• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil gelinlik dedirtti!

Uzak akraba oyle yakin degil ona ragmen boyle yapti zaten cok yakin akraba olsa susardim ne sekilde gelirse gelsin
cnm bnce begenmstrkı savundu ılla akrabam savunım dıe dusunceye gecmez kı sen begenmesını haz etmedn herlde bu ıhtımalı dusunmuyon bnce

Uzak akraba oyle yakin degil ona ragmen boyle yapti zaten cok yakin akraba olsa susardim ne sekilde gelirse gelsin
Zevk meselesi
Sana mantıklı geliyor mu bu
Neden beğenmediği halde sırf savunmak için güzel desin ki yakın bile değil
Hatta sen ona da bu kadar ısrar ettiysen ben bile He der gecerdim

Zevk meselesi
Sana mantıklı geliyor mu bu
Neden beğenmediği halde sırf savunmak için güzel desin ki yakın bile değil
Hatta sen ona da bu kadar ısrar ettiysen ben bile He der gecerdim
He yani burda bu kadar insan yanlışsın diyoruz sende tık yok.
Bi adam tek başına napsın hee demiş sen ne anlarsan....

Sen begenmezsin ben begenirim.. Sen begenirsin ben begenmem neden bunu kabullenemiyorsun? Herkesin zevki bir mi? Bende hic oyle kabarik gelinlikleri sevmem mesela o zaman ulkenin %95i yalan mi soyluyor sevmedigi biseyi dugununde mi giyiyor?
Diyelim ki begenmedigi halde begendim dedi neden bu kadar zoruna gitti? Akrabasini savunmak degildir amaci inan senin bu huyunu bildigi icin ters gorus soylemek istemistir olamaz mi? Bi birak millet ne giyerse giysin neden bu kadar batti sana?

Kızlar yalnız hepiniz geyikten banlanacaksınız benden uyarması :KK53: o değil konu malzemesi gelin kocişinin kollarında, burda 50 sayfa yorum aldığını bilse, koca moca dinlemez :63: konu sahibi sende atarlı cümlelerine bi son ver artık, yanlış anlaşıldım diye yakınıyorsun ama bu tarz Cümlelerle kimse senin demek istediğini anlamaz. Yorum yapmayıver,sabaha konun kapanmış olur zaten :KK14:

Istesem giyerim anlamak istemiosunuz zaten ondan banane ama onu savunan erkek arkim ona icerledim

Herkesin zevkleri dolayısıylada beğenileri farklıdır.
Ama genele göre bişey güzelse güzeldir. Bi kişi beğenmiyosa onun tarzı değildir. Bu kadar basit.
Saçlarına da laf etmişsiniz o koca sımsıkı topuzlar çok geride kaldı. Assolist makyajlarıda.
Siz demodeliği seviyorsunuz diye herkes demode kalmak zorunda mı ? Hayır

Kendi düğününüzde istediğiniz topuzu istediğiniz gelinliği giyersiniz.

Akrabasını savunmasında nevar ?
Bu sokakta tv de dergide nette gördüğünüz bi gelinde olabilirdi.

Ve o beğendiyse hayır efendim bence güzel olmuş diyebilirdi.

Herkesin kendine göre fikri ve zevki var.

Sen begenmezsin ben begenirim.. Sen begenirsin ben begenmem neden bunu kabullenemiyorsun? Herkesin zevki bir mi? Bende hic oyle kabarik gelinlikleri sevmem mesela o zaman ulkenin %95i yalan mi soyluyor sevmedigi biseyi dugununde mi giyiyor?
Diyelim ki begenmedigi halde begendim dedi neden bu kadar zoruna gitti? Akrabasini savunmak degildir amaci inan senin bu huyunu bildigi icin ters gorus soylemek istemistir olamaz mi? Bi birak millet ne giyerse giysin neden bu kadar batti sana?
Giyimi batmadi akraba diye savunmasi batti

Yok etmedim size yazdim akrabasi olunca koruyor boyle genelde
Senin gibi birine karsi akrabasini savunmasi gayet normal geldi bana..
Bi gelinligi bu kadar uzattigina gore baska seyleri ne kadar uzatirsin kim bilir. Adamin son nefesinde bile senin akraban soyleydi boyleydi diye dirdir edersin:KK53:

Kızlar yalnız hepiniz geyikten banlanacaksınız benden uyarması :KK53: o değil konu malzemesi gelin kocişinin kollarında, burda 50 sayfa yorum aldığını bilse, koca moca dinlemez :63: konu sahibi sende atarlı cümlelerine bi son ver artık, yanlış anlaşıldım diye yakınıyorsun ama bu tarz Cümlelerle kimse senin demek istediğini anlamaz. Yorum yapmayıver,sabaha konun kapanmış olur zaten :KK14:
konu sahibi diyecek şimdi beni bi sen anladın bella-donna bella-donna sende yanlış anladın..

Back
X