Bebek İkinci El Bu monta bakmadan kızınıza mont almayın!!!!

mrdmysmn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
178
0

evet kızlar kızıma geçen sene tchibodan bayılarak hatta hayran kalarak aldım ve havaların soğumasıyla bir heves dolabından çıkardım ama kızım benim tahmin ettiğimden fazla büyümüş çok dar oldu 1-2 ay sonra hiç olmaz. tahmin edersiniz ki büyük hayal kırıklığına uğradım 1 kere bile giydiremedim aldığımızda 40 günlük bebekti zaten. şimdi yeni bir mont almamız lazım o nedenle bunu satışa çıkardık biz indirimden 89tl ye aldık çok uygun fiyta vericem

74-80 BEDEN

FOSFORLU ÇİZGİLERİ VAR

KAPŞONU ÇIKABİLİR

KAYAK PANTALONU MONTUNA FERMUARLANIYOR

EL VE AYAK BİLEKLERİ LASTİKLİ

hangi şehirdesiniz ve kızınız kaç aylık

merhaba kızım şuan 13 aylık ama 2 yaş kıyafetleri oluyor biraz kilolu minnoşum ben istanbuldayım yarın tchiboya bakıcam zaten eğer varsa ellerinde değiştiricem yoksa mecbur satıcam

mont çok güzelmiş ,beim kızımda 11 aylık çok beğendim ama beşiğinde örgü hırkaları çok bunu alsam onları giydiremem inş. değişstirebilirsiniz

Merhaba cok güzelmis gercektende. Umarim degıstirebilirsin . Degistiremezsen ben almayı düsünüyorum.

merhabalar dün depositedeki tchiboya gittim orası outlet ama yokmuş bizde yoksa başka şubelerde bulamazsınız sezon sonu olduğu için dediler valla moralim bozuldu..
sonuç olarak hala satılık alana hayırlı olsun

merhaba özelden mesaj yazamıyorum sevgili anneler indirim yapmam mümkün değil çok düşük fiyata satıyorum zaten. inanın ben daha kızıma aynı kalitede bir mont bulamadım bunu satıp nerdeyse bir o kadar daha koymam lazım üstüne. bir de bu mont ikili yani 25 tl ye geliyor parçası ki bir hırka bile alamıyoruz o paraya. siz tekrar düşünün umarım sizin olur çünkü harika bir mont ben çok içime sinerek almıştım.

Walla süpermiş..buna uygun bi bebişimde yokki:)) bu montlar çok kullanışlı oluyo..benim kızıma almanyadan teyzemin kızı yollamıştı..kızım karların içinde yatıp yuvarlanıyor ve eve kupkuru geliyordu..sıcacıkta tutuyor..fiyatıda uygunmuş..bence bebeği olanlar ilgilensin bu ürünle...

ayrı satamıyorum kızlar 2 parça tek fiyat

merhaba,
ürün satıldı mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…