• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu koltugu ne tur mobılyalarla kombınlerım:)

ultraslan_nur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
357
2
118
İstanbul
bazı sebeplerden konuyu sıldım arkdslar

Eklentiler

• $IMG_0591 - Kopya - Kopya.webp
    $IMG_0591 - Kopya - Kopya.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 122
  • $SAM_3169.webp
    $SAM_3169.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
canım öncelikle bu koltuk county den çok minimalist bi tarz ikisni aynı yerde uygulamak biraz kasar.

county olarak beyaz eskitme mobilyalar bakabilirsin lake mobilyalar modern bi hava katar..

perde olarak rustik county tarzına çok uygun " fon olarrak beyaz çiçekli bir fon kullanabilirsin"

salonun çok geniş diil sakın büyük ünite sehpa seçme derim.beyazdan da şaşma belki kırık beyaz lake kullanabilirsin ufak bir tv köşesi ve koltuğuna uygun sert köşeleri olan bir sehpa.kırlentler beyaz kahve fıstık yeşili tonlarında çiçekli olabilir.öyle yaparsan duvar kağıdı kullanmana gerek yok.perde de country tarz olabilir kırlentlerle aynı desen fon bol dökümlü kırık beyaz düz desenli tül..

canım öncelikle bu koltuk county den çok minimalist bi tarz ikisni aynı yerde uygulamak biraz kasar.

county olarak beyaz eskitme mobilyalar bakabilirsin lake mobilyalar modern bi hava katar..

perde olarak rustik county tarzına çok uygun " fon olarrak beyaz çiçekli bir fon kullanabilirsin"

salonun çok geniş diil sakın büyük ünite sehpa seçme derim.beyazdan da şaşma belki kırık beyaz lake kullanabilirsin ufak bir tv köşesi ve koltuğuna uygun sert köşeleri olan bir sehpa.kırlentler beyaz kahve fıstık yeşili tonlarında çiçekli olabilir.öyle yaparsan duvar kağıdı kullanmana gerek yok.perde de country tarz olabilir kırlentlerle aynı desen fon bol dökümlü kırık beyaz düz desenli tül..

kızlar cok tsk ederım yorumunuz ıcın salonum resımde kucuk cıkmıs ama cok kucuk degıl krem halı alım dıyorum turuncu yesıl tonlarında mınderlerle hareket katarım dıorum bıde ıkeadan almayı dusunuyorum saglamı bılmıorum ama

canım bence senin tarzın county değil yeşil ve turuncu diyince daha net çıktı ortada daha modern bi tarzın var bence
county daha pastel renkler vardır. fakat ben kendi adıma yeşil ve turuncu veya kırmızını uyumunu çok severim kontras renkleri kombinlemeyi severim

canım öncelikle benim fikrim bu koltuk modern tarz. bence country tarzı yaratmaya çalışma. çünkü öyle yapmaya çalışırken yapmacık olacak gibi.bence salonunu modern tarz yap. yatak odanda çok istiyorsan içinde kalmasın country tarz baştan aşağı yap derim.. ben de bu kahve renkkoltuk olsaydı şöyle yapardım. önce koltuk koyu renk olduğundan diğer şeyler açık renk olmalı derim. tüller,perdeler açık tonlarda ve modern formlarda olmalı. halını krem rengi almakla doğru yapmışsın bence. ünite masa sandalye giibi tammalayıcı ürünler de tıpkı moltuğunun çizgisinde modern olmalı. keskin hatları olan modern tasarımlar uygundur bence. tabi yine açık renk. lake beyaz. akçaağaç,yada anadolu cevizi biraz daha koyuya kaçarsak.yastık mum gibi aksesuarlara gelince onlar da kahverengi ile tezat olmalı. turuncu,turkuaz,bence en iyi iki alternatif.ikisi de canlılık katar,duvara da modern bi tablo. çok güzel olur. güle güle otrun. mutluluklar

canım öncelikle benim fikrim bu koltuk modern tarz. bence country tarzı yaratmaya çalışma. çünkü öyle yapmaya çalışırken yapmacık olacak gibi.bence salonunu modern tarz yap. yatak odanda çok istiyorsan içinde kalmasın country tarz baştan aşağı yap derim.. ben de bu kahve renkkoltuk olsaydı şöyle yapardım. önce koltuk koyu renk olduğundan diğer şeyler açık renk olmalı derim. tüller,perdeler açık tonlarda ve modern formlarda olmalı. halını krem rengi almakla doğru yapmışsın bence. ünite masa sandalye giibi tammalayıcı ürünler de tıpkı moltuğunun çizgisinde modern olmalı. keskin hatları olan modern tasarımlar uygundur bence. tabi yine açık renk. lake beyaz. akçaağaç,yada anadolu cevizi biraz daha koyuya kaçarsak.yastık mum gibi aksesuarlara gelince onlar da kahverengi ile tezat olmalı. turuncu,turkuaz,bence en iyi iki alternatif.ikisi de canlılık katar,duvara da modern bi tablo. çok güzel olur. güle güle otrun. mutluluklar

haklısın canım modern tarz yapmak en ıyısı contry hevesım seneler sonraya kaldı:)) saglık olsun tavsıyelerın ıcın tsk canım yerlestıkten sonra paylasıcam sızlerle ınsallah bakım nasılbısey cıkıcak ortaya .)

canım bence koltuk takımın spor o yüzdencountry tarzında uzak dur yoksa çok saçma bir şey çıkar ortaya (bu benim görüşüm)...Halını kırlent yastıkların modelinden seçeilirsin ona uygun olabilir...Ben olsam bu tonun dışına çıkmam ama eğer renk değişikliği olsun farklı bişeyler olsun dersin...turkuaz rengi kırlentler yaptırabılırsın...halındada yıne kahve ve turkuazin bir arada bulundugu bı model olabılır...:34:

Back
X