İnan bir kac kez denedim disari cikiyorum dedim ama aksam ustu tejrardan geliyo..ugarayim bi dedim geldinmi diye merak ettim diyo.girtlaklayasim var bu kadar arsiz olunmaz ki alt kaltta kayin validem oturuyo onu tembihliyorum yok de diyorum...bu sefer ona girip oturuyoGeldiğinde dışarı çıkıyorum deyin.
Ya da kapıdan içeri girmesine izin vermeden bugün müsait değilim deyin.
Yüzsüzlük edip ısrar ederse de işlerim kalıyor kusura bakma. Müsait olduğumda ben sana haber veririm deyiverin.
Eşimde onunla gorusmemi istemuyo ksinlikle.iste bende bu yuzden supheleniyorum.oda hwp esim gelince gidiyo evine yani onu gorupte gidiyo.anlayamadim kimin niyeti nebüyük konuşmayım da benim için son nokta görüştüğüm insanın kocamda gözü olduğunu düşünmemdir hiçbir sebep öne sürmeksizin araya mesafe koyar bi süre sonra da tamamen koparırdım ilişkiyi
siz bu şüpheyi taşırken nasıl görüşmeye devam edebiliyorsunuz
İste oda benim hep bu saf yonumden faydaliniyo soyluyemiyorumbaşka görüştüğü kimse yok mu acaba...madem uzun zamandır arkadaşsın ozaman sende ona hebersiz ve sürekli gelmesinden rahatsız olduğunu söyle..gideceğin yere gidemediğini işlerini yapamadığını söyle..
bu şüphe seni yer bitirir bi süre sonra eşinden de şüphelenmeye başlarsın ne yap ne et uzak dur bu kadından senin sinirini bozmaktan öteye gitmez artık bu arkadaşlıkEşimde onunla gorusmemi istemuyo ksinlikle.iste bende bu yuzden supheleniyorum.oda hwp esim gelince gidiyo evine yani onu gorupte gidiyo.anlayamadim kimin niyeti ne
İnan bir kac kez denedim disari cikiyorum dedim ama aksam ustu tejrardan geliyo..ugarayim bi dedim geldinmi diye merak ettim diyo.girtlaklayasim var bu kadar arsiz olunmaz ki alt kaltta kayin validem oturuyo onu tembihliyorum yok de diyorum...bu sefer ona girip oturuyo
Aklı fikri olan bir insan anlar davranislarimdan suratimin asıkligindan ne bileyim bu o kadar arsiz ki.suratim asık olsun kavgami ettiniz hep aramiz nasil onu arastirir okadar yuzsuz bir insanŞüpheleriniz de birleştiğinde bu kadınla görüşmeyi kesmek en iyisi.
O zaman açıkça söyleyeceksiniz sıkıldığınızı.
Aklı fikri olan bir insan anlar davranislarimdan suratimin asıkligindan ne bileyim bu o kadar arsiz ki.suratim asık olsun kavgami ettiniz hep aramiz nasil onu arastirir okadar yuzsuz bir insan
Canim oyle bir luksum yok iste bizim evimiz iki katli kayinvalidem birinci katta oturuyo hep cam kenarinda oturuyo.biri cami tiklattigindada hemen gel evde diyo.oda hemen geliyo..açma kapıyı, duymadım de.. daha olmadı "her gün gelme rahatsız oluyorum" de.. senin için kimse senden daha değerli değil neden keyfini kaçırıyorsun ki?
Ben xaten hep bu salakligimdan kaybettim simdiye kadar kimseyi kirmadigimdan.tepemeciktilar haklisin hataliyimE o zaman tavır koymak için ne bekliyorsunuz?
Şu durumda siz hatalısınız.
Haddini bildirmediğiniz için..
Ben xaten hep bu salakligimdan kaybettim simdiye kadar kimseyi kirmadigimdan.tepemeciktilar haklisin hataliyim
Canim oyle bir luksum yok iste bizim evimiz iki katli kayinvalidem birinci katta oturuyo hep cam kenarinda oturuyo.biri cami tiklattigindada hemen gel evde diyo.oda hemen geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?