Bu konuda bilgisi olan varmi

Kokina15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.445
952
123
Slm arkadaşlar. Abimde aort anevrizma si çıktı. Birkaç gün hastanede yatti.serum ve ilaç tedavisi uygulandı. Sanırım genisleme şimdilik çok fazla değilmiş. İlaç tedavisiyle diyetle eski sağlığına kavusabilormis.onun için çok endişeleniyorum. Bu rahatsızlık geçici mi bilginiz varmı tkadaslar

Kardiyovasküler cerrahi doktorunuz mutlaka nerede, tedavisi ile neyi amaçlıyor size açıklar. Birden fazla tipi var. Buradan yazılanlardan çok doktorunuz ne der o önemli. Geçmiş olsun.

Anladim benimde belirtilerim ayniydi ama ekgde bisey cikmadi supheleniyordum bundan tesekkur ederim bi de son olarak gobegi atiyormu nabiz gibi
Hiç duymadım öyle birşey. Tansiyon yüksek olduğunda sakincali ymis bu durum.damarlarda patlamaya yırtılma sebeb oluyormuş. Oda ölümcül sonuçlar yaratıyormuş malesef.erken teşhis olması çok iyi oldu

Aynen pihti atiyordu galiba dogru mu sigara da icmemesi lazim o yuzden

Kırk beş yaşında. Ailecek moralimiz çok bozuk
Tek tukte olsa sigara icmesin bu tetikte bir hastalik 1 dal bile etkiler hafif sporlar yapsin yuruyus yapsin guzel beslensin biseyi kalmaz Allahin izniyle moralinizi bozmayin

Tek tukte olsa sigara icmesin bu tetikte bir hastalik 1 dal bile etkiler hafif sporlar yapsin yuruyus yapsin guzel beslensin biseyi kalmaz Allahin izniyle moralinizi bozmayin
İnşallahhh. Hareketsiz bir yaşamı var.malesef sigarayi da bir seferde bırakmayacak sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…