• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil gelinlik dedirtti!

Herkesin zevkleri dolayısıylada beğenileri farklıdır.
Ama genele göre bişey güzelse güzeldir. Bi kişi beğenmiyosa onun tarzı değildir. Bu kadar basit.
Saçlarına da laf etmişsiniz o koca sımsıkı topuzlar çok geride kaldı. Assolist makyajlarıda.
Siz demodeliği seviyorsunuz diye herkes demode kalmak zorunda mı ? Hayır

Kendi düğününüzde istediğiniz topuzu istediğiniz gelinliği giyersiniz.

Akrabasını savunmasında nevar ?
Bu sokakta tv de dergide nette gördüğünüz bi gelinde olabilirdi.

Ve o beğendiyse hayır efendim bence güzel olmuş diyebilirdi.

Herkesin kendine göre fikri ve zevki var.
Topuz severim fln demedim marjinalligi yakistiranda var kendine ama yakistirmak mesele

Aksamdan beri gobegim catladi keske temsili soyle bi resim koysaymisim
bak cmyshe dünyanın en çirkin gelinliğide olsaydı eğer
yine aynı yorumları alacaktın
senin gelin hakkında yazdıkların gaddarcaydı
elbette erkek arki!!!!dahil olmak üzere herkesten aynı tepkiyi aldın
belki daha usulca söyleseydin eleştirini bukadar tepki almazdın
inatla hala kızı eleştiriyorsun
bu gelinlik benim tarzım değil bana böyle gelinlik yakışmaz
gelin hanım nekadar cesaretli vücuduna güvenmiş giymiş deseydin erkek arkadaşına
belki daha farklı konuşucaktık hepberaber

konu sahibi diyecek şimdi beni bi sen anladın bella-donna bella-donna sende yanlış anladın..
Ben onu cok sonradan anladım basta baya kızmıştım halada kızıyorum aslında ama anlatmak istedigi seyi anlatmıyor Israrla gelinliğe ve geline giydiriyor. Gelini kıskandıgına düşünmüyorum ama ileride evlenirlerse aileyle Arasında ciddi problemler olacağını düşünüyorum, eşim beni su akrabasıyla kıyasladı, su akrabasını savundu vs diyerek. Konu sahibinin asıl derdi, akrabalarla kendini rakip olarak görmesi bu düşüncesini atsa hersey tamam

bak cmyshe dünyanın en çirkin gelinliğide olsaydı eğer
yine aynı yorumları alacaktın
senin gelin hakkında yazdıkların gaddarcaydı
elbette erkek arki!!!!dahil olmak üzere herkesten aynı tepkiyi aldın
belki daha usulca söyleseydin eleştirini bukadar tepki almazdın
inatla hala kızı eleştiriyorsun
bu gelinlik benim tarzım değil bana böyle gelinlik yakışmaz
gelin hanım nekadar cesaretli vücuduna güvenmiş giymiş deseydin erkek arkadaşına
belki daha farklı konuşucaktık hepberaber
Yahu olmayan bsy neden soyliyim

Ben onu cok sonradan anladım basta baya kızmıştım halada kızıyorum aslında ama anlatmak istedigi seyi anlatmıyor Israrla gelinliğe ve geline giydiriyor. Gelini kıskandıgına düşünmüyorum ama ileride evlenirlerse aileyle Arasında ciddi problemler olacağını düşünüyorum, eşim beni su akrabasıyla kıyasladı, su akrabasını savundu vs diyerek. Konu sahibinin asıl derdi, akrabalarla kendini rakip olarak görmesi bu düşüncesini atsa hersey tamam
Yok akillarina gelin dynce sadece kiskanmak geliyor

Back
X