- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.142
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duvarları şu tuğlalarla örerken görürseniz bilin ki ısı ve ses yalıtımı içindir:)Ahhhh bize bu evleri ses yalıtımı var şöyle kaliteli böyle güzel diye dil dökerek satıyorlar iste.
Bizimde yan tarafa yeni siteye başladılar, ön satış için gidip özellikle sordum, ses yalıtımı yapılacak tabiki dendi. Şimdi temel atıldı yakında yaparlar duvarları o zaman göreceğim bakalim :)
Denetim olmadığı için böyle bence, ya da görmezden geliniyor birileri tarafından ki müteahitler bu kadar rahat davranıyor bu konuda. Dediğin gibi sonra olan bizlere oluyor
Çok teşekkür ederimduvarları şu tuğlalarla örerken görürseniz bilin ki ısı ve ses yalıtımı içindir:)
Eki Görüntüle 2787711 Eki Görüntüle 2787712
Bunların straforluları da var ama çoğu daha maliyetli diye asla kullanmıyor.
sabah alt ya da ust kattakinin telefonunun titreme sesiyle uyaniyorum desem? inanirmisin... bence inanmalisin cunku dogru :/
Ben olsam "ofsayt Ahmeet, golün sayılmadıııı!" diye bağırırdım sanırım, anca atardım stresimi. Maalesef çocuklara sokağa çıkma yasağı olduğu için enerjilerini atamıyorlar. Ailemin evinde ses yalıtımı gayet iyi ancak bizim de üst katımızda köpeği olan küçük çocuklu bir aile var. Her gün akşam 11'e kadar güm güm güm köpekle kovalamaca oynuyor çocuk. Yalıtımlı yeni dairemizse deprem oluyormuşçasına sallanıyor.birkeresinde dayanamadim Gooooool gol golgol gooool diye bagirdim mutfakta. biraz susar gibi oldu Ahmet. sonra yine ayni.
bir keresinde de cinnetul alem geldi bana. babasi da ordaydi galiba. actim agzimi yumdum gozumu. o zaman sokak yasaklari ya da yas grubuna gore yasaklar da yoktu: BIZ DE COCUK OLDUK EVDE TOP OYNAMAK NEDIR BU NE BICIM GURULTU HIC UYARMIYORLAR DA EVDE TOP OYNANIR MI AKSAMA KADAR SIZI MI DİNLEYECEĞİM ooo daha neler saydim. ertesi gun hayriye hanim ahmeti "yapma ahmet bak insanlar rahatsiz oluyor ahmet" diyerek uyardi ama ahmet bu hic durur mu durmaz tabi durmuyor ahmet.
KEşke bizim alt kattanda çocuk sesi gelse 2 tane yeni evli eşek oturuyo 10 çocuga bedeller gece 3 lere kadar her ses var kendi sesleri çıkmasa bile evden güüümm güüümmm sesi kapıları çarpma sesi hiç eksik olmaz o gümbürtüleri çözemiyorum bile çocukları olsun diye dua ediyorum çocuk sesini tercih ederim beterin beteri varSuan evimin salonunda oturuyorum. Alt kattaki komsunun cocuklarinin gumbur gumbur saga sola kosturmasini anne babanin cocuklara bağırmasını onu gectim telefonla babanin yaptığıtel gorusmesindeki cunleleri rahatca duyuyorum. ev zınk zınk diye sarsiliyor suan.
Salon bitisimgimde mutfagim var. Mutfak diger komsunun duvariyla bitisik. suan salonda oturduğum yerde yan dairedi hayriye hanimin oglu ahmete yaptigi konusmayi duyuyorum "ahmetyapma ahmet yalvaririm yapma oglum dur ahmet " ahmet: "goooolll golllll sagdan vurdu gol oldu top taca gitti gooool" 5 dakika sonra kucuk kiz kardesi gelir, ahmet kardesini dover, anne ahmete kizar.
bu evde depresyona giriyorum artik. her daire ayri aile drami. alttaki yandaki bagirdikca ben korkuyorum. evimde huzurla oturamıyorum. taşınali 1 yil oldu iki komsuyla da karsi karsiya gelmisligim yok yuzlerini tanimam misal. surekli evdeler.
belki annesi ahmeti 5 dk parka goturse;
alt kattaki baba pubg yi biraksa (onun sesi bile duyuluyor) 5 dk parka cikarsa ki onlarda da var ahmete benzer bir oglan cocugu.. bu boyle olmaz. gecen alt kattaki baba oyle bir gurlediki yataktan firladim. oyle agir kufurler ettiki cocuklara.
benim yatak odam onlarin oturma odasına denk geliyor. evimin hicbi odasinda huzurlu degilim. birazolsun gozum dalacak olsa bukez ust komsum eline supurgeyi alip yerleri kaziyor. yemin ediyorum yerleri kaziyor video cektim youtuba yukleyip ekleyeceğim bir evin lamine parkesinde yerleri elektrik supurgeyle kazitacak kadar ne olabilirki? fıççi fıçciii gırç gırcç aha ahmet basladi bu evin baska odasi yokmu ahmet biraz da diger odalardan baskalarini darlasan
kadinin sesi beni o kadar irrite ediyorki artik sanarsiniz salonumun ortasindalar. o derece. bakin aradamutfak olmasina ragmen!!!
cok kotuyum, aglamak istiyorum dayanamiyorum al gool basladi ahmetin yine of ahmet yeter ahmet
O da bişy mi bizm alttakilerin gardolabı kapaklarını açma sesi bile geliyo gürültücü bir tip olduğu için çarptırarak açıyo iki kere sekiyo. O kapak illallh geldi artıksabah alt ya da ust kattakinin telefonunun titreme sesiyle uyaniyorum desem? inanirmisin... bence inanmalisin cunku dogru :/
kiraci olunca en azindan baska eve gecme sansi var. ev sahibi olunca aynen sizin dediğiniz.Valla yeni yapılmış ev almaktan çekiniyorum böyle konuları gördükçe. Hiç çekilir dert değil
Biliyomusnz ben bu eve tasininca anladim beni yeni yapi evlerin bir b.k olmadigini. Disi guzel ici kucucuk tamam sifir ama duvarlar incecik kimsenin hatasi yok.benim yandaki akilli cocuklarin ruh hastasi annesi disinda. Cocuklara andimizi okuyo daha sonra bagira bagira agri dagin etegine geciyo o bitince ilahiler. Ama oyle boyle bagirma yok.Suan evimin salonunda oturuyorum. Alt kattaki komsunun cocuklarinin gumbur gumbur saga sola kosturmasini anne babanin cocuklara bağırmasını onu gectim telefonla babanin yaptığıtel gorusmesindeki cunleleri rahatca duyuyorum. ev zınk zınk diye sarsiliyor suan.
Salon bitisimgimde mutfagim var. Mutfak diger komsunun duvariyla bitisik. suan salonda oturduğum yerde yan dairedi hayriye hanimin oglu ahmete yaptigi konusmayi duyuyorum "ahmetyapma ahmet yalvaririm yapma oglum dur ahmet " ahmet: "goooolll golllll sagdan vurdu gol oldu top taca gitti gooool" 5 dakika sonra kucuk kiz kardesi gelir, ahmet kardesini dover, anne ahmete kizar.
bu evde depresyona giriyorum artik. her daire ayri aile drami. alttaki yandaki bagirdikca ben korkuyorum. evimde huzurla oturamıyorum. taşınali 1 yil oldu iki komsuyla da karsi karsiya gelmisligim yok yuzlerini tanimam misal. surekli evdeler.
belki annesi ahmeti 5 dk parka goturse;
alt kattaki baba pubg yi biraksa (onun sesi bile duyuluyor) 5 dk parka cikarsa ki onlarda da var ahmete benzer bir oglan cocugu.. bu boyle olmaz. gecen alt kattaki baba oyle bir gurlediki yataktan firladim. oyle agir kufurler ettiki cocuklara.
benim yatak odam onlarin oturma odasına denk geliyor. evimin hicbi odasinda huzurlu degilim. birazolsun gozum dalacak olsa bukez ust komsum eline supurgeyi alip yerleri kaziyor. yemin ediyorum yerleri kaziyor video cektim youtuba yukleyip ekleyeceğim bir evin lamine parkesinde yerleri elektrik supurgeyle kazitacak kadar ne olabilirki? fıççi fıçciii gırç gırcç aha ahmet basladi bu evin baska odasi yokmu ahmet biraz da diger odalardan baskalarini darlasan
kadinin sesi beni o kadar irrite ediyorki artik sanarsiniz salonumun ortasindalar. o derece. bakin aradamutfak olmasina ragmen!!!
cok kotuyum, aglamak istiyorum dayanamiyorum al gool basladi ahmetin yine of ahmet yeter ahmet
kulak tıkacı kullanabilirsiniz madem bu kadar kötü bir durum var, en azından az da olsa yalıtım sağlar. hatta az değil ya belli bir yalıtım sağlıyor onlar. 4 sene tıkaçla kyk yurdunda uyuyabilmiş biri olarak söylüyorum bunu, kafadan atmıyorum yani.Esim o kadar yorgunduki dun 10da uyudu kaldi ben de yarin is var diyerekten yattim ama uyumak ne mumkuun a dostlar!!!
yandakiler anne baba 2 cocuk abartmiyorum saat 00.30a kadar KUDURDULAR. aradaki odalar:
mutfak
antre hol
yatak odasi.
Bu ne gurultu bu 3 alanı asip bana ulasiyor.
sabaha kadar gram uyku uyuyamadim sinirden.
hakkimi da helal etmiyorum. en basta bunların ev sahibi olan yonetici kisisine!
Nokta.