Hiiiç alakası yok. 0.9 turbo benzinli araç kullandım yıllarca, şu an kullandığım 1.5 benzinliden daha seri daha güçlü bir araçtı. Motor teknolojisi çok değişik hacimle çok bağlantısı yok artık mevzunun.Tercihen 1.4 1.5 motordan aşağısını almıyorum ben.
Uzun yolda ,rampada bayılıyor.
Sizinki yeni nesil motor,memnunsanız takılmayın.
Megane piyasası olan bir araba.
Etraf sıfır en lüks arabayı da alsanız konuşacak şey illa ki bulur. Sorun yaşarsak satar üst model alırız deyip geçin. En nefret ettiğim şey alınan arabaya, eve olumsuz yorumlar yapılması.Kızlar selam,
Megane 4 1.3 Joy otomatik bir aracımız var kısa süre önce aldık 2020 model 39 bin KM.
Eşim baya inceleyerek irdeleyerek aldı ama etrafımızdakiler bu arabalar sorunlu neden aldınız? Şanzımanları başa bela. Başka araba mı bulamadınız gibi şeyler söylüyor sürekli. Bir kaç kişi de değil kim aldığımız gördüyse aynı. Şaşırdık açıkçası.
Kendisi veya Eşi arabalardan anlayan varsa fikrini söyleyebilir mi?
Merhaba ben yurtdışında yaşıyorum çoğunlukla bujiler , şanzıman gibi şeyler arabalarda problem yaratabiliyor bizde araba aldık asla bişey olmaz sağlam dedik ama yine de ufak defek arızaları olabiliyor sıfır da olsanız ikinci elde , Mercedes de alsanız Renault Megane de hiç farketmez gerçekten şans işi hep yeni araba da bile bişeyler olabiliyor etrafa bişeyinizi anlatmayın kendi tecrübenizi kendiniz edinin. Hayırlısıyla alın inşallah kazasız belasız kullanınKızlar selam,
Megane 4 1.3 Joy otomatik bir aracımız var kısa süre önce aldık 2020 model 39 bin KM.
Eşim baya inceleyerek irdeleyerek aldı ama etrafımızdakiler bu arabalar sorunlu neden aldınız? Şanzımanları başa bela. Başka araba mı bulamadınız gibi şeyler söylüyor sürekli. Bir kaç kişi de değil kim aldığımız gördüyse aynı. Şaşırdık açıkçası.
Kendisi veya Eşi arabalardan anlayan varsa fikrini söyleyebilir mi?
Buna katılıyorum 2018 1.4 hyundai i20'nin performansı berbattıHiiiç alakası yok. 0.9 turbo benzinli araç kullandım yıllarca, şu an kullandığım 1.5 benzinliden daha seri daha güçlü bir araçtı. Motor teknolojisi çok değişik hacimle çok bağlantısı yok artık mevzunun.