bu koltuklara nasıl perde,yardım!!

cecillia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
386
1
116
İstanbul
Kızlar seçtiğimiz koltuk takımı bu ancak nasıl ne tarz hatta ne renk bir perde olacağı hakkında hiç bir fikrim yok,yardımcı olur musunuz?

öncelikle koltukların çok güzelmiş canım güle güle kullan, fikrime gelince beyaz üzerinde küçük küçük borda renk çiçekler olan kruvaze dikim tül perde şık durur gibi geliyor yanlarada beyaz yada tercihen koyu renk iki kanat yaptırıp bağlayabilirsin

çok ağır bir takım gerçekten güzel kruvaze tül ve stor güneşlik hoş durur bence perde istiyorsan takıma uyumlu çiçekli perdelerdende yaptırabilirsin şimdi zebralarda çok moda brillifeta görmüştüm

Kızlar seçtiğimiz koltuk takımı bu ancak nasıl ne tarz hatta ne renk bir perde olacağı hakkında hiç bir fikrim yok,yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 839179

canım bence koltuktaki minderin içindeki zeytin yeşili rengi var ya o renk bi perde ve beyaz tül bence hoş durur tabi halın da önemli halının fotoğrafını çekersen daha çok yadım edebilirm

Konu içeriği nedeniyle taşındı..

valla bence oyle güzel bir takım ki ister avangarda ister countrye ister klasiğe çevirebilirsin takımı perdelerle. yani her tür perde gider. ne tarz düşünüyorsun?

valla perdenin ne tarzı ne rengi hakkında hiç bi fikrim yok açıkçası,halı soran arkadaşımada şöyle söyleyeyim henüz sadece koltuk takımını seçtik halı bile seçemedim,halı içinde fikir veren olursa sevinirim

Çok güzel canım gule gule kullan.
Perdeyle ilgili mahalle perdecisine değil de güzel bir perdeci de diktireceksen resmini götür takımın onlar yardımcı olurlar. Ay şekilde haliciya da resmini göster uyacak modelleri gösterirler. Içinden zevkine ve kesene göre begenirsin

Koltuklar çok şıkmış. Ben olsam plise perde (düette perde) kullanırdım.

Bu lüks bir perde sistemi. Çok daha uygun fiyatlı perde olsun diyorsanız stor perde olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…