• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU LEKEYİ NASIL ÇIKARTABİLİRİM?

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
36
Arkadaşlar merabaa :halay: mutfağım da cam masa kullanıyorum malum çizilmesi için de şeffaf plastik masa örtüleriden kestirdim. Altına da fotoğraflarımzı koydum hoş olmuştu... ta ki sıkılıp fotoğrafları çıkarmak istediğim güne kadar:eek: örtü kaldırıp fotoğrafları almaya başladığım da bir tane fotoğrafımın örtüye yapışmış olduğunu farkettim:eek: tabi ben şok :olamaz: kaldırdım yarısı örtüde kaldı. Kalanları cifle ovalaya ovalaya çıkardım. Ama resmin rengi örtü plastik olduğu için resmen örtüye işlemiş ve iğrenç bi görüntü.:kızgın: yine cifledim çıkmadı. .. masaya serdim çok kötü duruyo neyle çıkarabilirim bir fikri olan var mı :KK17:

Benim öyle asitli deterjanlara alerjim var canım yaaa... öksürük krizine giriyorum şimdi domestos döktüm balkona attım beklesin faydası olurmuki

Canim ben de denedim camasir suyu cikarmadi sirkeli su cikarmadi ustelik benim bizzat masama gecmisti eldiven tak eline beze cok az damlat sil camasir suyu kadar yok kokusu porcozun.... hic bir seyle de karistirma tabi :)

uğraştığına değmez canım canına yazık at yenisini al.bende çocukların çalışma masasına serdim masa çizilmesin diye haliyle boya falan yaptılar çizdiler karaladılar attım yenisini serdim.silsende çizik çizik çirkin duracak yine gözüne batacak vede değiştirmek isticeksin.

uğraştığına değmez canım canına yazık at yenisini al.bende çocukların çalışma masasına serdim masa çizilmesin diye haliyle boya falan yaptılar çizdiler karaladılar attım yenisini serdim.silsende çizik çizik çirkin duracak yine gözüne batacak vede değiştirmek isticeksin.
Biraz pahalıya almıştım ilk çıktığı zamanlar.... bakalım olmadı yenisini alıcam

Back
X