Bu leke nasıl çıkar?

edlammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
989
853
103
33
6EEE2EC7-607E-422C-8FC6-6805567B2F49.webp
Merhaba.Ne lekesi olduğunu tam bilmiyorum.Makineye attim çıkmadı.Göbeğime ağda yaptirmiştim.Ağda çıkaran yağla ovalayip kağit havluyla silindi her zamanki gibi.Üstüne pantolonu giyince acaba diyorum yine de emdi mi?Sir ağda yağı lekesi çıkmaz mı ki ya?
Ya da çantadan falan mi leke geçti bilemiyorum.Ne yapmak lazim tecrübeli bayanlar?Dosyalara ekledim.Ne lekesi gibi bu, nasıl çıkar?

Eki Görüntüle 2168255 Merhaba.Ne lekesi olduğunu tam bilmiyorum.Makineye attim çıkmadı.Göbeğime ağda yaptirmiştim.Ağda çıkaran yağla ovalayip kağit havluyla silindi her zamanki gibi.Üstüne pantolonu giyince acaba diyorum yine de emdi mi?Sir ağda yağı lekesi çıkmaz mı ki ya?
Ya da çantadan falan mi leke geçti bilemiyorum.Ne yapmak lazim tecrübeli bayanlar?Dosyalara ekledim.Ne lekesi gibi bu, nasıl çıkar?

Yagcoz deneyebilirsin yada bulaisk deterjani genelde bu tarz lekeler oyle cikiyor

Pamuklu kumaşta ağdadan sonra kullanılan yağın lekesi kalmıyor ama bu kumaş türünde sanırım kalıcı hale gelmiş gibi .

Bi kazagima agda doküldü, kapagı acilip foşurt diye
Umutsuzca makinaya attim 60dereceye ve cikti
Agda yagi sicrayan kiyafetlerim de oldu, onlar da cikti hep makinada
Bu baska bir sey sanirin
Kapiya falan surunmus olmayasiniz?
Gicirdamasin diye yagliyorlar ya, belki ondan bulasmistir

Bi kazagima agda doküldü, kapagı acilip foşurt diye
Umutsuzca makinaya attim 60dereceye ve cikti
Agda yagi sicrayan kiyafetlerim de oldu, onlar da cikti hep makinada
Bu baska bir sey sanirin
Kapiya falan surunmus olmayasiniz?
Gicirdamasin diye yagliyorlar ya, belki ondan bulasmistir
Ben de yillardir ağda yağiyla haşir neşirim hiç başıma gelmedi.Ama havuç pantolon tam o göbek kısımları olmuş leke yüksel bel ya, ondan herhalde ağda yaği diye düşündüm.

Artik cikmaz bence cunku bi kez makinaya atmissin : ( atmadan olsaydi bulasik ilaci derdim , haci sakir derdim.. yag cozucu derdim.,

Koslanın urunlerıne bakın banada bır tanıdık tavsıye etmıstı alıp surmedım kendıne kendıne yag gıbı sey zamanla cıktı

Asprin ya da yağçöz tarzı bir şey sıkıp kıyafetin lekeli bölgesinin altına bir bez yerleştirin. O deterjanlı bölgeye kaynar su döküp hafifçe silin. Gerekirse tekrarlayıp yıkayın yag lekelerini anca böyle çıkarabiliyorum ben.

Back
X