- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
- 158
Kusura bakmayın kimse sizin için kötü bir yorumda/dilekte bulunmadı.Kızlar anlamıyorum sizleri,ben size gelin bana bakın demiyorum bildiğiniz belediye dışında yardım vakifları varmı diye soruyorum zira bu zamanda çalışan insanlar da bu yardımları alıyorken bunu istemem mi sorun oldu ?. Ben Çocuk gelişimden lise mezunuym Bebeğime hamile kalmaya çalıştığım aylarda tanıdığım vesilesiyle 1 ay çalıştım anasınıfında yardımcı olarak.2.ay zaten hamile kaldığımı öğrendim,ve belli bi süre sonra işden çıktım.1 ay çalışıp çıktığım ve sonrasında çalışmayan biri olarak ev hanımı olmuyor muyum ? Ya da illa b post atacağım zaman ben bir ay çalıştım mı demem gerekiyor ? Kimse bana inanmak güvenmek zorunda değil herkesin kendi düşüncesi ama herşeyi böyle kötüye yorarak aslını astarını bilmeden yorum yapmanız,konuyu bırakıp bu tür şeyleri irdelemeniz..Anlamsız.Ne oldu o önceki mesajı ortaya çıkardın hani yalan söylediğimi falan kanıtlamış oldun kendince ama bilmiyosun işte yada eksik biliyosun burada herkes herşeyini en ince ayrıntısına kadr anlatmak zorunda değil.,
Siz kendi kendinize çeliştiniz.hamilelikten önce durumlar iyiydi ben de çalışıyordum demek ne demek?
Anasınıfında 1 ay (yazıyla bir)çalışıp ayrılmak ne demek bir Ay çalışınca herşey düzelmiş miydi?
Umarım yardım bulabilirsiniz.bundan sonrası için de eşinize siz de iş konusunda en azından sigortasız çalışmaması gerektiğini tekrar tekrar vurgularsınız.
Hicbirimizin tuzu kuru değil hele ki şu dönemde şu günlerde..Herkes birşeyler için çalışıp didiniyor.Ben de dahil burada çok fazla çocuk istediği halde bir adım sonrasını düşündüğü için çocuk işini erteleyenler de var.
Hatta evlilik fikrini bile..