hepiniz ayrı ayrı haklısınız. benimde canım çok sigara çekiyor, ömür boyu çeker de eminim, onun için kendime izin vermıyorum yeniden başlamak.
Arkadaşlarını suçluyorum, ama Snookie de haklı, bugüne kadar 3 sene boyu da arkadaşları içti, neden şimdi başladı? Belkide arkadaşların suçu yok...
Tabiki çoğu insan gibi bizde para sıkıntısı yaşadık bu kış, babası da üzyor onu arasıra, ama bence insan başkasının yüzünden, para olsa, baba olsa kendine zarar vermez, sigara hafif bir narkotik gibidir, bir kere başladın mı bırakamazsın, çok güç lazım ve sanırım sigara eşimi yendi. ben daha duruyorum, ama ben sağlıklı yaşam hastası oldum, sadece sigaradan değil, sucuktan bile vaz geçtim.
Bir şey daha var, sizin fikrinizi merak ediyorum, eşim diyorki, bak: komşun ömür boyu sigara içti ve akciğer kanserden öldü, yandaki bir daha komşu hayatta hiç sigara içmedi ama genede akciğer kanserden öldü, demekki istersen iç, istersen içme gene ölürsün, neden diyor ben kendimi kısıtlayım, neden zevkli bir şeyden vaz geçiim? Siz bu konuda ne düşünyorsunuz?