İnşallah arkadasimBilgim yok ama Allah acil şifalar versin inşallah.
Biz belirti olduğunu bilmiyorduk ama sırtı ve göğsü agriyomus. Kendisinide şuan salmış durumda.sigara içmemiş gerekli tektukde olsa iciyorBelirti vs varmiydi acaba
Hadi ya sadece bu kadarmiydi peki ekg de gorundu muBiz belirti olduğunu bilmiyorduk ama sırtı ve göğsü agriyomus. Kendisinide şuan salmış durumda.sigara içmemiş gerekli tektukde olsa iciyor
Evet gorunmusHadi ya sadece bu kadarmiydi peki ekg de gorundu mu
Aminn inşallah arkadasimRabbim sifasini versin..
Cok gecmis olsun
Anladim benimde belirtilerim ayniydi ama ekgde bisey cikmadi supheleniyordum bundan tesekkur ederim bi de son olarak gobegi atiyormu nabiz gibiEvet gorunmus
Hiç duymadım öyle birşey. Tansiyon yüksek olduğunda sakincali ymis bu durum.damarlarda patlamaya yırtılma sebeb oluyormuş. Oda ölümcül sonuçlar yaratıyormuş malesef.erken teşhis olması çok iyi olduAnladim benimde belirtilerim ayniydi ama ekgde bisey cikmadi supheleniyordum bundan tesekkur ederim bi de son olarak gobegi atiyormu nabiz gibi
Aynen pihti atiyordu galiba dogru mu sigara da icmemesi lazim o yuzdenHiç duymadım öyle birşey. Tansiyon yüksek olduğunda sakincali ymis bu durum.damarlarda patlamaya yırtılma sebeb oluyormuş. Oda ölümcül sonuçlar yaratıyormuş malesef.erken teşhis olması çok iyi oldu
Sigara stres yok.tansiyon çok yükselmesi gerekiyormuş.Aynen pihti atiyordu galiba dogru mu sigara da icmemesi lazim o yuzden
Anladim canim cok gecmis olsun yasi kacti bi deSigara stres yok.tansiyon çok yükselmesi gerekiyormuş.
Kırk beş yaşında. Ailecek moralimiz çok bozukAnladim canim cok gecmis olsun yasi kacti bi de
Tek tukte olsa sigara icmesin bu tetikte bir hastalik 1 dal bile etkiler hafif sporlar yapsin yuruyus yapsin guzel beslensin biseyi kalmaz Allahin izniyle moralinizi bozmayinKırk beş yaşında. Ailecek moralimiz çok bozuk
İnşallahhh. Hareketsiz bir yaşamı var.malesef sigarayi da bir seferde bırakmayacak sanirimTek tukte olsa sigara icmesin bu tetikte bir hastalik 1 dal bile etkiler hafif sporlar yapsin yuruyus yapsin guzel beslensin biseyi kalmaz Allahin izniyle moralinizi bozmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?