Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu konu sadece benim değil, hepimizin derdi olmalı...
- Konu Sahibi Mikerinos
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?şu anki bu mesajımı sadece konuyu güncel tutmak için yazıyorum
üst sıralarda olursa arkadaşlar daha kolay farkedebilirler böylece
O kadar duyarsız insanlar var ki bu basit ama içten çabanız bile beni duygulandırdı...
Son düzenleme:
Ayrıca arkadaşlar sizden bir ricam daha var. Konunun içinde vediğim imza linklerini eğer kullanıyorsanız facebook ve twitter da paylaşabilir misiniz... Böylelikle sayıyı daha da arttırabiliriz... Saha çalışması yapamıyoruz ama belki bu internet eylemi daha etkili olur... Nacizane herkesin bir katkısı olsun...
konunun taşınması katılım açısından biraz kötü olmuş aslında
ama varsa duyarlı birileri buradada bulacaktır knuyu endişelenme
bu arada imza sayısı 405,969 kişi olmuş
umarım 1,000,000 hedefine ulaşır
bizde pc kullanıcısı olan ya da forumdaki arkadaş olduğummuz kişilere msjla bildirelim
bizde pc kullanıcısı olan ya da forumdaki arkadaş olduğummuz kişilere msjla bildirelim
konunun taşınması katılım açısından biraz kötü olmuş aslında
410,378 kişi.... Tüm Dünyada 1.000.000 olmayacaksa yazıklar olsun bize....
410,378 kişi.... Tüm Dünyada 1.000.000 olmayacaksa yazıklar olsun bize....
açıkçası konun benim en çok takıldığım konulardan biri oldu
babam hobi olarak arıcılıkla meşgul
geçenlerde bana böyle giderse gelecekte çocuklarınız yapay bal yemek zorunda kalacak
çünkü her geçen gün arı nesli bile kötüye gidiyor dedi
durumun vahameti tüm dünya açısından aynı yani
sadece bu kötü durum kutuplarda değil
açıkçası konun benim en çok takıldığım konulardan biri oldu
babam hobi olarak arıcılıkla meşgul
geçenlerde bana böyle giderse gelecekte çocuklarınız yapay bal yemek zorunda kalacak
çünkü her geçen gün arı nesli bile kötüye gidiyor dedi
durumun vahameti tüm dünya açısından aynı yani
sadece bu kötü durum kutuplarda değil
Kendi elimizle kendi geleceğimizi yok ediyoruz... Her konuda gelişmiş insanlığın bu konuda gözlerinin bu kadar kapalı olması beni çok şaşırtıyor...
Kendi elimizle kendi geleceğimizi yok ediyoruz... Her konuda gelişmiş insanlığın bu konuda gözlerinin bu kadar kapalı olması beni çok şaşırtıyor...
haklısın katılıyorum
ayrıca katılımın az olmasıda biraz üzdü beni
Daha önce görmemiş arkadaşlar lütfen elimizden birşeyler geliyorken esirgemeyelim.. Hem bu konudaki hemde Gsm_lee arkadaşımızın verdiği linki unutmayalım: Yaşam Hakkına Saygı - 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Deklarasyondur
Hatta gsm_lee nin vermiş olduğu link daha önemli öbürü tüm dünyada mutlaka imza toplanacaktır ama bu ülkemizle ilgili ve tc numarası istediği için gerçek bir imza niteliğinde boş imzalar geçersiz yani...
Hatta gsm_lee nin vermiş olduğu link daha önemli öbürü tüm dünyada mutlaka imza toplanacaktır ama bu ülkemizle ilgili ve tc numarası istediği için gerçek bir imza niteliğinde boş imzalar geçersiz yani...