• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu krizde dükkan açılır mı....

Armin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
170
123
18
36
Aranızda esnaf bayanlar var mı. Krizden etkilenmeyen ve hangi sektordesiniz yardıma ihtiyacım var

Benim eşim esnaf...valla işler düşüşte açacağın dükkana da bağlı ne düşünüyorsun..

Sakın deneme bile benden sana tavsiye...
Cafe işletiyoruz, ilk zamanlar yaptığımız günlük cironun dörtte biri ite kaka anca oluyor şu sıra piyasa berbat hiç kalkışmayın derim...

Gerçekten mi ya? Kobilere destek falan diyorlardı oysa.. . Birde sosyal medya inst. Falan baya patladı insanlar acayip satışlar yapıyorlar? Anlamlandiramiyorum vallahi ben.

piyasa kotu esim esnaf nerdeyse son bir aydır cok dusuk isleri su aralar kalkısmayın

muhsaebe kısmına bakacak olursak. hayvan gibi vergi ödüyorsunuz.
şuan piyasada berbat. bütün mükellefler kan ağlıyor. bir tanesinde bile çok şükür lafını duymadım.
allah kobiye yardım etsin valla.

şahsen ben de kendi alanımda ticaret yapmayı düşünüyorum ama çevremde tanıdıklarım var, çok kötü durumdalarmış, ondan dolayı erteliyorum..

Eşim esnaf ve dükkanı 6-7 aydır zarar ediyor.
Krizi fırsata çevirebilen de var.
Şu bir gerçek ki, temel ihtiyaçlar üzerine kurulan işler her daim işler.
Bu alanlara yönelin.

Çok düşündüm en son okul karşısına tost waffle falan da yapabilecegim market kirtasiye yapabileceğim bir yeri devri alayım dedim

Benim de babam esnaf yılların esnafı şuan işler maalesef arkadaşların dediği gibi durmuş gibi şuan dükkan açmayın derim.

20 30 bine zarar etmeden ne yapabilirsem
20 bin iş için yetmeyebilir ilk 6 ay doğru düzgün iş yapamayabilirsin çevrede tanınma süren uzayabilir dükkan kirasının ayırman gerekli 6 aylık gerekirse 1 sene bu süre zarfında içeriden yiyeceksin kazancın fazla olmazsa.Yiyecek üzerine olursa bunun masası sandalyesi iç dekarasyonu-mutfağı-beyaz eşyaları-yiyecek malzemeler bir sürü para gider.Belediyeye kayıt-ruhsat-muhasebeci vs iyi ayarlamak lazım.Eleman alırsan onun maaşı+sigortası+yemeği+yol masrafı epey bir para tutar.

Back
X