• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri bu modeli nasıl yapabılırız kızlar çok hos yaa

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
158
Ankara
$images.jpg emınım kk nın marıfetlı kızlarından buuda yapabılen vardır:kkk:

tatlm çok zor bi model diil aslnda.. saçına maşa yap ve buklelerini ayırp belirginleştirmek için bi miktar waks avcunda yay. saçının ön ksmna da geniş bi krepe yap al spreyle sabitle. al sana fstk gibi oldu işte :D

kötü bi model saylmaz aslında ama kızın alnı çok geniş. bundan dolayı garip duruyor. alnı geniş olmayan yuvarlak saç çizgisine sahip birine yakışır bence. ama saç rengini beğendim :)

tatlm çok zor bi model diil aslnda.. saçına maşa yap ve buklelerini ayırp belirginleştirmek için bi miktar waks avcunda yay. saçının ön ksmna da geniş bi krepe yap al spreyle sabitle. al sana fstk gibi oldu işte :D

kötü bi model saylmaz aslında ama kızın alnı çok geniş. bundan dolayı garip duruyor. alnı geniş olmayan yuvarlak saç çizgisine sahip birine yakışır bence. ama saç rengini beğendim :)

tesekkur ederım canım ama asıl sorunum o krepeyı tuttutrabılırmıyım cunku dırek alından baslıyo ve genıs.yardımın ıcınde cok sağol tatlım

tatlm krepeni sağlam yapman için sana bi ipucu vereyim. krepeyi attktan sonra spreyini falan sık. sonraaada saçınının krepesini ön tarafa doğru tel tokayla tuttur. tam anlatabildimmi bilmiyorum...:) bu şekilde kalıcı oluyor sönmüyor krepe. bide tatlm bumpits var. ondan da kullanabilirsin bi araştır derim. ben ce bu ikisinden biriyle muaffak olursun :D

tatlm krepeni sağlam yapman için sana bi ipucu vereyim. krepeyi attktan sonra spreyini falan sık. sonraaada saçınının krepesini ön tarafa doğru tel tokayla tuttur. tam anlatabildimmi bilmiyorum...:) bu şekilde kalıcı oluyor sönmüyor krepe. bide tatlm bumpits var. ondan da kullanabilirsin bi araştır derim. ben ce bu ikisinden biriyle muaffak olursun :D

cok tesekkur ederım canım pekı bumpıts ne acaba

cnm bu bumpits saçın altına takılan ve saça sanki krepe yapmış gibi bi görüntü veren bişii. hatta bu forumda çok bahsediyorlar. kolay gelsin cnm :)

Back