• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl olur aklım almıyor

hayalleriolankiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
791
761
53
Kızlar aklımı yitiricemm lütfen yardım edin
Mart 1 adet tarihim
Mart 21 ilişki tarihim (içe boşalma olmadan zevk suyundan şüphelendim)
28inde olmam gerekşyoru olmadım doktora gittim tarlusal verdi ve Nisan 3ünden 5gün süreyle refl oldum farklı değildi reglim
Sonra üstüne görme diye şüphelendim nisan 15te kan testi <1.20

bugün az önce predictor tesr vardı evde onu yapıyım dedim ve aşağıdaki gbş çıktı
Bu ne demek şimdi. Gebe olsam daha koyu cıkması gerekmezmiydi reglde oldum şakamı bu ya

Eklentiler

• 090796ED-07C1-424E-9F12-70261237A8EC.jpeg
    090796ED-07C1-424E-9F12-70261237A8EC.jpeg
    57,2 KB · Görüntüleme: 145
Bazen testlerde yanılma olabiliyor. Tekrar test yapın elinizde varsa. Onda da silik çıkarsa kan verin

Boş yere yiyip bitirmeyin kendinizi yok orda bişey. Reglinizi de olmuşsunuz zaten neden şüpheleniyorsunuz ki?

ya ben üstüne görme muhabbetlerini okudum bide hamile olup regl olanları okuyunca yapıyım dedim elimde test vardı böyle çıktı
Bende sizinkinden daha koyuydu üstüne gördüğümü sandığım ay. Ve haatta erken gebelik testiydi ki onlar hiçbir zaman yanıltmadı. Sonrakı ay hamile kaldım. Yani o ay değildim doktorun hesaplamalarına göre. Bence değilsiniz. Daha koyu çıkması gerekiyordu

çok rahatsızsanız kan testi yaptırın. laboratuvarlar evlere de gelerek de kan alabiliyor, çıkmanıza gerek kalmadan halledersiniz.
bu testlerin yanılma payları var ancak kan testi kesin.

Bende sizinkinden daha koyuydu üstüne gördüğümü sandığım ay. Ve haatta erken gebelik testiydi ki onlar hiçbir zaman yanıltmadı. Sonrakı ay hamile kaldım. Yani o ay değildim doktorun hesaplamalarına göre. Bence değilsiniz. Daha koyu çıkması gerekiyordu
çok rahatsızsanız kan testi yaptırın. laboratuvarlar evlere de gelerek de kan alabiliyor, çıkmanıza gerek kalmadan halledersiniz.
bu testlerin yanılma payları var ancak kan testi kesin.

of inşallah yanlış sonuçtur 😔

Kızlar gebe olmadanda böyle bişi gelen varmk başına bu gebe demekmş silik varla yok arası çizgi
Canım aynısı başıma geldi yorumlara hiç bakmadım yazan var mı bilmiyorum.
Ben gebelik için uğraşıyorum bi sabah kalktım içimden gebelik testi yapmak geldi predictor yaptım 3 dakika içinde sende çıkan gibi ikinci çizgi oldu mutluluktan ağladım hatta burada konu açtım predictor yanılmaz vs dedi herkes bende öyle biliyordum koştur koştur kan vermeye gittim kesin pozitif gebeyim diye mutluyum eşime süpriz yapıcam akşama hazırlık yapıyorum ve sonuç çıktı hüsran ! Yani çok takılma olabiliyor, idrar yolu enfeksiyonu falan varsa ikinci çizgi ondan çıkmış olabilir

Canım aynısı başıma geldi yorumlara hiç bakmadım yazan var mı bilmiyorum.
Ben gebelik için uğraşıyorum bi sabah kalktım içimden gebelik testi yapmak geldi predictor yaptım 3 dakika içinde sende çıkan gibi ikinci çizgi oldu mutluluktan ağladım hatta burada konu açtım predictor yanılmaz vs dedi herkes bende öyle biliyordum koştur koştur kan vermeye gittim kesin pozitif gebeyim diye mutluyum eşime süpriz yapıcam akşama hazırlık yapıyorum ve sonuç çıktı hüsran ! Yani çok takılma olabiliyor, idrar yolu enfeksiyonu falan varsa ikinci çizgi ondan çıkmış olabilir

ilişki üstünden de çok zaman geçti,tarlusal kullanıp regl oldum.Reglden 1hafta sonra kan testim<1.20 idi. kan testinden 1hafta sonra yani bugün sabah yaptığım test böyle çıktı. Hesaplamama göre 7-8haftalık oluyor marttaki adet tarihime göre. Daha net çıkması gerekmezmiydi? Adette oldum, şimdi after Marka erken gebelik testini yaptım negatif. Kan Verdim sonucunu bekliyorum 😞

Back