- 8 Ocak 2020
- 161
- 148
- 33
- 33
- Konu Sahibi Neslikrc52
-
Benimde başıma buna benzer bir olay gelmisti 2020 de prof diye gittim yumurta takibi bı sürü testler falan verdiği ilaçlar beni menepoza sokuyordu 30 yasinda menepoza girecektim neredeyse tüp bebek merkezinde bi doktora danistim ilaci direk birakin yanima gelin muayene edeyim dedi gittim tüp bebek icin bı sürü testler ilaclar yazdi ama tüp bebek icin tedavi olmayi reddettim 2021 dede hamile olduğumu ogrendim hamileligimi fark etmedim bile sadece canim hamsi istemisti doktor bi bakti 4 aylik bebek dedim nasil olur ben bunlari bunları yasadim 8 yil hamile kalamadim diye söyledim o kadar mutluydukki eşimle doktorun hatasina 4.cu ayin sonunda bebegimi kaybettim aman ha doktorunuzu cok iyi seçin şimdiki doktorlar kasap vallahi diyorum bak birde bebek dusunmeyi bırakın oda çok etkiliyor gebeliği geciktiriyor ben hic ummadigim anda gebe kaldim ve şimdi bile kafaya takmıyorum akışına bıraktım troid hormonlariniza baktirin onlar cok etkiliyor gebeliği dahiliyeye gidin çocuğum olmuyor deyin testler yaptirmak istiyorum deyin verecegi ilaçları alin daha sonra saglam bı jinekolog bulun ben bu ilaçları kullanıyorum bebek tedavisi görmek istiyorum deyin bazen kadin dogum doktorlarinin çözemediği sorunu dahiliye hallediyor ben troid ilacina baslamistim basladigim ay kaldim tekrar geçmiş olsunAşılama yaptıracaktim ağzımın tadıyla üç yıldır bebek istiyoruz ama sonuç alamadık doğal yollarla neyse
özel hastanede ordu fatsada nisan başı gibi sürece girdik yumurtlama takibiyle başladık eşim sperm testi verdi hiç bir sorun yok neyse yumurta büyütücü ilaçlarımı kullandım biraz prolaktin yüksek çıktı sağolsun doktor hanım onunda ilacını yazdı bize kullanmaya başladım sorun yok
bu arada doktorum doçent maşallah hanımefendiyi doçent diye seçtik en son cumartesi günü 9 Nisan'da gittik kontrole herşey güzel 17 ml yumurtan pazartesi tekrar gel dedi tamam dedim ama pazartesi ye kalmaz benim yumurtam çatlar dedim içimden kendini tanıyan evdede yumurtlama takibi yapan bir hastayım ben..
cumartesi akşamı ağrım oldu hemen anladım dedim eyvah yumurtam çatladı lafta hanımefendi iğne yapacaktı Çarşamba da aşılama yapacaktı bana bugün bir gittim aaaa yumurtan çatlamış dedi aşılamaya gerek kalmadı dedi şok oldum şok söylene söylene çıktım odasından hanımefendi sırf pazar günü hastaneye gelmemek için yedi beni benim gibi başına böyle bir şey gelen var mı ? Allah aşkına yazın çıldırmak üzereyim ben zaten doğal yollarla hamile kalamiyorum benim bir işlem gormem lazım ama sevgili doktorum bunu nasıl öngeremiyor ben bunu anlamış değilim
Ayy bu ay kendiniz deneyin hatta bu ay es geçin kendinize vakit ayırın bir dahaki ay doktor değiştirin isterseniz bende geçen sene Nisan ayında aşılama yaptirop hamile kalmıştım bir önceki ay boş geçip kendime zaman ayırmıştm kafamı dağıtmıştım stresten uzak bi şekildeAşılama yaptıracaktim ağzımın tadıyla üç yıldır bebek istiyoruz ama sonuç alamadık doğal yollarla neyse
özel hastanede ordu fatsada nisan başı gibi sürece girdik yumurtlama takibiyle başladık eşim sperm testi verdi hiç bir sorun yok neyse yumurta büyütücü ilaçlarımı kullandım biraz prolaktin yüksek çıktı sağolsun doktor hanım onunda ilacını yazdı bize kullanmaya başladım sorun yok
bu arada doktorum doçent maşallah hanımefendiyi doçent diye seçtik en son cumartesi günü 9 Nisan'da gittik kontrole herşey güzel 17 ml yumurtan pazartesi tekrar gel dedi tamam dedim ama pazartesi ye kalmaz benim yumurtam çatlar dedim içimden kendini tanıyan evdede yumurtlama takibi yapan bir hastayım ben..
cumartesi akşamı ağrım oldu hemen anladım dedim eyvah yumurtam çatladı lafta hanımefendi iğne yapacaktı Çarşamba da aşılama yapacaktı bana bugün bir gittim aaaa yumurtan çatlamış dedi aşılamaya gerek kalmadı dedi şok oldum şok söylene söylene çıktım odasından hanımefendi sırf pazar günü hastaneye gelmemek için yedi beni benim gibi başına böyle bir şey gelen var mı ? Allah aşkına yazın çıldırmak üzereyim ben zaten doğal yollarla hamile kalamiyorum benim bir işlem gormem lazım ama sevgili doktorum bunu nasıl öngeremiyor ben bunu anlamış değilim
Benimde başıma buna benzer bir olay gelmisti 2020 de prof diye gittim yumurta takibi bı sürü testler falan verdiği ilaçlar beni menepoza sokuyordu 30 yasinda menepoza girecektim neredeyse tüp bebek merkezinde bi doktora danistim ilaci direk birakin yanima gelin muayene edeyim dedi gittim tüp bebek icin bı sürü testler ilaclar yazdi ama tüp bebek icin tedavi olmayi reddettim 2021 dede hamile olduğumu ogrendim hamileligimi fark etmedim bile sadece canim hamsi istemisti doktor bi bakti 4 aylik bebek dedim nasil olur ben bunlari bunları yasadim 8 yil hamile kalamadim diye söyledim o kadar mutluydukki eşimle doktorun hatasina 4.cu ayin sonunda bebegimi kaybettim aman ha doktorunuzu cok iyi seçin şi
Şuan evladınız var mı peki gebe kalabildiniz mimdiki doktorlar kasap vallahi diyorum bak birde bebek dusunmeyi bırakın oda çok etkiliyor gebeliği geciktiriyor ben hic ummadigim anda gebe kaldim ve şimdi bile kafaya takmıyorum akışına bıraktım troid hormonlariniza baktirin onlar cok etkiliyor gebeliği dahiliyeye gidin çocuğum olmuyor deyin testler yaptirmak istiyorum deyin verecegi ilaçları alin daha sonra saglam bı jinekolog bulun ben bu ilaçları kullanıyorum bebek tedavisi görmek istiyorum deyin bazen kadin dogum doktorlarinin çözemediği sorunu dahiliye hallediyor ben troid ilacina baslamistim basladigim ay kaldim tekrar geçmiş olsun
Zaten kendimiz denedik gibi oldu doktor hanım ilişki önerdi şu gün yap bugün yapma diye söyledi hastaya aşılama yapacağını unuttu diyorum bazen içimden o kadar kopuktu ki bazı günlerde benimle sonra bir de diyor ki bugün bana yarın birdaha birlikte olun ya zaten sorun burda ben kendim birliktir oldum üç yıldır benim işlem gormem lazım ben buna sinir oluyorumAyy bu ay kendiniz deneyin hatta bu ay es geçin kendinize vakit ayırın bir dahaki ay doktor değiştirin isterseniz bende geçen sene Nisan ayında aşılama yaptirop hamile kalmıştım bir önceki ay boş geçip kendime zaman ayırmıştm kafamı dağıtmıştım stresten uzak bi şekilde
Çok iyi anlıyorum sizi kednim birlikte olacaksan size niye geldim diye düşünüyorsunuz maalesef Allah ilk önce doktorlara vicdan versin ne diyeyimZaten kendimiz denedik gibi oldu doktor hanım ilişki önerdi şu gün yap bugün yapma diye söyledi hastaya aşılama yapacağını unuttu diyorum bazen içimden o kadar kopuktu ki bazı günlerde benimle sonra bir de diyor ki bugün bana yarın birdaha birlikte olun ya zaten sorun burda ben kendim birliktir oldum üç yıldır benim işlem gormem lazım ben buna sinir oluyorum
Kasim 15 te kaybettim evladimi bebek meselesini takmayaya yine ummadik bi sekilde gebe kalmaya calisiyorum yani gebe degilimde evladimda hic olmadi Rabbim otekisini nasil verdiyse yine verir diye umuyorumŞuan evladınız var mı peki gebe kalabildiniz mi
Tabi olur yine umut her zaman var ben inanıyorum bol bol dua tek çaremiz bu Rabbim kimseleri doktor kapılarında aratmasın bizim sınavımız bu şu fani dünyada evlat hasreti çekmek birde doğurup oraya buraya bırakanlar var onlarında sınavı bu işte ne diyeyim kardeşim rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah aşılama yaptiricaz diye günlerdir havalara uçuyoruz karı koca ama bak bir insan evladının yüzünden nasip olmadı bir doktor sorumsuzluğu yüzünden rabbim bunların eline düşürmesin inşallah önümüzdeki ay bakalım başka bir doktorla denicez aşılama işini yaş geciyor çünkü bir şeyler yapmak lazım sen kaç yaşındasın ?Kasim 15 te kaybettim evladimi bebek meselesini takmayaya yine ummadik bi sekilde gebe kalmaya calisiyorum yani gebe degilimde evladimda hic olmadi Rabbim otekisini nasil verdiyse yine verir diye umuyorum
Ben artık hic birsey yapmiyorum 30 yasindayim 8 yıldır gecen sene kalmistim ilk defa onuda doktor öldürdü zaten birsey yapmamamin sebebi ise yorulmuş olmam o yüzden hayatı akışına biraktimTabi olur yine umut her zaman var ben inanıyorum bol bol dua tek çaremiz bu Rabbim kimseleri doktor kapılarında aratmasın bizim sınavımız bu şu fani dünyada evlat hasreti çekmek birde doğurup oraya buraya bırakanlar var onlarında sınavı bu işte ne diyeyim kardeşim rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah aşılama yaptiricaz diye günlerdir havalara uçuyoruz karı koca ama bak bir insan evladının yüzünden nasip olmadı bir doktor sorumsuzluğu yüzünden rabbim bunların eline düşürmesin inşallah önümüzdeki ay bakalım başka bir doktorla denicez aşılama işini yaş geciyor çünkü bir şeyler yapmak lazım sen kaç yaşındasın ?
Akışına bırakmak en iyisi zaten rabbim yardımcımız olsun arkadaşım dualarımdasınBen artık hic birsey yapmiyorum 30 yasindayim 8 yıldır gecen sene kalmistim ilk defa onuda doktor öldürdü zaten birsey yapmamamin sebebi ise yorulmuş olmam o yüzden hayatı akışına biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?