Bu korkularla ne kadar devam edebilirim

salayaaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
188
-8
16
25
Kaygı bozukluğu yaşıyorum kaç aydır hamile olduğum için gittiğim doktorlar bana ilaç vermiyolar hata dinlemiyolar bile açıklayıcı bir konuşma dahi yapma gereği duymuyolar ben çok fazla korkuyorum delirmekten kontrolü kaybetmekten çok korkuyorum heleki bazen o iç sıkıntısından boğuluyorum bağırmak istiyorum gece kabuslar görüyorum uyuyamıyorum şizofren olma korkusu yaşıyorum sanki heran oldu olacak gibi böyle bişi değildir ama korkusu beni öldürüyor bu kadar korka korka acaba olucak miyim diye diken üstünde bekliyorum ne yapicam çok yoruldum 😔

Psikiyatri doktoru mu dinlemiyor ilaç vermiyor? Kadın doğum mu?

İlk 12 hafta ilaç vermiyorlar biraz sabredin ondan sonra ilaca başlarsınız kolay değil sizi çok iyi anlıyorum.

Kaygı bozukluğu yaşıyorum kaç aydır hamile olduğum için gittiğim doktorlar bana ilaç vermiyolar hata dinlemiyolar bile açıklayıcı bir konuşma dahi yapma gereği duymuyolar ben çok fazla korkuyorum delirmekten kontrolü kaybetmekten çok korkuyorum heleki bazen o iç sıkıntısından boğuluyorum bağırmak istiyorum gece kabuslar görüyorum uyuyamıyorum şizofren olma korkusu yaşıyorum sanki heran oldu olacak gibi böyle bişi değildir ama korkusu beni öldürüyor bu kadar korka korka acaba olucak miyim diye diken üstünde bekliyorum ne yapicam çok yoruldum 😔
Dozu düşük ilaç falan yokmudur ki? Başka doktora göründün mü?
Çarşıya çık gez,temiz hava al sinemaya git. Kafanı meşgul edecek şeyler yapmayı denedin mi?
Hamile pilatesine yazılabilirsin mesela müzik eşliğinde çok iyi oluyor.
Böyle hüzünlü olma,bebeğin etkilenir. Huzursuz bebek olur oda.
Eve belki söylemesi kolay ama kafanı dağıtman lazım.
Ne güzel hamilesin bir bebeğin olacak mutlu olmaya bak.
Kasvetli düşünceleri uzaklaştır zihninden.

Kesinlikle psikiyatri ye görün destek al kardeşim ben de çok sıkıntılıydım doktorum 3 aydan sonra başladı

Back
X