Dövme Bu model dövme icin en uygun yer?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

Sizce en uygun yer.

• Ankete Katılan
    35

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
282
Ilerde bu model bir dövme yaptirmak istiyorum. Model tam olarak bu degil ama bu tarz bir model. Simdilik deseni ariyorum, icime sinen bir model oldugu zaman yaptiracagim.
Sizce bu bele mi yoksa sirta, sütyen hizasinin hemen üstüne mi daha iyi olur? Belimde olursa sadece bikini giydigimde gözükecek, sirtimda olursa yazin askili giydigimde de gözükecek ve bence cok hos duracak. Ayrica bel cok klasik, ben daha orjinal birsey istiyorum.
Sizce neresi daha uygun?

bu bölgeye en çok yakışan modeller paylaştığın resimler:81: dediğin gibi klasik ama bu tip şeklin en uygun olduğu yer orası.

$mmm_1255006789.jpg

bu şekile benzeyen yukardan aşağıya inen bir model falan da olabilir diyorsan enseden aşağı da yaptırabilirsin o da çok güzel oluyor:81:

Son düzenleme:
bu bölgeye en çok yakışan modeller paylaştığın resimler:81: dediğin gibi klasik ama bu tip şeklin en uygun olduğu yer orası.

Eki Görüntüle 266846

bu şekile benzeyen yukardan aşağıya inen bir model falan da olabilir diyorsan enseden aşağı da yaptırabilirsin o da çok güzel oluyor:81:

Ama böyle de sadece bikini giydigimde gözükecek. :26:
Ayrica bana fazla disi kaciyor bu.. :KK1: Öyle cok disi wamp bir havam yoktur. Sirtima yapinca tarzima daha uygun olacak gibi sanki..
Off böyle bastan karar vermisim gibi konusuyorum ama aslinda kararsizim, sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
Bu sitede tarzi benim tarzima yakin bir üye vardi, onun da benzer bir model sirtindaydi. Ordan aklima geldi sirtima yaptirmak. Üyeyi bulabilirsem ona danisacagim...

Son düzenleme:
Bu arada kiraz cicegini belime veya omzumun üzerine düsünüyorum. Belime bu sekilde yaptirabilirim.

Ayrica saclar müthis dimi... :KK69:

Bu arada kiraz cicegini belime veya omzumun üzerine düsünüyorum. Belime bu sekilde yaptirabilirim.

Ayrica saclar müthis dimi... :KK69:

aynen saçlar müthiş ve dövmenin yeri çok hoş:97: feminen dövmelerden hoşlanmıyorsan, görmen gereken binlerce dövme modeli var onlara da bakmalısın bence.:81:

ben bayanların sırtına bel tam bel hizasına çok yakıştırıyorum dövmeyi ama cilde zararlı yani dövme yinede

Canim ben arastirdim ve her seyi göze aldim, o konuda sorunum yok yani... :KK34:
Hala kararsizim, anket mi acsam acaba... :44:

göze ladıysan o zaman ben olsa bileğimin iç kısmına anlamlı bişi yaptırırdım çok yakıştırıyorum oraya ha bide ayak bileğine de çok şık duruyor

göze ladıysan o zaman ben olsa bileğimin iç kısmına anlamlı bişi yaptırırdım çok yakıştırıyorum oraya ha bide ayak bileğine de çok şık duruyor

Ayak bilegine düsünüyorum canim hatta onunla ilgili bir konum var.. Önerin icin tesekkürler... :)
Arkadaslar actigimiz konulara daha sonradan anket ekleyemiyor muyuz?

Son düzenleme:
öncelikle şunu söyleyeyim tercih,karar senin.. madem yorum istedin bende kendi yorumumu yapayım.. yaptıracağın tarz dövmeler bele daha çok oturur ama artık bele dövme yaptırmak okadar sıradanlaştı ki.. aynı kolun iç kısmına yapılan dövmeler gibi.. ben dövmenin herzaman bi anlam taşımasından yanayım.. ve senin için özel olmalı. belki bu da senin için özeldir bilemem.. ama canım kesinlikle bele yaptırma.. çok eskide kaldı artık bel olayı.. benim düşüncem bu..

öncelikle şunu söyleyeyim tercih,karar senin.. madem yorum istedin bende kendi yorumumu yapayım.. yaptıracağın tarz dövmeler bele daha çok oturur ama artık bele dövme yaptırmak okadar sıradanlaştı ki.. aynı kolun iç kısmına yapılan dövmeler gibi.. ben dövmenin herzaman bi anlam taşımasından yanayım.. ve senin için özel olmalı. belki bu da senin için özeldir bilemem.. ama canım kesinlikle bele yaptırma.. çok eskide kaldı artık bel olayı.. benim düşüncem bu..

Iste bu yorum cok iyi oldu.. :KK52: Cesaret istiyorum sanirim. :KK1:
Kararim belli ama yine de bir korku var icimde ya yaptirdiktan sonra pisman olursam diye.
Dövmenin anlam tasmasi konusunda sana katiliyorum, aklimda benim icin anlami olan modeller de var fakat ilk dövmemin begendigim bir desen olmasini istiyorum. Devami gelecek zaten biliyorum.. :KK1: Biraz daha olgunlastigimda hayatimin anlamlarini islerim vücuduma... :KK69:
Ayrica sadece bikini giydigimde görünen dövme icin aci cekmeye degmez dimi? Sirtta olursa askili veya sirti acik bir bluz giydigimde cok hos olacak...
Bu arada düsündügüm model resimdekilerden biri degil, onlardan daha orjinal benim düsündügüm.
Yorum icin tesekkürler... :KK71:
Iyi geceler...

mesela ben omuzun ön tarafına yapılan dövmeleri (yazıları) daha hoş buluyorum.. senin için fikir olabilir belki..

internetten bulamadım ama programda yaptım 5 dk :KK70:

$images-6.jpg

Son düzenleme:
Ilerde bu model bir dövme yaptirmak istiyorum. Model tam olarak bu degil ama bu tarz bir model. Simdilik deseni ariyorum, icime sinen bir model oldugu zaman yaptiracagim.
Sizce bu bele mi yoksa sirta, sütyen hizasinin hemen üstüne mi daha iyi olur? Belimde olursa sadece bikini giydigimde gözükecek, sirtimda olursa yazin askili giydigimde de gözükecek ve bence cok hos duracak. Ayrica bel cok klasik, ben daha orjinal birsey istiyorum.
Sizce neresi daha uygun?

Bence o tarz bir dövme fotoğrafta çizdiğim yerde de çok güzel durabilir canım.:KK61:
$gobek-Woman-in-a-Bikini-Showing-Navel-Piercing-Posters-eriten-diyet.jpg

mesela ben omuzun ön tarafına yapılan dövmeleri (yazıları) daha hoş buluyorum.. senin için fikir olabilir belki..

internetten bulamadım ama programda yaptım 5 dk :KK70:

Eki Görüntüle 267158

Tesekkür ederim canim, ugrasmissin bi de... :KK71:
Sol tarafa kalbin biraz üzerine gercekten cok hos olur. Ben elf alfabesini cok seviyorum. Begendigim anlamli bir kelimeyi elf alfabesinin harfleriyle vücuduma yazdirabilirim...

Bence o tarz bir dövme fotoğrafta çizdiğim yerde de çok güzel durabilir canım.:KK61:
Eki Görüntüle 267283

Canim malesef oraya yaptiramam cünkü bu kadininki kadar harika bir göbegim yok... :KK1:
Ama o gösterdigin yere su model cok yakisir..

Aslinda ben sirtta karar kildim sayilir ama yine de yorumlari merak ediyorum. Yazin begendigim bir modeli hint kinasiyla önce belime sonra sirtima yaptiracagim, bakalim nerede daha güzel ve kullanisli olacak. Bir dövmeciyle konusmayi düsünüyorum, dövme ile ilgili forumlara da danisacagim. Kesin kararimi yazarim buraya. Yorumun icin tesekkürler canim... :KK70:

Tesekkür ederim canim, ugrasmissin bi de... :KK71:
Sol tarafa kalbin biraz üzerine gercekten cok hos olur. Ben elf alfabesini cok seviyorum. Begendigim anlamli bir kelimeyi elf alfabesinin harfleriyle vücuduma yazdirabilirim...

Canim malesef oraya yaptiramam cünkü bu kadininki kadar harika bir göbegim yok... :KK1:
Ama o gösterdigin yere su model cok yakisir..

Aslinda ben sirtta karar kildim sayilir ama yine de yorumlari merak ediyorum. Yazin begendigim bir modeli hint kinasiyla önce belime sonra sirtima yaptiracagim, bakalim nerede daha güzel ve kullanisli olacak. Bir dövmeciyle konusmayi düsünüyorum, dövme ile ilgili forumlara da danisacagim. Kesin kararimi yazarim buraya. Yorumun icin tesekkürler canim... :KK70:

Evet canım o tarz bir dövme daha hoş durur :))
Anlaşılan daha çok var dövmeyi yaptırmana canım:) sen düşün araştır soruştur ona göre kesin kararını al ve yaptır.Ama evet yaz buraya kararını merak ederim ben açıkcası :))

Bence sırta yaptır
Dediğin gibi bel her zaman görünecek biyer değil dümdüz bi karnın yoksa yazın beli açık da giyemezsin
Bi arkadaşın dediği gibi çok da sıradanlaştı
Sırt ideal :KK34:

X