Dinimizce çalgılı danslı kadınlı-erkekli düğünler uygun değildir bu bazı hadislerde de yer alır. Birkaç arkadaşım mevlutlu düğün yapacak ama kına gecesinde kadınlar arasında eğlence olacak siz de öyle yapabilirsiniz isterseniz tabi yine de sizin kararınız önemli. Mutluluklar dilerim size
Kısmetse temmuz sonu gibi düğünümüz olsun istiyoruz. Bu işleri araştırmaya başladık. Nişanlım' Hz.Peygamber'imizinki gibi düğünümüz olsun. Evlilik çok kutsal, temiz bir başlangıcımız olsun.' diyor. Tamam haklı. Bayan ve erkeğin karışık olarak aynı ortamda oynaması günah ve bu günaha çanak tuttuğumuz için bize de günah. Bilen birine sorduğumda bayanlar ve erkekler ayrı ayrı olmalı ve gelinlik mahrem yabancı erkeğin görmesi günah, dediler.
Ama gel gelelim ki benim de hayallerim var. Düğünde nişanlımla zeybek oynayacaktık. Nişanlım üniversiteden sınıf arkadaşım. Üniversitedeki sınıfı toplayıp halayımızı çekecektik. Nice şeyler.
Bir tarafta olması gerekenler, diğer tarafta benim isteklerim. Tabi olması gereken olmalı. Da işte ... Bu konuda bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?
Sizi kışkırtmak için söylemiyorum ama bir defa evleniyorsunuz. Allah çok affedicidir. sen bütün ibadetlerini yapıp allahım nolur günah yazma bana bu düğün için affet beni diye dua et, onun affediciliği kimsede yoktur.Kısmetse temmuz sonu gibi düğünümüz olsun istiyoruz. Bu işleri araştırmaya başladık. Nişanlım' Hz.Peygamber'imizinki gibi düğünümüz olsun. Evlilik çok kutsal, temiz bir başlangıcımız olsun.' diyor. Tamam haklı. Bayan ve erkeğin karışık olarak aynı ortamda oynaması günah ve bu günaha çanak tuttuğumuz için bize de günah. Bilen birine sorduğumda bayanlar ve erkekler ayrı ayrı olmalı ve gelinlik mahrem yabancı erkeğin görmesi günah, dediler.
Ama gel gelelim ki benim de hayallerim var. Düğünde nişanlımla zeybek oynayacaktık. Nişanlım üniversiteden sınıf arkadaşım. Üniversitedeki sınıfı toplayıp halayımızı çekecektik. Nice şeyler.
Bir tarafta olması gerekenler, diğer tarafta benim isteklerim. Tabi olması gereken olmalı. Da işte ... Bu konuda bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?
Öncelikle istediğim her konuda düşüncemi söylemekte özgürüm.İstediğim gibi inanırım.Sen cennetine git de .Gerisini boşver dünya yansın , insanlar ölsün gebersin umrunda olmasın.Sana ve senin gibi cennete gitcem diye tüm duyguları körelmeye başlamışlara cennette başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?