Örgü Bu modelin nasıl örüldüğünü bilen varmı kızlarr

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

brnn

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
47
8
286
Kızlar erkek arkadaşım bu modeli beğendi ona örmek istiyorum yanlız bir türlü nasıl örüldüğünü anlayamadım bilenler yardımcı olursa çok sevinicem şimdiden tşkkürler..

tatlım zor bir model gibime geldi en azından benim düşündüğüm sekilde örülüyorsa benim aklımdan temel olarak 1 ilmek ters 1 ilmek düz örmek geçiyor bu model için tabi bu kadarda degil
bunu yaparken ör 2 ilmekle başlayıp istediğin genişliğe ulaşana kadar iki kenarlardan birer artıracaksın
istediğin genişliğe eriştiginde (tabi çaprazdan gidiyorsun kenarı genişliği oluyor bu durumda) bir tarafından bir ilmek azaltıp diger taraftan bir ilmek artırırsın
tabi bu arada modelede dikkat etmen lazım ters düz alışını modele göre ayarlarsan sorun olmaz tabi,
bunları yapabilirsen model çıkar ortaya bence tabi denemedim şimdi iple, ama başlama derim buna baya takip etmen gerek yorucu bir model ama çokta güzel görünüyor

canim çok tşkkür ederim ilgin için dünden beri ugraşıyorum olmuyo ya

bende yazdıktan sonra kalın bir iple şöyle bir model çıkarıyım diye deniyim dedim. ona benzer model çıktı ama en az 6lık şiş kullanacagıma o anda elime geçen 3,5lik şişe ördüğümden ilmekler biraz geniş oldu sonuç olarakta uç kısımları açılı çıktı. Bayada zor örülüyormuş öyle az bişey model çıkarmak bile baya sürdü.

canim kaç kez denedim olmuyo şimdi başladım örüyorum lastik örgü klasik olucak ama napim elimden fazlası gelmiyo diğer örgüleri biliyorum ama bir erkegede uymuyo cnm ya

erkeklere zaten modeller pek olmuyor anca lastik falan gibi düz modeller gidiyor. Digeri baya zor olurdu anca kış bitince biterdi atkı, lastik iyidir bu modelinde hem kardeşi kolay gelsin ii

cnm zor haklısın bend e yapamadım çok denedim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…