• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Bu markaları kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Hnagi ürün daha iyi?

• DDF

OY: 3 15,8%
  • La Roche Posay

OY: 12 63,2%
  • Avene

OY: 3 15,8%
  • Artıstry

OY: 1 5,3%

• Ankete Katılan
    19

mavii80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
27
0
86
44
İstanbul
Arkadaşlar 7 ay önce roaccutan kullandım etkisi geçmeye başladı gibi..Yüzümü temizlemek için iyi ürün kullanmak istiyorum.La Roche Posay, DDF ve Avene. İçlerinden kullanıp memnun olduğunuz varmı yardımcı olursanız sevinirim :çiçek:

o ürünlerden kullanmadım ama son aldığım Deep Clean beni cilt temizleyici olarak memnun etti.fiyatı da uygun istersen bi dene.

DEEP CLEAN Cream Cleanser 200gr.
KREM TEMİZLEYİCİ
*Öyle derinlemesine ve mükemmel temizlerki, cildin görünümünü ve hissedilişini iyileştirir.Cilt, gözenekleri tıkayacak kalıntı kalmaksızın temiz olur.Cilt renginiz canlı ve sağlıklı görünür; daha dernlemesine ve mükremmel temizleme ile cilt pürüzsüz ve yumuşak olur.Kolay durulanabilir,gözeneklere derinlemesine nüfuz ederek kiri, yağı ve makyajı temizleyen salisilik asit içerir. Ayrıca; cildi kurutan, sertleştiren ve cilt rengini donuklaştıran ölü cilt hücrelerinide uzaklaştırır.Daha yumuşak ve tazecik bir cilt ortaya çıkar.
*Yağsızdır *Alkolsüzdür *
***DERMATOLOG'lar tarafından test edilmiştir.

Arkadaşlar 7 ay önce roaccutan kullandım etkisi geçmeye başladı gibi..Yüzümü temizlemek için iyi ürün kullanmak istiyorum.La Roche Posay, DDF ve Avene. İçlerinden kullanıp memnun olduğunuz varmı yardımcı olursanız sevinirim :çiçek:

doktorlar genelde ddf i öneriyorlar banada onu tavsiye ettiler gerçekten işe yarıyormuş kullanan arkadaşlarım çok memnundu ama ben kullanmadım bide fiyatı biraz fazlaydı yanlış hatırlamıyosama ma saydıklarından en iisi ddf

Merhaba,
gittiğim cilt doktoruda bana allerjik bir cildim olduğu için aven kullanmamı önerdi ben memnun kaldım temizleyici olarakta iyi nemlendirici olarakta...
cildin hassas ve allerjikse denemekte fayda olabilir

ben laroche kullandım ilk başta effclar yıkama jelini almıştım o kuruttu sonra tolarine in yıkama jelini kullandım onu tavsiye edrim ayrıca tolarine fluid in testerını denedim elimdeki ürünüm bitsin onu alıcam.bence sen testerlarını iste ona göre karar ver bana iyi gelen bir ürün belki senin cilt yapına uymayabilir.

DDF yada Avene temizliyicisini La Roche Posay ın nemlendiricisini alayım diyorum..Araştırdıkça kafam karıştıı

Ben de La Roche Posay 'ı yeni kullanmaya başladım temizleme jelini ve nemlendiricisini şimdilik pek bir değişiklik yok ama denemek istersen eczanelerden tester larını alabilirsin.

o ürünlerden kullanmadım ama son aldığım Deep Clean beni cilt temizleyici olarak memnun etti.fiyatı da uygun istersen bi dene.

KREM TEMİZLEYİCİ
*Öyle derinlemesine ve mükemmel temizlerki, cildin görünümünü ve hissedilişini iyileştirir.Cilt, gözenekleri tıkayacak kalıntı kalmaksızın temiz olur.Cilt renginiz canlı ve sağlıklı görünür; daha dernlemesine ve mükremmel temizleme ile cilt pürüzsüz ve yumuşak olur.Kolay durulanabilir,gözeneklere derinlemesine nüfuz ederek kiri, yağı ve makyajı temizleyen salisilik asit içerir. Ayrıca; cildi kurutan, sertleştiren ve cilt rengini donuklaştıran ölü cilt hücrelerinide uzaklaştırır.Daha yumuşak ve tazecik bir cilt ortaya çıkar.
bende de hayatımda kullandıgım en kotu markadır
kremı cıldımı yakıyodu neden bılmıyorum
temızleyıcısınden mennun degıldım tonıgınden de
sonra cope atmıstım

Arkadaşlar size bir ürün daha önereyim ve kesinlikle memnun kalacağınıza inandığım ürün NouriFusion Vitaminli Temizleyici-NOURİFUSİON CLEANSER , bu ürün cildin 2 mm altına kadar inerek çok derinlemesine bir temizlik yapmaktadır. Ne gözeneklerde nede cilt altında hiçbir şekilde kir kalmamaktadır. Merak edenler için bi adres vereyim; Link Silinmiştir.
:çiçek:

KREM TEMİZLEYİCİ

cnm gercetn deep celan cok ıyı kullan onu ben kullandım sıvılcerımı yok ettı cıldı super yaptı

Arkadaşlar kesinlikle size REJUVI'yi tavsiye ediyorum.. Tek kullanımdan sonra nekadar haklı olduğumu görecekseniz.. Aranızda kullananlar warsa yorumları bekliyorum. Ben çok çok çok memnunum.

cnm eger cildin çok hassassa avene,ama diğerleri de çok iyi markalar,ben şahsen avene kullanıorum.bir de jelin toniğin nemlendiricin aynı markadan olsun cnm birbirlerini tamamlasınlar.ddf diğerlerine göre oldukça pahalı.o kdr para vermeye gerek yok diye düşünüorum la roche posay veya avene de gayet yeterli

Arkadaşlar size bir ürün daha önereyim ve kesinlikle memnun kalacağınıza inandığım ürün NouriFusion Vitaminli Temizleyici-NOURİFUSİON CLEANSER , bu ürün cildin 2 mm altına kadar inerek çok derinlemesine bir temizlik yapmaktadır. Ne gözeneklerde nede cilt altında hiçbir şekilde kir kalmamaktadır. Merak edenler için bi adres vereyim; http://www.hrb-turkiye.com/disbeslenme.html
:çiçek:

canım bu nasıl bi ürün ben la roche posay kullanıyorum fakat bu daha iyiyse bitince bi de bunu deneyebilirim ..jeyyar

bu bahsedilen yukarda herbalifeın ürünüydü sanırım
tanıtımına geldiler
kadın yüzün yarısını temizliyor diyor bakın fark etti di mi şurası böyle fln
hiçbirşey farkettiği yok
güneş kreminde güneşten koruyan madde yok nemlendiricisinde gözenek tıkayıcılar var
temizleyicisinin formulü normal bir temizleyiciden farksız
c vitaminli jel diye sattıkları ürün bitkisel silikon sürünce pürüssüz yapıyor çünkü silikon
kesinlikle çok kötü

Back