bu nasıl bir şişkinlik?

buneyaa87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
81
1
0
Ankara
kızlar merhaba,

Bende sürekli şişkinlik problemi oluyor. Ama öyle yediklerimden falan değil sanırım, birşeye üzülünce, heyecanlanınca, sinirlenince karnım davul gibi şişiyor. Hatta yolculuk yaparken çalkalanınca bile :26: çok fazla bana rahatsızlık vermiyor, sıkıntı yapmıyor ama görüntü itibariyle canımı çok sıkıyor, nedenini de merak etmiyor değilim. İnternetten araştırdım biraz, sürekli yiyeceklerle alakalı şeyler yazıyor, aydınlatıcı bişey bulamadım. Doktora gitmeden önce size sormak istedim, ne olabilir acaba bu? Başına gelen, bilgisi olan var mı?

bende de bu var normalde de bakıyorum bir anda şişmiş bana sıkıntı yapıyor nefesimi kesiyo bazen ağrısı. bide zayıfım normalde göbeğim yok iki lokma birşey yesem midem şişiyo sinir oluyorum en yakın zamanda bende doktora gidicem

evet canım çok sinir bozucu, bazen hamile misin diye bile soruyolar çözüm şart oldu.

Aynı sıkıntı bende de var. Yemek yediğimde hemen şişiyorum. Yediğim bir dilim ekmekse sanki bütün ekmeği çiğnemeden yutmuşum gibi. Özellikle regl öncesi dönemimde çekilmez bir hal alıyor. 50 kilo bişeyim ama benden önde göbeğim gidiyor o zamanlarda. Doktora görünmeyi düşünüyorum ailemin yanına gidince.

evet canım çok sinir bozucu, bazen hamile misin diye bile soruyolar çözüm şart oldu.
Aynisi bende vardi endoskopi sonucu kronik gastrit cikti. Gecen yaz sadece yemek yedigimde sisiyodum ama bu yaz iyice ilerledi hic bisey yemedigim haldede sisiyorum. Hastaligin isteklerini dikkate almazsaniz mide kanserine kadar gider en basta sigara icmemeniz lazim ben iyice saldim umursamiyorum artik mide kanserine dogru ilerledigini dusunuyorum ama yapicak bisey yok bu hastaligin caresi yok maleseff

ya ben de araştırdım, huzursuz bağırsak sendromu kronik, stresten....

Miden alınsın yerine bağırsağından mide benzeri bir şey yapılsın bütün sindirim sistemin alt üst olsun mu istiyosun canım saldım diye bir şey varmı olmaz öyle şey. İlaç yada doğal bir şeyler kullanmıyomusun tavsiye falan alsana kullananlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…