Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar 7 ay önce roaccutan kullandım etkisi geçmeye başladı gibi..Yüzümü temizlemek için iyi ürün kullanmak istiyorum.La Roche Posay, DDF ve Avene. İçlerinden kullanıp memnun olduğunuz varmı yardımcı olursanız sevinirim :çiçek:
bende de hayatımda kullandıgım en kotu markadıro ürünlerden kullanmadım ama son aldığım Deep Clean beni cilt temizleyici olarak memnun etti.fiyatı da uygun istersen bi dene.
DEEP CLEAN Cream Cleanser 200gr.
KREM TEMİZLEYİCİ
*Öyle derinlemesine ve mükemmel temizlerki, cildin görünümünü ve hissedilişini iyileştirir.Cilt, gözenekleri tıkayacak kalıntı kalmaksızın temiz olur.Cilt renginiz canlı ve sağlıklı görünür; daha dernlemesine ve mükremmel temizleme ile cilt pürüzsüz ve yumuşak olur.Kolay durulanabilir,gözeneklere derinlemesine nüfuz ederek kiri, yağı ve makyajı temizleyen salisilik asit içerir. Ayrıca; cildi kurutan, sertleştiren ve cilt rengini donuklaştıran ölü cilt hücrelerinide uzaklaştırır.Daha yumuşak ve tazecik bir cilt ortaya çıkar.
*Yağsızdır *Alkolsüzdür *
***DERMATOLOG'lar tarafından test edilmiştir.
o ürünlerden kullanmadım ama son aldığım Deep Clean beni cilt temizleyici olarak memnun etti.fiyatı da uygun istersen bi dene.
DEEP CLEAN Cream Cleanser 200gr.
KREM TEMİZLEYİCİ
*Öyle derinlemesine ve mükemmel temizlerki, cildin görünümünü ve hissedilişini iyileştirir.Cilt, gözenekleri tıkayacak kalıntı kalmaksızın temiz olur.Cilt renginiz canlı ve sağlıklı görünür; daha dernlemesine ve mükremmel temizleme ile cilt pürüzsüz ve yumuşak olur.Kolay durulanabilir,gözeneklere derinlemesine nüfuz ederek kiri, yağı ve makyajı temizleyen salisilik asit içerir. Ayrıca; cildi kurutan, sertleştiren ve cilt rengini donuklaştıran ölü cilt hücrelerinide uzaklaştırır.Daha yumuşak ve tazecik bir cilt ortaya çıkar.
*Yağsızdır *Alkolsüzdür *
***DERMATOLOG'lar tarafından test edilmiştir.
Arkadaşlar size bir ürün daha önereyim ve kesinlikle memnun kalacağınıza inandığım ürün NouriFusion Vitaminli Temizleyici-NOURİFUSİON CLEANSER , bu ürün cildin 2 mm altına kadar inerek çok derinlemesine bir temizlik yapmaktadır. Ne gözeneklerde nede cilt altında hiçbir şekilde kir kalmamaktadır. Merak edenler için bi adres vereyim; http://www.hrb-turkiye.com/disbeslenme.html
:çiçek: