bu kokuya bayıldım...

ay bak bende merak ettim şimdi fiyatıda uygunmuş nası bi koku ciceksimi baharatmı şekerli vanilyalı gibimi ???

kızlar ltfn ayrıntı yazın çok merak ettim ben..kalıcımı ne tür bir koku baharat çiçek şeker..netten araştırmam lazım hemen

Güzel mi, ben de lolitanın mor siselisimi bir kiza sormustum super kokuyordu sordum söyledi ben gidip diger lolita kokusunu almistim hangisi oldugunu bilemedigimden, bendeki de guzel de digerinin yorumlarini okuyunca vazgectim almaktan cok sekerliymis bunaltiyormus falN falN... bu nasil acB, sansiro gordum takicilat stand aciyor dukkanin icinde kLici onlarin kokulari esanslari guclu sanirim bilmiyorum denk gelmek koklayip tene sıkıp denemek gerek. Aklimizda bulunsun ama demek guzelmis bu koku.

İyi yapmışsın canım ,bazen öyle alıp götürüyor insanı parfümler ,güle güle kullan şimdiden :) bende hamilelik bitsin güzel parfüm bakıcam değişik bunuda denerim,şimdilik ağır geliyor kokular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…