• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil gelinlik dedirtti!

Umarım. Hemen kes at demem ama çok pozitif te olamayacağım. Ne var yani başka bir kadının gelinliği için nişanlısını üzecek?

Ayrıca kadınca bir kıskançlık bile olabilir. Gönlünü alsa ne olacak yani?

Sen haklısın. Dediğim gibi zamana bırakmakta fayda var.

Nisanlisi degil, sevgilisi. Dugune bile gitmemis, fotograflardan gormus.

Bu dugun eskisehrdemydi bi arkadasrdmda ayniydi yoksa ayni gelin mi bende begenmedm bakip bakip tuh dedm

Olmamis gelinligi diye olumsuz yorum yapinca hemen cogunluk begendi o kendi tasarladi diye savunmaya basladi bende cok sade olmus geline benzememis dedim ki bu yorumlari yakiniz diye sadece ona yaptim tartisma uzamasin diye benimde trzim degil diye konuyu kapatti ama hemen savunmaya gecmesi ilerde de bana karsi muhalefet olur mu boyle diye dusundrdu cunku ciddiyiz suanda
Savunmaya geçmemiş. Konuyu kapatmış. Çünkü kavgacı yaklaşımın var. Sana şunu söyleyeyim. Büyük ihtimalle "idare ediliyorsun". Yani tahammül ediliyorsun şu anda. İnsanların tahammülünü zorlayıp sürekli idare edilmek zorunda kalınan insanlar yorucudur. Bu adam seninle evlenmez. Her insan varlığıyla huzur veren bir eş ister, yokluğuyla veya ancak susturulunca huzur bulabilen değil. Kimse vazgeçilmez değildir. Ben evleneceğinizi sanmıyorum, adamın cevapları olgun. Kırmayayım diye iyi idare etmiş. Bu adam seni çekmez.

Kiskanip kotu niyetle de demedim ki oyle yapsam hakli dicem kiskanmama kizdi ama ben yakinligimzdan dolayi yorum.yaptim ona oda akrabasi diye savunmaya gecti
Ben ne demek istediğini anladım canım. Misal olarak yazdım kıskançlık meselesini...

Ben yanlis anlamadiysam senin derdin gelinligi degil sevgilinin tepkisi.
Caktirmadan bir dedikodu yapayim demissin sevgilinle oda gereken cvbi vermis. Napsaydi seninle gelini cekistirip evet cok cirkin olmusmu deseydi?
Daha duzgun bi cevap beklerdim
Bu sizi neden bu kadar ilgilendiriyor sanane istediğini giyer isterse donla çıkar hey Allahım :KK12:
Evet donla cikan birini savunmasi akrabasi diye savundgu anlamina gelir

Daha duzgun bi cevap beklerdim
Seni cok iyi anliyorum bende esimle bazen boyle ufak dedikodu yapmak isterim ama o kim olursa olsun onun tarafini tutar anladimki erkekler eslerinin birilerinin arkasindan konusmasini sevmiyor.
Sende bir daha deme yada sevgiln sonucta cok zoruna gittiyse tepkisi ayril gitsin ☺

Seni cok iyi anliyorum bende esimle bazen boyle ufak dedikodu yapmak isterim ama o kim olursa olsun onun tarafini tutar anladimki erkekler eslerinin birilerinin arkasindan konusmasini sevmiyor.
Sende bir daha deme yada sevgiln sonucta cok zoruna gittiyse tepkisi ayril gitsin ☺
Ya aynen oyle bende cogu seyi paylasmak istiyorum napiyim :/

Gereksiz bir muhabbet olmus,hani.kiz kiza yapilirda bu muhabbet,aa baksana nesinj begenmis bunun,tipine gitmemis,ayakkabi siritmis.basit durmus falan filan...ama sevgiliyle daha otesi erkekle girilebilecek son muhabbetlerdir bence

Back
X