Ya da çantadan falan mi leke geçti bilemiyorum.Ne yapmak lazim tecrübeli bayanlar?Dosyalara ekledim.Ne lekesi gibi bu, nasıl çıkar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2168255 Merhaba.Ne lekesi olduğunu tam bilmiyorum.Makineye attim çıkmadı.Göbeğime ağda yaptirmiştim.Ağda çıkaran yağla ovalayip kağit havluyla silindi her zamanki gibi.Üstüne pantolonu giyince acaba diyorum yine de emdi mi?Sir ağda yağı lekesi çıkmaz mı ki ya?
Ya da çantadan falan mi leke geçti bilemiyorum.Ne yapmak lazim tecrübeli bayanlar?Dosyalara ekledim.Ne lekesi gibi bu, nasıl çıkar?
Kot pamuktur, bu kumaş viskon sentetik yani aynı işlem olmaz.pamuk lekeyi tutmaz ama viskon tutar ve bulaşık deterjanı bu kumaşta leke yaparUzerine bulasik deterjanı dok
Sungerle citi yap bulasik süngeri
1 gun boyunca bekle
Ertesi gun yıka
Benim kotuma da olmustu
Çıktı bu sekilde yaptim
Liyonel kumaşıKot pamuktur, bu kumaş viskon sentetik yani aynı işlem olmaz.pamuk lekeyi tutmaz ama viskon tutar ve bulaşık deterjanı bu kumaşta leke yapar
Ben de yillardir ağda yağiyla haşir neşirim hiç başıma gelmedi.Ama havuç pantolon tam o göbek kısımları olmuş leke yüksel bel ya, ondan herhalde ağda yaği diye düşündüm.Bi kazagima agda doküldü, kapagı acilip foşurt diye
Umutsuzca makinaya attim 60dereceye ve cikti
Agda yagi sicrayan kiyafetlerim de oldu, onlar da cikti hep makinada
Bu baska bir sey sanirin
Kapiya falan surunmus olmayasiniz?
Gicirdamasin diye yagliyorlar ya, belki ondan bulasmistir
Ya valla dah yeni almiştim:/Artik cikmaz bence cunku bi kez makinaya atmissin : ( atmadan olsaydi bulasik ilaci derdim , haci sakir derdim.. yag cozucu derdim.,