- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Quennhazel
Sorma uykusu olmayanlar uzatmaya geldi
E sen de eksik kalmamışsın onlardan gördüğüm kadarıyla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma uykusu olmayanlar uzatmaya geldi
gıtsın evıne yuzune karsı saysın laflarıKiz coktan gerdek gecesinden cikti dusunu aldi misil misil uyuyordur sen burda hala onun gelinligini cekistirmek icin uykusuz kal![]()
Hyal dunyan cok genisKiz coktan gerdek gecesinden cikti dusunu aldi misil misil uyuyordur sen burda hala onun gelinligini cekistirmek icin uykusuz kal![]()
aynen ıtıraf edıyorum ben bacısıymBence biz topluca gelinin akrabasiyiz![]()
Belki hamile bile kalmıştır yarında o konu acar, acaba hamilemiyim, düğünde göbeğim Açıkta kaldı üsüttümmü yoksa hamilemiyim diyeKiz coktan gerdek gecesinden cikti dusunu aldi misil misil uyuyordur sen burda hala onun gelinligini cekistirmek icin uykusuz kal![]()
Aaa dugun gecesi gerdege girmek hayal mi oluyor? Siz evlenince dugun gecesi oturup su dugunumde bunu giydi, bu marjinal olacagim diye sacini ördü falan diye esinizle dedikodu yaparsiniz artik..Hyal dunyan cok genis
bu bılındık bsey cnm ayrca sen ne yapacn dugunun bıtınce sokaktamı yatmayı dusunyonHyal dunyan cok genis
benimde altınlaaar,beşibiryerdeler,bileziklerrr geliyor aklıma vallahiKişi kendinden bilir işi...
Ay vallahi aklıma gelin deyince kıskanmak değil düğün geliyo benim.
Konu nasil kapaniyor soyle hemen kapatiyim yoksa hic ugrasmamE sen de eksik kalmamışsın onlardan gördüğüm kadarıyla.
öyle görünüyor gibiAaa dugun gecesi gerdege girmek hayal mi oluyor? Siz evlenince dugun gecesi oturup su dugunumde bunu giydi, bu marjinal olacagim diye sacini ördü falan diye esinizle dedikodu yaparsiniz artik..
Hadi uykun yok arkadasnda mi yok git konus gereksz konu uzatmadan sacmaliga gidio artikbu bılındık bsey cnm ayrca sen ne yapacn dugunun bıtınce sokaktamı yatmayı dusunyon![]()
Topuz severim fln demedim marjinalligi yakistiranda var kendine ama yakistirmak mesele
gercekten hıc ugrasmdan cevap verıyorsunKonu nasil kapaniyor soyle hemen kapatiyim yoksa hic ugrasmam
cok sukur cevrem genıs senın gıbı hergun baska bırını elestırmıyorum :) enazndn ılk once bunu yapmayı dene ınsanları yargılamadn once kendıne bır bak derımHadi uykun yok arkadasnda mi yok git konus gereksz konu uzatmadan sacmaliga gidio artik
sende bizimle muhabbet etmek istedin şimdi cmysheSorma uykusu olmayanlar uzatmaya geldi
Offf aciklayamicam artikKafamı kırıcam şimdi
Anlamıyor ısrarla yok olmucak
500 sayfa da olsa olmayınca olmuyor
Sabit fikir zor bişi
Hala yakuştırmak mesele diyorsunuz
Sevgikiniz de dahil herkes yakıştırmış
Bir yakıştırmayan sizsiniz
Sorun sizde olabilir mi ??
Göreceli kavramdır diyoruz niye anlamamakta bu kadar sabitsiniz ?
Ne kadar çatlasanız da sevgiliniz o gelinliği beğenmiş. Ve iyi ki de savunmuş
Banane orasindan sevgilim sirf akraba diye savundu o yuzden yazdim
Oyleymis allhtncok sukur cevrem genıs senın gıbı hergun baska bırını elestırmıyorum :) enazndn ılk once bunu yapmayı dene ınsanları yargılamadn once kendıne bır bak derım
Offf aciklayamicam artik