Kızlar saç maşası almak istiyorum.Bu maşayı buldum hem fiyatı hem kendi çok hoşuma gitti kullanan varsa fikir almak için açıyorum konuyu.Baya aparatı var sizce nasıl bir seçim olur yardımcı olursanız çok memnun olucam a.s.
sac masası alcaksan sana sınboyu onerıyım duzlestırıcıdede masadada en ıyıysı uzun zamndr kullanıorum hem fasla zarar vermıo hem cok guzel bukleler yapıo 5 tane aparatı var ben baya uyguna almıstım 10 tl 2 yıl garantılı duzlestırıcısınıde aldm 3 ay once ondanda memnunum tabı hergun hergun yaparsan zararlı
Ben böyle çok aparatlı ürünlerden 3 kez denedim ve ben olumsuz sonuç aldım. Eğer saçların kıvırcık veya kıvırcığa yakın dalgalı ve kabarıksa böyle çok aparatlı ürünler almamanı öneririm... Ben Braun kullanıyorum,çokta memnunum. Tavsiye ederim.
Arkadaşlar cvp yazdığınız için çok teşekkürler...
Benim saçlarım aşırı düz.Aparatlı ürünleri pek önermiyolar evt tek maşa almaya karar verdim.
19mm ve 25 mm arasında kararsız kaldım.İri dalga yapabilmek için 25 mmlik alıcam sanırım.Bu üründen kullananda yok galiba..
eger masa almak istiyorsan kesinlikle ucuzlarindan alma derim ben,cünkü ben almistim bi ise yaramiyor.suan pahali olanlardan aldim ve gercekten cok iyi
ben pek tavsiye etmem o aparatların çoğuda işe yaramaz zaten..marka olarakda ii olduğunu düşünmüyorum.philipis in maşasını almıştım ben bi tek maşa 39 tl ye aldım..bi yere gidince kendim yapıyorum sanki kuaföre gitmişim gibi oluyo..çok güzell..
canm benim açığım konuda bu ama ben özelliklerini yazmıştım,sen resmini koymuşsun....babyliss dimi??
ben kararsız kaldım canm bu üründe.parçalar küçük geldi bana.fiyatıda 69
kızlar çok aparatlı olunca bi işe yaramıyo ben düzleştirici kullanıyorum yıllardır çok memnunum ama birazda kıvırcık olsun istiyorum sizde ne aliim maşa olarak sırf o işlervi yapsın istiyorum ama
ben pek tavsiye etmem o aparatların çoğuda işe yaramaz zaten..marka olarakda ii olduğunu düşünmüyorum.philipis in maşasını almıştım ben bi tek maşa 39 tl ye aldım..bi yere gidince kendim yapıyorum sanki kuaföre gitmişim gibi oluyo..çok güzell..