Bu mesleği yapıpta sağlam kalmanın çözümü varmı sizce ?

bence yaşadıklarınızı özetlemişsiniz daha karmaşık ve zor bir mesleğiniz var. malesef saülık camiası hakkını alamıyor üstelik çok eleştiri alıyor size katılıyorum biraz daha sistemli olmak ve kendinizi yıpraymaktan vazgeçmelisin

Sistemin düzenlenmesi gerekiyor aslında.En azından ekiplerin ihtiyacı doğrultusunda yemek ve tuvalet ihtiyacının giderilmesi yahut yoğun olan ekibin 1 saat off konuma getirilip dinlendirilmesi gibi gibi...Bu sistem böyle devam ettikçe yıpranmamak elde değil,daha 1 ay olmadı bıçakla tehdit edileli,ağlayarak indim ambulanstan.Sonuncu da olmayacak biliyorum,Allah kolaylık ve sabır versin cümlemize de bizlere de...

Gerçekten zor bir meslek.Her zorlukta olduğu gibi bir kutsallığı da var ve anladığım kadarıyla siz de buna layıksınız.Allah yardımcınız olsun.O sapıklar da olayın bu boyutunu çoğu zaman akıllarından bile geçirmiyorlardır.Ne duyarsız ve cahil insanlarımız var.

çok kutsal bi iş yapıyosunuz gerçekten çok zormuş Allah yardımcınız olsun..diğer sapık ruhlu o insanlara da Allah akıl fikir versin..

büyük ihtimalle ben de 112 doktoru olucam şimdiden alışmak lazım sanırım böyle şeylere

Ablacım öncelikle merhaba.. sana çözüm değilde farklı bi bakış açısı sunmak isterim.. karşılaştığın ve karşılaşacağın tüm olaylarda insanlar can havlinde yüreği ağzına gelmiş birşeylerin şaşkınlığı birşeylerin korkusu içinde oluyo ve çoğu bunu ilk yaşıyo bunlar söz konusuyken kimden anlayış bekleyebilirizki .. Mesleğine mecbursan Allah yardımcın olsun çünkü hayat boyu sinirli stresli insanlrla karşılaşıcaksın anlayış göstermesi gereken hep sen olucaksın..

24 saat aralıksız mı ben mi yanlış anladım...24 saat te insan hiç bir şey yapmasa yorulur siz o koşullarda nasıl ayakta durabiliyorsunuz ....Allah yardımcınız olsun

Sağlık sektörü bana göre en zor sektör Özel bir hastanenin idari kadrosunda görev yaptım, muhatap olunan kitle hasta insanlar ve onların yakınları olunca hem bedenen (hastalık bulaşması riski, radyolojide maruz kalınan radyasyon vs.) hem de ruhen (sürekli sinirli, mutsuz vs. insanlarla iletişim kurmaya çalışmak) son derece yıpratıcı olduğunu bizzat gözlemledim. Üstelik sözkonusu insan hayatı olduğu için çalışanların hata yapma lüksü de yok. Hakkıyla mesleğini icra eden her doktor, hemşire, hastabakıcı, teknisyen gerçekten saygı duyulası insanlar benim gözümde

allah kolaylık versin gerçekten işiniz çok zor

Bir Att öğrencisi olarak çok üzüldüm anlattıklarınıza gerçekten

Büyük fedakarlık isteyen bir meslek. O mesleği icra etmek çok zordur eminim. Allah yardımcınız olsun.

sizin işinizde gerçekten zor ...

okurken ben bile üzüldüm, çok yyorucu ve zor bir öesleğiniz var. zaten bu dünyada kimse kimsenin kıymetini bilmihyor.

5 yıllık meslek hayatımda 2 yıl o bahsettiğiniz herşeyi yaşadım hemde memuriyetimin ilk 2 yılı. Henüz doğru dürüst hiç bişey bilmiyorken.. Ne kadar zor olduğunu yaşayan çeken bilir. Şimdi yoğunbakımdayım 16 saat bir fiil ayakta duruyorum lavaboya gidemeden iftarımı açamadan. E buda bir o kadar zor ama 24 saat 112 acil ambulans olayı çok farklı ve zor bir deneyimdi benim için. Allah yardımcımız olsun.. Kıymetimiz bilinmiyor vesselam.. Ellerinden gelse ki geliyor öldürecek hasta yakınları bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…