• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu mobilyaları beğendim düşünmeden alayım mı ?

gulsen034

😊😊😊
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.107
41
318
Diğer
Zevkli bayanların yardımına ihtiyacım var:):)
yemek odası
04175323311578882603.jpg

koltuk takımı
41380889633165301822.jpg

45711056260220006849.jpg

halı aynısı yada
06163168641651490669.jpg

bu halı
20805352210460019133.jpg

YATAK ODASI TAKIMI
87958683768880475470.jpg

12463498696669501079.jpg

gardrobu 5 kapaklı olandan sürgülü değil
seçimlerim nasıl sizce almalı mıyım bakmaya devam etmeli miyim??

Bunlarda güzel ama bence bakmaya devam etmelisin çok daha güzelleri albenilileri vardır canım. Hem içine sinmemiş ki bize soruyorsun =)

Konu icerik nedeniyle Sorular,Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler basligina alinmistir.
Bilginize.

bencede cok hos yatagin uzerindeki yastik ordusuda tam süper:) ama koltukar biraz tuhaf sanki uyumsuz gibi beyazla gri degisik durmus kombinasyonunu iyi yapmamislar sanki gardrobun kapakli olmasida tam super benimki surgulu ve alali daha 1 sene olmadi ha bire ariza cikartiyor sonunda elimde kalacak hic kullanisli degil dolabin her yeri cizildi surgu yuzunden...:1:

modern ve güzel içinize sindiyse alın derim ne kadar çok model bakarsanız o kadar kararsız kalırsınız...

koltuk takımı 3,400 bellona vivaldi
yemek odası takımı 3,480 tl evgör
yatak odası bellona vivaldi komple yatak dahil 4,500

bencede cok hos yatagin uzerindeki yastik ordusuda tam süper:) ama koltukar biraz tuhaf sanki uyumsuz gibi beyazla gri degisik durmus kombinasyonunu iyi yapmamislar sanki gardrobun kapakli olmasida tam super benimki surgulu ve alali daha 1 sene olmadi ha bire ariza cikartiyor sonunda elimde kalacak hic kullanisli degil dolabin her yeri cizildi surgu yuzunden...:1:

bende gri hiç düşünmüyordum ama yakından en hoş bunlar gözüktü gözüme koltukların grisini kahve yapmayı düşündüm ama nasıl durur bilemedim:S

bende gri hiç düşünmüyordum ama yakından en hoş bunlar gözüktü gözüme koltukların grisini kahve yapmayı düşündüm ama nasıl durur bilemedim:S

benim acikcasi koltugun deseni hosuma gitmedi ama sen kendin daha iyi bilirisn bide sanirim suet koltuklar bence deri al daha kullanisli ben kullaniorum cok memnunum annemin koltuklari suet ve cok pisman deri almadigi iicin lekeler bariz belli oluyor deri olsa daha uzun omurlu olur:)

ilk bakışta güzel gözüküyorlar ama ben de biraz daha araştırın derim ama dedikleri gibi sürgülü dolap pek tercih etmeyin çabucak arıza çıkarabiliyor. ama içinize sindiyse alın beyazın ferahlığı yeter :)

benim acikcasi koltugun deseni hosuma gitmedi ama sen kendin daha iyi bilirisn bide sanirim suet koltuklar bence deri al daha kullanisli ben kullaniorum cok memnunum annemin koltuklari suet ve cok pisman deri almadigi iicin lekeler bariz belli oluyor deri olsa daha uzun omurlu olur:)

çok teşekkür ederim yardımların için koltuğun kenarları yastıklarının yarısı deri geri kalan kısımda şu kele tutmayan kumaşlardanmış süetler çok kötü biliyorum

çok teşekkür ederim yardımların için koltuğun kenarları yastıklarının yarısı deri geri kalan kısımda şu kele tutmayan kumaşlardanmış süetler çok kötü biliyorum

o zaman iyi ama desen konusunda bence bidaha dusun ay sanki benim ewim hic icime sinmedi o koltugun desenleri:1:ya hepsi beyaz yada o girili gibi olsa neyse ama ustler farkli oturulacak yer farkli :)) kaynana gibiyim ha hic begenmedim gelin koltuklari:)):1:

bu arada rica ederim ne demek nacizane fikirlerimiz:) ben biraz kaynanalik yapmis olabilirim k.bakma:1:

ilk bakışta güzel gözüküyorlar ama ben de biraz daha araştırın derim ama dedikleri gibi sürgülü dolap pek tercih etmeyin çabucak arıza çıkarabiliyor. ama içinize sindiyse alın beyazın ferahlığı yeter :)

teşekkür ederim kapaklı olcak yatak odasının kapakları sürgülü olanlar memnun deil genelde

teşekkür ederim kapaklı olcak yatak odasının kapakları sürgülü olanlar memnun deil genelde

ben hic memnun degilim esimede diorum bu kapi bi gun yerinden cikip ustume dusecek die ha bire takiliyor ve ic tarafta kalan kapak kisim hep cizildi ziyan oldu dolap:((

Bir sürü para veriliyor yazık oluyor ya

benim butun esyalarim ziyan oldu sekerim paralar bosa gitti gorsen ew sanki 10 aylik degil 40 yildir alinmis mobilyalar yanlis kurulumdan dolayi dolabin kapagida bu yuzden die dusunuorum ama alaksi yok kullanissiz zaten vitrinimde dagildi paramparca oldu yenisini alcam tekrar hep zarar ziyan o yuzden iyi dusunmek lazim alirken...

Back
X