızlar bir şey sorcam size 3 gün önce doktor 18 mm bir yumurtan var dedi. Çatlatma iğnesi yazdı 3 gün sonra yap biraz daha büyümüş olur dedi. Yani bugün. Dün ve bugün ovülasyon testi yaptım fakat t çizgisi hep silik. Bu nasıl oluyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…