• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasil arkadas

açık açık konuş eşim istemiyor de bence
sebebini sorarsa devamlı bende olman seni eşimin gözün de sorumsuz ve düşüncesiz yaptı çok üzgünüm de. bari başkalarına böyle yapmasın bir ders alsın

kv nize sıkı sıkı tembihleyin aranız da iyiyse yardımcı olacaktır
"anne kendi hiç çağırmıyor sürekli bizde yiyip içmek derdinde.. ben eşime üzülüyorum
zorunda mı oğlun onu beslemeye" tarzı kv ile konuş
sanmam ondan sonra o sokmaz zaten :)

Açıkça görüşmek istemediğini söyle.

Görüşmeyin o halde,çok ağır ithamlar bunlar. Geldiğinde konuşun,görüşmek istemiyorum seninle deyin,hatta eşimde müsade etmiyor deyin olsun bitsin. Neden dertleniyorsunuz ki. Çok mu zor.

Hayır demeyi öğrenin lütfen. Bu nedir ya. Her gün her saat.

Kizlar merhaba.7 yildir goristugum bir arkadasim var ayni mahalledeyiz eşlerimizde arkadas.ama artik ben biktim hergün sabah 10 aksam 8 bende hergun ama ya hergun yuz vermiyorum yuz vermedigim halde geliyo cunku kocamda gözü oldugunu dusunuyrm.vede aşiri kiskanclik var kadinda bwni cok kiskaniyo hamile kalmammi bile istemiyo.kendisi hamile suan...ben ne alsam evime suratinda bi degisiklik nefret ediyorum artik ondan..nasil kurtulabilirim ben bu kadindan nasil sakiz gibi yapismis durumda :KK43:
Canım bir kere de kes at ya, bu kadar husursuz olduğuna değer mi?

Hiç bişey diyemiyorsan, bu kadar sık gel git yapmayalım. Kaynanam laf ediyor de.

Ben,bir arkadaşımın esime ilgi duyduğunu düşünsem doğrudan gorüşmek istemediğimi söyler kestirir atardım.

Eşim ve ben artık gelmeni istemiyoruz de yüzüne söyleyemiyorsan mesaj at.
Biraz aktif olmalısın hiçbir şey yapmamışsın ki kendi kendini yemekten başka.

her gün sizde olması ve anlayıssız, bencil yaklasımı bence de hos degil.
ancak eşinizde gözü oldugunu nereden cıkardınız?
aksine eşiniz gelince kadın gidiyormuş,
onu gordu oyle gitti diyorsunuz. sabah 10dan aksam 8e kadar niye otursun o halde. 7bucukta gelir 8de gorur gider...
sizin de cok mantıklı düsündügünüz söylenemez...
ustelik böyle bir durum olduguna inandıgınız halde gorusmeyi kesemiyorsanız yine ciddi bir sıkıntı var demektir.

Kizlar merhaba.7 yildir goristugum bir arkadasim var ayni mahalledeyiz eşlerimizde arkadas.ama artik ben biktim hergün sabah 10 aksam 8 bende hergun ama ya hergun yuz vermiyorum yuz vermedigim halde geliyo cunku kocamda gözü oldugunu dusunuyrm.vede aşiri kiskanclik var kadinda bwni cok kiskaniyo hamile kalmammi bile istemiyo.kendisi hamile suan...ben ne alsam evime suratinda bi degisiklik nefret ediyorum artik ondan..nasil kurtulabilirim ben bu kadindan nasil sakiz gibi yapismis durumda :KK43:
Ya bu arkadaş değil ki kımıl zararlısı bildiğiniz. Bu tipleri iyi bilirim kapıdan kovsan bacadan girer. Bi arkadaşım var yeni evli ve bunların yan komsusu kadın arkadaşımın eşiyle deyimi yerindeyse kanka. İkisi de doktor evli falan kadın haftanın 4 günü hatta çoğu zaman 5 bile oluyor bunlarda. Kadın arkadasimi sevmiyor ve sürekli laf sokuyor
İşin garip tarafı arkadaşımın eşi olacak hıyar da bu kadını kestirip atanıyor hic amaan gelsinler ne olacak iyi insanlar diyor. Kadın yasli olmasa aralarında bisey var diyeceğim o derece. Sizin durumunuz cok şükür ki boyle değil esinizin de istemediğini yazmissiniz. Öyleyse bu hanımı defetmeniz için hicbir engel yok. Sizi arkadaş gibi de görmüyor belli ki yalniz ya da başka bi amaç. Mesaj atin ama şöyle " canım yarin evde biraz yalniz kalmak istiyorum kafa dinlemem lazim eşim de erken gelecek " gibi. Buna rağmen arsizliga devam ederse sert çıkarsınız yapicak bisey yok

Ya bu arkadaş değil ki kımıl zararlısı bildiğiniz. Bu tipleri iyi bilirim kapıdan kovsan bacadan girer. Bi arkadaşım var yeni evli ve bunların yan komsusu kadın arkadaşımın eşiyle deyimi yerindeyse kanka. İkisi de doktor evli falan kadın haftanın 4 günü hatta çoğu zaman 5 bile oluyor bunlarda. Kadın arkadasimi sevmiyor ve sürekli laf sokuyor
İşin garip tarafı arkadaşımın eşi olacak hıyar da bu kadını kestirip atanıyor hic amaan gelsinler ne olacak iyi insanlar diyor. Kadın yasli olmasa aralarında bisey var diyeceğim o derece. Sizin durumunuz cok şükür ki boyle değil esinizin de istemediğini yazmissiniz. Öyleyse bu hanımı defetmeniz için hicbir engel yok. Sizi arkadaş gibi de görmüyor belli ki yalniz ya da başka bi amaç. Mesaj atin ama şöyle " canım yarin evde biraz yalniz kalmak istiyorum kafa dinlemem lazim eşim de erken gelecek " gibi. Buna rağmen arsizliga devam ederse sert çıkarsınız yapicak bisey yok
Canim çok haklisin mesela bugunde burdaydi annesi gelmis gec geldi hic bir ikram yapmadim bozuldu kahve istedi yok dedim.sonra cocugu uyudu burda cocugu birakip gitti bukadr gamsiz bir insan nefret ediyorum

Kadinin gözü esinde degil. Esin geldiginde gidiyormus sonucta..
Hergün gelme konusunda veya herhangi baska birseyde sinirlarinizi cekmesseniz nerden bilsin insanlar rahatsiz olacaginizdan..

kapıyı açmayın..

Canim çok haklisin mesela bugunde burdaydi annesi gelmis gec geldi hic bir ikram yapmadim bozuldu kahve istedi yok dedim.sonra cocugu uyudu burda cocugu birakip gitti bukadr gamsiz bir insan nefret ediyorum
Değişik. Amacı ne acaba. Bence artik tavrinizi koyun bisey kaybetmezsiniz ya da ne biliyim geldiğinde is yaptırın mesela temizlik yapacakken yardım ettirin sürekli bunu uygularsaniz gelmez mesajı alır yani

hamile bir kadının neden eşinizde gözü olsun ki belki cevresi sizi övüyorsa kıskanıyordur ama misafir de kovulmaz ki kocanızda gözü var mı yok mu emin olun sonra kovun derim. yazık hamile kadın

Üfff sabah 10 akşam 8 buneya cekilmezzz sabur taşı olsa catlar hic sızin kendınızle kalabılme zamanınız bıle yok nasıl bı kadınmış ... hic yüz vermeyın hatta acık acıkda söyleyın gıtsın başka türlü dilden anlamaz böylelerı ben ıstemezsem izin vermezsem istersede cok yakın akrabam olsun hic kımse gelemez!!

böyle devam et lütfen
tavrını bozma

eğer eşiniz rahatsızsa bilinki bi negatif enerji var ortada,ağbimin karşı komşuda böle,bizim gelin hiç aklına getirmez,ama ben ördüm ağbime nasıl baktığını,hemen uyardım gelini,kesti görüşmeyi...kocanda gözü yok dıyelim,sen istemıyorsun bitmştir.

Back
X