• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu modeli kendimiz nasıl yapabiliriz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

BiSTRa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
127
1
96
Tekirdağ
ActressVanes_Mayer_14686803.jpg

ActressVanes_Mayer_14686810.jpg

ActressVanes_Mayer_14686824.jpg

Arkadaşlar bu saçı en kolay evde kendimiz nasıl uygulayabiliriz hangi aşamalardan geçirmemiz gerekir illaki maşamı kullanmalıyız. Bilen böyle bir modeli ben daha önce denedim çok ta güzel oldu diyen varsa tecrübesini paylaşabilirmi?

Saçı yaptıktan sonra sertleştirmeden uzun süre şeklini bozmadan ne ile sabitleyebiliriz kullandığınız memnun kaldığınız ürünleri söyleyebilirmisiniz Şimdiden teşekkürler

canım bu model sadece maşayla olur başka türlü olmaz.eğer saçların kuruysa 7\24 saç şekillendirici kullanabilirsin yağlıysa eğer saç köpüğü kullan.bunları kuaförüm tavsiye etti

valla sen gece yat sabah kalkınca böyle oluyor.benimkiler sabah uyanınca hep böyle oluyor....

sadece maşayla olur diyen arkadaş doğru söylemiş başka şansın yyok yanlız maşayla yapmadan önce çok az jole kullanırsan dalgalar daha belirgin ve saçlar parlak görünür ve kalıcı olur

ama bazıları bu konuda doğuştan şanslıdır sabah kalktıkarında böyle görürnen saçlarda var ama biraz dağınık görünüyorlar itinayla yapılmış gibi değil... fazla doğal olmak isteyenler sabah kalksın ve saçlarını hiç taramasınlar:)

JOHN FRIEDA nın bakım serumunu ıslak saça uygula ve kurut sonra maşayla büyük büyk parçalar al saçından aynı bunun gibi olur.....

bayılıyorum bu kıza ya benimde saçlarım akşam yıkayıp yatınca sabah böyle oluyor maşaylada çok yaptım saçımı ama dalgaları böyle olmuyor o zaman

bı ara ben yapıodum bole gece sacımı yıkıyodum sonra azar azar joleyle bırbrleırne doluyodum sabah kalkım acıodum ve aynı oluyodu.

aynen katılıorum arkadasa...sacların nemliyken biraz biraz alıp elinde dola tuttur tel tokayla.2-3 saat dursun (sacının kalınlıgna göre,benmki ince telli 2-3 saat yetiodu) acınca aynen böyle oluo spreyle sabitledin mi olay tamamdıryerimseniben

ben akşamdan saçlarımı yıkayıp tarayıp sonrada elimde karıştıryorum biraz kurusun diye. sabah kalktığımda saçlarım öyle dalgalı oluyor. tabii bunu sabitlemek için hafif jöle yada şekillendirici kullanılabilir yoksa gün içinde zamanla açılıyor.

Peki maşayla nasıl yapıyorsunuz kızlar?Benim 25mm lik maşam var. Çok güzel dalga yapıyor ama bunun gibi böyle tepeden başlayan bukleler yapamıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz anlatırmısınız?

evet yaa...maşayı nasıl tutuyosunuz ben yaptığımda dalga değil de bukle oluyo..o da düğüne gider gibi duruyo sevmiyorum:kızgın:maşanın uc kısmı yukarıyı gösterecek şekilde saçımı maşaya yayarak yapıyordum ben..siz maşayı yatık mı tutuyosunuz?bi anlatabilirmiiiimirmirmirmir

kuaförde su dalgası falan yaptırsak kalıcı olarak kullanabilirmiyiz acaba yani böyle olurmu?

kesinlikle nemli saça maşa uygulamayın arkadaşlar..
hiç bir kuaför uygulamıyor çünkü..
kalın maşayla yapabilirsiniz bu modeli..

hayır bigudi ilede oluyor canım en büyük bigudiyi satın al çok bahalı degil yani onları çok kalın olmamk şartıyla sar tokalarla tuttur ve sabah yada öglen öglen açarsan daha iyi olur açmadan önce saçını fön makinasıyla üzeinden tut süper oluyor

walla bnm saçlarımda dalgalı yıkadıktan sonra azıcık bukle belirginleştirici köpük sürüyorum sonra ( evet 30 sn) tutuyorum o sırada azıcıık sallıyorum bırakıyorum bide sabitleyici sprey tamamdır aynen böle :D

ya bişey dicem bu kızın adı ne? oyuncu dimi? kaç yaşındadır ki? şimdiden bomba büyüyünce nasıl olur kimbilir afet afet... tü tü tü nazar değmesin:)

saçları da kendi renginde herhalde, çok doğal çok hoş dilimizi ısıralım da...

kızlar bana 30 mmlik felan bir maşa önerebilir misiniz? yani saçı kıvırcık yapmak için değil de doğal dalgalar yapmak için istiyorum bu resimdeki gibi..ben de babylissin ince bi maşası var ama onunla böyle büyük dalga olmuyor..önerilerinizi bekliyorum..

Benimkide banyo yapıyorum hafif uçlarına jole sürüyorum bağlıyorum her zaman ki gibi ve sabh kalktığımda aynen böyle oluyor..

Ama saçlarım kabarık olduğu için nafile :(

Back