Bu marka model araba kullanan var mı?

sfnr04

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
108
76
29
Kızlar selam,

Megane 4 1.3 Joy otomatik bir aracımız var kısa süre önce aldık 2020 model 39 bin KM.

Eşim baya inceleyerek irdeleyerek aldı ama etrafımızdakiler bu arabalar sorunlu neden aldınız? Şanzımanları başa bela. Başka araba mı bulamadınız gibi şeyler söylüyor sürekli. Bir kaç kişi de değil kim aldığımız gördüyse aynı. Şaşırdık açıkçası.

Kendisi veya Eşi arabalardan anlayan varsa fikrini söyleyebilir mi?

Tercihen 1.4 1.5 motordan aşağısını almıyorum ben.
Uzun yolda ,rampada bayılıyor.
Sizinki yeni nesil motor,memnunsanız takılmayın.
Megane piyasası olan bir araba.
Hiiiç alakası yok. 0.9 turbo benzinli araç kullandım yıllarca, şu an kullandığım 1.5 benzinliden daha seri daha güçlü bir araçtı. Motor teknolojisi çok değişik hacimle çok bağlantısı yok artık mevzunun.

Kızlar selam,

Megane 4 1.3 Joy otomatik bir aracımız var kısa süre önce aldık 2020 model 39 bin KM.

Eşim baya inceleyerek irdeleyerek aldı ama etrafımızdakiler bu arabalar sorunlu neden aldınız? Şanzımanları başa bela. Başka araba mı bulamadınız gibi şeyler söylüyor sürekli. Bir kaç kişi de değil kim aldığımız gördüyse aynı. Şaşırdık açıkçası.

Etraf sıfır en lüks arabayı da alsanız konuşacak şey illa ki bulur. Sorun yaşarsak satar üst model alırız deyip geçin. En nefret ettiğim şey alınan arabaya, eve olumsuz yorumlar yapılması.

Malesef haklılar Renault şanzımanları çok kötü yaptıracak insan bulamıyorsunuz birde valla manuel aldık şuan o derece bezmiştik 🤭 bizdede clio vardı stop etmeye başladı silkelemeye başladı 70 bine yakın masraf ettik yaptırıp sattık honda, Toyota vs bakın otomatikte

Kızlar selam,

Merhaba ben yurtdışında yaşıyorum çoğunlukla bujiler , şanzıman gibi şeyler arabalarda problem yaratabiliyor bizde araba aldık asla bişey olmaz sağlam dedik ama yine de ufak defek arızaları olabiliyor sıfır da olsanız ikinci elde , Mercedes de alsanız Renault Megane de hiç farketmez gerçekten şans işi hep yeni araba da bile bişeyler olabiliyor etrafa bişeyinizi anlatmayın kendi tecrübenizi kendiniz edinin. Hayırlısıyla alın inşallah kazasız belasız kullanın 🍀 her araba da olabilir özellikle bu araba problemli demek yanlış bana göre. Arkadaşımın BMW x5 i var kız kaza yaptı airbagları patlamadı örneğin 😃 yani öngöremiyeceğiniz şeyler için telaş etmeyin. Bişeyleri ala ala tecrübe edineceğiz:KK43:

Güle güle kazasız belasız kullanın. Herkesin bir yorumu olur boşverin. Bir arkadaşım sıfır araç aldı. Diğeri 35 yaşında kadar bir çöp alamamış. Aracı olan bir kadınla evlenip araca çökmüş. Sıfır araç alana dedi ki 5 kuruş vermem bu araca! Şaka gibi ama gerçek.

Renault'larin ezelden beridir sanzuman problemi bilinir zaten ama iyi soforler vitesi bi tik yukardan kavradigini 2-3 kullanmada cozer ve araci tertemiz kullanmaya devam eder.

Bahsettiginiz Megane'dan hem 2 hem 3.jenerasyon hb kullandim, 3.jenerasyondan oldukca memnun kalmistim, genis ferah bir arabaydi.

Renault ve Fiat'lar sıkça filoya verilen araclardir, saglam olmasa, guzel olmasa filolar tercih etmez. Kazasiz belasiz hayirli gunlerde kullanin insallah 💕

Evet makesef doğru söylemişler. Belirtilen model ve şanzıman da sıkıntılar mevcut ve şans olarak bagdastırılamıyor. Ailemde renault oto tamircisi var tanıdıklar arada arar sorar tavsiye etmez.
Tabi sizin basınıza illaki gelecek diye birşey yok ama ihtimal diğerlerine göre fazla diyelim.
Artık almıssınız yapacak birşey yok sağlıklı sıhhatli kullanın inşallah

Kızlar selam,

Kızım baya pişik oldu herşeyi eksiksiz yapıyoruz bebek bezinden şüphelenmeye başladık. Sleepy yenidoğan kullanıyoruz. Değiştirip farkı görmek istiyoruz. Önerdiğiniz bir marka var mı?

X