• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuda bilgisi olanlar

Ayyse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
4
1
1
37
Merhaba. Hamilelik başlangıcında kasık ve bel ağrısı yaşayan oldu mu. Benim yumurtlama günüme denk gelen günlerde kasık ve bel ağrım oldu. Hatta eşimle beraber olduktan sonra çok fena Bi kasık ağrım oldu ağlama derecesine geldim. Ama yarım saat içinde geçti. Hiç böyle Bi durum yaşamamıştım. Acaba yumurtlama dan mı kaynaklı yoksa başka 🤰Bi şey mi var🤗🤗daha adet günüme 12 gün var

Yumurtlamadan da olabilir benim yoğun kalça ve kasık ağrım oluyor..koparıp atasım geliyor resmen..gebelik için çok erkn bi zaman

Merhaba. Hamilelik başlangıcında kasık ve bel ağrısı yaşayan oldu mu. Benim yumurtlama günüme denk gelen günlerde kasık ve bel ağrım oldu. Hatta eşimle beraber olduktan sonra çok fena Bi kasık ağrım oldu ağlama derecesine geldim. Ama yarım saat içinde geçti. Hiç böyle Bi durum yaşamamıştım. Acaba yumurtlama dan mı kaynaklı yoksa başka 🤰Bi şey mi var🤗🤗daha adet günüme 12 gün var
kadık agrıları oluyor tabıı bel de ama adet gunune daha yakın.. ama belkı sen de farklıdır. herkesın vucudu farklı reaksıyon gösteriyor. allah gonlune gore versın :)

Yumurtlama doneminden oldugunu ben daha sonra yaptigim testlerle anlamistim.. hemde on iki gun var diyosun normal herkesin ovulasyon gunu ayni olmaz.

Back