Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bu koltuk takımı nasıl?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

reyhanvenane

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
7
1
36
Benim oturma değil ama yemek odası takımım bellona ben çok memnunum.6 yılda 3 taşınma gördü sapasağlam.
Cevabınız için teşekkür ederim. Biz hiç bellona kullanmadık. Annem için alacağız. Bu koltukların en çok kumaşını merak ediyorum. Silmesi kolay mı, leke tutuyor mu? Forumdan birisi terletiyor yazmış. Bellonanın kadifemsi kumaşlarını kullanan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Cevabınız için teşekkür ederim. Biz hiç bellona kullanmadık. Annem için alacağız. Bu koltukların en çok kumaşını merak ediyorum. Silmesi kolay mı, leke tutuyor mu? Forumdan birisi terletiyor yazmış. Bellonanın kadifemsi kumaşlarını kullanan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.
Onu bilemem canım ama yemek masasının sandalyelerinin kumaşı biraz terletiyor.Koltuk kumaşları da aynı mıdır bilemem.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun güle güle otursun anneniz.

Çok teşekkür ederim as_narcicegim. Beklemedeyiz daha almadık. Bir de istikbalin aristo koltukları var. Onları da düşünüyoruz. Yeni modellerin çıkmasını da bekliyoruz. Anneme hangi modeli göstersek de içi ısınmıyor:63:. Bir şey alamıyoruz. Daha bunun yemek odası var. Koltuklardan bağımsız olarak http://www.istikbal.com.tr/panel-mobilya/yemek-odalari/silva-yemek-odasi-takimi ben bu takımı beğendim. Annemi kandırmaya çalışıyorum. Bu takıma ne dersiniz hanımlar bir şeyler yazın. Hadi iyi günler herkese.

X