Bu kokunun sebebi ne kendimden tiksindim!

EstrellaMorente

Evrimdışı.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
1.237
997
73
Merhabalar.
Yaklasik bir haftadir tuvalete ciktiktan sonra idrarimda lanet bir koku duyuyorum. Sistit degilim cunku agrim sancim tuvalete cikarken yanma acima da yok. Ama bu koku var anlamadim gitti. Sizce ne olabilir basina gelen var mi?

Merhabalar.
Yaklasik bir haftadir tuvalete ciktiktan sonra idrarimda lanet bir koku duyuyorum. Sistit degilim cunku agrim sancim tuvalete cikarken yanma acima da yok. Ama bu koku var anlamadim gitti. Sizce ne olabilir basina gelen var mi?
Muhtemelen
Merhabalar.
Sanırım idrar yolu enfeksiyonu bende de aynı sorun vardı hatta idrardan bir iki damla pembe kan geldi idrar testi ve üreme testi yaptırdım doktor ilaç yazdı geçti şükür doktora gitmekte fayda var geçmiş olsun.

Vitamin iciosan son zamanlarda oda koki yapio ozellikle b vitamini agirlikliysa. Gebelik kokuda degisiklik yapabilio. Bide usutme ve az su icme de koku yapabilio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…