Bu nasıl bi biberondur ya :S

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
arkadaşlar dr brown biberonunu aldım.. içinde boru gibi uzayan bişi var yerimseniben onu çıkartınca sızdırıyo.. çıkartmayınca da sanki az akıyo gibi geliyo bana... gıcık oldum.. çok da pahalı.. ne etcez bilen var mı?

benim de teyzem kullanıyordu o bebeklerin midesine hava dolmaması gaz yapmaması için var diye biliyorum ben cnm

o parca bebek cok hizli emmesin dogal olarakta gaz yapmasin diye var yavas emen bebegin gaz sorunu digerlerine oranla daha az oluyo az hava yuttuklari icin..sakin icindeki parcayi cikarma...

olay o boruda zaten. cıkarma boruyu yawas aksın dogal akıs bıberonu zaten. bebegın kendı cekecek sütü efor sarfedıcek. boruda gaz ıcın olan bı aparat cıkarırsan bı anlamı kalmaz.

olay o boruda zaten. cıkarma boruyu yawas aksın dogal akıs bıberonu zaten. bebegın kendı cekecek sütü efor sarfedıcek. boruda gaz ıcın olan bı aparat cıkarırsan bı anlamı kalmaz.

az akması anne memesi izlenimi verir. böylelikle hem mama hem de anne siti alan bebekler anne memesinden uzaklaşmamaış olur. ben avent kolik biberon aldım biberon gaz yapmıyordu ama biberonun rahatını gören benim oğluş çabuk kesildi anne sütünden keşek ilk aylar dr browns kullansaymışım. bu akış özelliğini bilmiyordum. sadece kolik biberon sanıyordum.

yavaş akması çocugun yorulmasına neden oluyor.benım arkadasımda kullanıyordu.bebeği yoruldugu için emmekten vazgecıyordu.bıberonu degıştırdı şimdı bebişi daha fazla beslenıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…