- 9 Ağustos 2014
- 3.894
- 2.796
- 333
- Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
- 1 Ocak 1970
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bir kere de kes at ya, bu kadar husursuz olduğuna değer mi?Kizlar merhaba.7 yildir goristugum bir arkadasim var ayni mahalledeyiz eşlerimizde arkadas.ama artik ben biktim hergün sabah 10 aksam 8 bende hergun ama ya hergun yuz vermiyorum yuz vermedigim halde geliyo cunku kocamda gözü oldugunu dusunuyrm.vede aşiri kiskanclik var kadinda bwni cok kiskaniyo hamile kalmammi bile istemiyo.kendisi hamile suan...ben ne alsam evime suratinda bi degisiklik nefret ediyorum artik ondan..nasil kurtulabilirim ben bu kadindan nasil sakiz gibi yapismis durumda
Ya bu arkadaş değil ki kımıl zararlısı bildiğiniz. Bu tipleri iyi bilirim kapıdan kovsan bacadan girer. Bi arkadaşım var yeni evli ve bunların yan komsusu kadın arkadaşımın eşiyle deyimi yerindeyse kanka. İkisi de doktor evli falan kadın haftanın 4 günü hatta çoğu zaman 5 bile oluyor bunlarda. Kadın arkadasimi sevmiyor ve sürekli laf sokuyorKizlar merhaba.7 yildir goristugum bir arkadasim var ayni mahalledeyiz eşlerimizde arkadas.ama artik ben biktim hergün sabah 10 aksam 8 bende hergun ama ya hergun yuz vermiyorum yuz vermedigim halde geliyo cunku kocamda gözü oldugunu dusunuyrm.vede aşiri kiskanclik var kadinda bwni cok kiskaniyo hamile kalmammi bile istemiyo.kendisi hamile suan...ben ne alsam evime suratinda bi degisiklik nefret ediyorum artik ondan..nasil kurtulabilirim ben bu kadindan nasil sakiz gibi yapismis durumda
Canim çok haklisin mesela bugunde burdaydi annesi gelmis gec geldi hic bir ikram yapmadim bozuldu kahve istedi yok dedim.sonra cocugu uyudu burda cocugu birakip gitti bukadr gamsiz bir insan nefret ediyorumYa bu arkadaş değil ki kımıl zararlısı bildiğiniz. Bu tipleri iyi bilirim kapıdan kovsan bacadan girer. Bi arkadaşım var yeni evli ve bunların yan komsusu kadın arkadaşımın eşiyle deyimi yerindeyse kanka. İkisi de doktor evli falan kadın haftanın 4 günü hatta çoğu zaman 5 bile oluyor bunlarda. Kadın arkadasimi sevmiyor ve sürekli laf sokuyor
İşin garip tarafı arkadaşımın eşi olacak hıyar da bu kadını kestirip atanıyor hic amaan gelsinler ne olacak iyi insanlar diyor. Kadın yasli olmasa aralarında bisey var diyeceğim o derece. Sizin durumunuz cok şükür ki boyle değil esinizin de istemediğini yazmissiniz. Öyleyse bu hanımı defetmeniz için hicbir engel yok. Sizi arkadaş gibi de görmüyor belli ki yalniz ya da başka bi amaç. Mesaj atin ama şöyle " canım yarin evde biraz yalniz kalmak istiyorum kafa dinlemem lazim eşim de erken gelecek " gibi. Buna rağmen arsizliga devam ederse sert çıkarsınız yapicak bisey yok
kapıyı açmayın..Kizlar merhaba.7 yildir goristugum bir arkadasim var ayni mahalledeyiz eşlerimizde arkadas.ama artik ben biktim hergün sabah 10 aksam 8 bende hergun ama ya hergun yuz vermiyorum yuz vermedigim halde geliyo cunku kocamda gözü oldugunu dusunuyrm.vede aşiri kiskanclik var kadinda bwni cok kiskaniyo hamile kalmammi bile istemiyo.kendisi hamile suan...ben ne alsam evime suratinda bi degisiklik nefret ediyorum artik ondan..nasil kurtulabilirim ben bu kadindan nasil sakiz gibi yapismis durumda
Değişik. Amacı ne acaba. Bence artik tavrinizi koyun bisey kaybetmezsiniz ya da ne biliyim geldiğinde is yaptırın mesela temizlik yapacakken yardım ettirin sürekli bunu uygularsaniz gelmez mesajı alır yaniCanim çok haklisin mesela bugunde burdaydi annesi gelmis gec geldi hic bir ikram yapmadim bozuldu kahve istedi yok dedim.sonra cocugu uyudu burda cocugu birakip gitti bukadr gamsiz bir insan nefret ediyorum
Kizlar merhaba.7 yildir goristugum bir arkadasim var ayni mahalledeyiz eşlerimizde arkadas.ama artik ben biktim hergün sabah 10 aksam 8 bende hergun ama ya hergun yuz vermiyorum yuz vermedigim halde geliyo cunku kocamda gözü oldugunu dusunuyrm.vede aşiri kiskanclik var kadinda bwni cok kiskaniyo hamile kalmammi bile istemiyo.kendisi hamile suan...ben ne alsam evime suratinda bi degisiklik nefret ediyorum artik ondan..nasil kurtulabilirim ben bu kadindan nasil sakiz gibi yapismis durumda
böyle devam et lütfenCanim çok haklisin mesela bugunde burdaydi annesi gelmis gec geldi hic bir ikram yapmadim bozuldu kahve istedi yok dedim.sonra cocugu uyudu burda cocugu birakip gitti bukadr gamsiz bir insan nefret ediyorum