Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede cok hos yatagin uzerindeki yastik ordusuda tam süper:) ama koltukar biraz tuhaf sanki uyumsuz gibi beyazla gri degisik durmus kombinasyonunu iyi yapmamislar sanki gardrobun kapakli olmasida tam super benimki surgulu ve alali daha 1 sene olmadi ha bire ariza cikartiyor sonunda elimde kalacak hic kullanisli degil dolabin her yeri cizildi surgu yuzunden...![]()
modern ve güzel içinize sindiyse alın derim ne kadar çok model bakarsanız o kadar kararsız kalırsınız...
bende gri hiç düşünmüyordum ama yakından en hoş bunlar gözüktü gözüme koltukların grisini kahve yapmayı düşündüm ama nasıl durur bilemedim:S
benim acikcasi koltugun deseni hosuma gitmedi ama sen kendin daha iyi bilirisn bide sanirim suet koltuklar bence deri al daha kullanisli ben kullaniorum cok memnunum annemin koltuklari suet ve cok pisman deri almadigi iicin lekeler bariz belli oluyor deri olsa daha uzun omurlu olur:)
çok teşekkür ederim yardımların için koltuğun kenarları yastıklarının yarısı deri geri kalan kısımda şu kele tutmayan kumaşlardanmış süetler çok kötü biliyorum
ilk bakışta güzel gözüküyorlar ama ben de biraz daha araştırın derim ama dedikleri gibi sürgülü dolap pek tercih etmeyin çabucak arıza çıkarabiliyor. ama içinize sindiyse alın beyazın ferahlığı yeter :)
teşekkür ederim kapaklı olcak yatak odasının kapakları sürgülü olanlar memnun deil genelde
ben hic memnun degilim esimede diorum bu kapi bi gun yerinden cikip ustume dusecek die ha bire takiliyor ve ic tarafta kalan kapak kisim hep cizildi ziyan oldu dolap(
Bir sürü para veriliyor yazık oluyor ya