Saç Kesim Şekilleri Bu Modelin (2010ilkbahar sezonu)Nasıl Yapılacağını Bilen Var Mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

tinkywinky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
190
6
118
Diğer

Arkadaşlar bu saç modeli 2010 ilkbahar sezonuna ait.Yüzüme çok iyi gideceğini düşündüm.Nasıl yapıldığı hakkkında bilgisi olan varsa ve bu bilgileri paylaşırsa sevinirim..

bu nasıl bir model ben şahsen anlamadım canım bilmiyorumkismile öyle gelişigüzel toplanmışa benziyor sanki.. aslında özensiz

arkasını görmeden bişey diyemiyorum, ama sanırım köpükle hacim verilmiş ve arkadan bol bir şekilde toplanmış

arkayı gevşek ve bombeli bi şekilde topuz yap önleride soldan sağa doğru at

canım ben temizlik yaparken saçıma bi toka takarım işlerim bittikten sonra
aynaya baktığımda bu şekli alıyo
çok basit :roflol:

bi gün önceside bagla saçını sabah uyan yatakta iki debelen kalk aynen bu olur:)belkide daha düzel:)

saçın dışarda günlük ortamda böyle durması imkansız gibi..
1kg spreyle belki ama o zamanda 2 saatte yaapışır birbirine...

sevdim 2010 modasını :teytey:benim saçlar hep böle dağınıktır
gezmeye giderken adam etmek için boşa uğraşyormuşum sositosositosositososito

bi gün önceside bagla saçını sabah uyan yatakta iki debelen kalk aynen bu olur:)belkide daha düzel:)

ahahaha katılıyorum sana 2010 modası dağınık saç modeli ama bu kadarda değil 2010 saç modeli buysa herkes çok kolay yapar bu modeli -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…