• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu modeli kendimiz nasıl yapabiliriz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
saçın eğer dalgalıysa bu modeldeki saçtan dahada güzel olabilir saçının modeli..benim saçlarım hafif dalgalı,banyodan sonra saçlarımı kuruttum ve gülebilirsiniz belki ama parmağımla bir parça saçımı dolayarak kıvırcıkyaptım..genelde bazı bayanlar saçlarıyla bu şekil oynarlar bu bende de var parmağıma dolarım saçımı döndüre döndüre bu hale getiririm..maşaya bile gerek yok..sonra bütün saçlarımlarımın teline bu hareketi uyguladım diyorum ya çok saçma gelebilir size ama gerçekten çok hoş oldu ve köpükjöle ile bu saç modeline ellerimle şekil verdim inanın bana çok daha güzel oldu..resim koymak isterim ama çekiniyorum..kaydirigubbakcemile3

ya bişey dicem bu kızın adı ne? oyuncu dimi? kaç yaşındadır ki? şimdiden bomba büyüyünce nasıl olur kimbilir afet afet... tü tü tü nazar değmesin:)

vanessa hudgens canım ama ben pek sevmiyorum bunun nete bi fotoları düştü ki sorma :tomato:

benimde saçlarım sabah kalkınca böyle duruyor ama farklı bişi uyguluyorum daha hoş duruyor saçlarınızı iki kuyruk toplıycakmış gibi ortadan ikiye ayırın tumaları topuz yapar gibi döndürün ve komple dolayıp tokayla açılmaması için tutturun yani iki tane boynuz gibi topuz yapınkaydirigubbakcemile2 gece o şekilde yatıyorum sabah kalktığımda açıp dağıtıyorum saçlarımı başımı öne atıp havalandırarak sprey sıkıyorum hem dalgalı hemde çok havalı oluyorlarhihoyyyt

Bu sprey dediğiniz nasıl kızlar,duydum ama hiç kullanmadım ben.Yaptığım modeli az-çok sabitlemesi için? Neye göre almalıyım? Saçlarım ince telli dalgalı ?

cnm saç tipin nasıl bilmek gerek sonuçta dalgalımı kıvırcıkmı bilmeden nası sölices benimde yıkanınca böle oluo :1rolleyes:

Canım söyleyeyim saç tipim dalgalı kimi yerler kıvırcığa yakın kimi yerler büyük dalgalı ama bunun kadar muntazam olmuyor tabi kendi haline bıraktığımda...

kızlar bende bu modeli çok beğeniyorum benim saçlarım katlı olduğu için böle olmuyo ama kardeşimin saçlarında süper yapıyorum hatta dün kardeşimle gezerken bi kız gelip sordu saçlarını nasıl böle yaptın diye

ben maşaya saçları diplerden sarmaya başlıyorum ve inanın süper oluyo

bende bunu öğreneli pek olmadı ve kendinizin yapması biraz zor oluyo başkası yapınca çok daha başarılı oluyo

Maşa ve sonrasında yan bir ürünle bukleleri açtırırsan böyle sonuç elde edebilirsin.
Ben maşa ile yaptıktan sonra lorealin yağ gibi bir ürünü var onu alıp elime bukleleri dağıtıyorum böyle oluyor:icecream:
Maşa konusunda sana yardımcı olabilecek tek yer bence youtube
"curly hair curling iron"yazarsan birsürü video çıkıyor.Maşa yapmayı oradan öğrendim diyebilirim:roflol:

Daha önce bi yerde daha okumuştum akşamdan topuz yapıp sabah açtığındada güzel dalgalar elde ediliyormuş o şekilde deneyeniniz varmı aranızda daha başka neler önerirsiniz.

şu anda resimleri göremiyorum açılmıyor ama sanırım dalgalı bi saç.akşamdan topuz yapıp sabah kalktığında çok güzel dalgalar olabiliyor ama bu saçın cinsine bağlı.benim saçım dalgalı ıslakken toplayıp sabah açtığımda çok güzel kuaförden çıkmış gibi oluyor.ama dümdüz bi saçta bu işe yaramaz artı bide lastik izi yapar.ben saçımı kullanmayı oynaya oynaya deneye yanıla öğrendim.başkalarının taktikleri sizin saçınızda aynı etkiyi yapmayabilir o yüzden kendiniz metotları geliştirmelisiniz.

mesel abigün ıslakken üstüne yat,sert olmasını istemiyosam jöleyle yağlı kremi karıştırıp saçıma uygularım sonra fönün ucuna takılan perma aparatıyla saçımı nemli bırakıcak şekilde kuruturum.bu ve bunun gibi birürü kendim geliştirdiğim takitkler var.demek istediğim herkez en iyi kendi saçını tanır ve yapar

Daha önce bi yerde daha okumuştum akşamdan topuz yapıp sabah açtığındada güzel dalgalar elde ediliyormuş o şekilde deneyeniniz varmı aranızda daha başka neler önerirsiniz.

ßen neredeyse her gün yapıorum cnmm..Saçlarımı yıkıyorum elidorun mükemmel Bukleleri olan kremini sürüorum..Çok az kurutuyorum nemli kalıo 4-5 yerde bükerek topuz yapıp tel toka takıyorum..Sabah açtığımda gene biraz nemli kalıyo bazen kurutuyorum onlarıdaa..Maşamla perçemlerime ve istediğim yerlere sekil veriyorum..Ve bitiyoo.Bu kdr uzun olduğuna bakma canım cok pratik bişey bende burda bir arkadaştan duymuştum Her dua ederim kendisine :kahve:

Hım ayrıca saçlarım ıslak gibiyken yatıyorum ya enseme falan gelmio tpuzun içinde kalıyo saçlar.Grip falan olmadım yani canım ayrıca saçları ıslakken örüp yatmak saçları uzatırmış ya bende topuz yapıorum benimkilerde uzadı yani kolay gelsinn

Ya resimler gözükmüyoobenneyaptımki
Merak ettim ben şimdi... Bana da söyleyin.kaydirigubbakcemile

benım saclar dumduz kuaforde masa yaptıgımda bıle tutmuo:enbuyukkk:

Back