Yarın gideceğim tekrardan 4.gidişim 1 ay içinde. Ya ama düşük olsa kanamam olmaz mıydı? Benim bu ay kasımda regl olmadan önce çok kasık bel ağrım oldu ama ekimde de olmuştu normalde sadece regl olcağım gün ağrımaya başlardı yinede test yaptım negatifti. Bide biz prezervatif kullanıyoruz ve ona rağmen afedersiniz ama hiç içe boşalma olmadı. Hep prezervatif varken dışa boşalma yaptık konrtolde ediyorduk yırtık olmuyordu ve pco var bende tedavide olmadım 6 ay dk hapı kullandım ama düzenli kullanmadım ve devam ediyordu pco. Hatta doktor 1 ay önce gittiğimde çocuk düşündüğünüz zaman gelin kistlerine pcona bi tedavi uygularız şimdilik bi sorun yok demişti
Hatta günümde de regl oldum ilişkilerin hepsinden sonra yani hamile olmam mucize
ama adetim bittkten sonra bende belirtiler arttı hiç göğüs ağrım sızım olmazdı o bile aşırı şekilde oldu sırt bel kasık ağrısı göğüste kabarcıklar falan ama aralıklara tüm testler negatif yani aslında bende düşükten şüphelendim ama regl zamanı hariç kanamam olmadı ağrılar için gittğimde doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi belkide çoğu şey enfeksiyon yada psikolojiktir yarın öğrenince her yere yazacağım bakalım