• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl bir oje..?

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
Arkadaşlar bu nasıl bir ojedir yahu. harika bişey ben almadım aradım bulamadm adı nedir sanıı nedir ismi-cismi ?
Lütfen biliyosanız yazın harika birşey bu. $311674_127240350706203_108883739208531_154035_8367227_n.jpg

ayyy bu nasıl bişey böyle, valla bilen söylesin benim de çok hoşuma gitti yahu :16:

canım ben yine geldim, ojenin hangi marka olduğunu öğrendim de geldim. ama bu oje yurt dışında =((

China Glaze- Millennium $imagesCA8BFTWQ.jpg

yeni birşey öğrenip tekrar geldim, başka bir sitede bu ojenin fotoğrafını gösterip altına Mix Nails falan demişler, başka biri de bu oje değil nail stüdyalarında yapılan jelatinimsi birşey demiş ama Türkiye'de yok falan demiş. ama az önce yukarıda söylediğim şey de benzemiyor mu bu aradığımız şeye, demek ki hemen hemen ona benzer ojesini de çıkardılar.

Son düzenleme:
ayyy bu nasıl bişey böyle, valla bilen söylesin benim de çok hoşuma gitti yahu :16:

canım ben yine geldim, ojenin hangi marka olduğunu öğrendim de geldim. ama bu oje yurt dışında =((

China Glaze- Millennium Eki Görüntüle 244576

yeni birşey öğrenip tekrar geldim, başka bir sitede bu ojenin fotoğrafını gösterip altına Mix Nails falan demişler, başka biri de bu oje değil nail stüdyalarında yapılan jelatinimsi birşey demiş ama Türkiye'de yok falan demiş. ama az önce yukarıda söylediğim şey de benzemiyor mu bu aradığımız şeye, demek ki hemen hemen ona benzer ojesini de çıkardılar.

Çok benziyo ama , maalesef bu pürüzsüz:) hani arkası yapışkanlı folyolar varya onunla deniycem:D

Çok benziyo ama , maalesef bu pürüzsüz:) hani arkası yapışkanlı folyolar varya onunla deniycem:D

evet ona benzer ojesini çıkarmışlar, senin paylaştığın fotoğraftaki yapışkan şeklinde olanlardan, onunla ilgili video da izledim. bildiğin sticker'ı tırnağa yapıştırdılar. bi de bu ojeler var minx nails'ın, stargaze chrome'nın ve china glaze-milenium bunlarda var buna benzer oje, uzaktan ayna gibi görünüyor fakat yakından o çizgiler belli oluyor. oyy bi de altın sarısı var o da çok hoş görmüşsündür onu da valla bayıldım ben ya :16:

folyo bu minx die gecio china glaze nin khrome serisinde metalik ojeler var ama tabi bunun gibi deil

Flormar' da hem gümüş hem de altın rengini tırnak stickeri şeklinde bulabilirsiniz. Ben çok severek kullanıyorum :)

Back