• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kokulari kullananlar yorum yapabilir mi?

nazzz86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
131
5
38
34
İzmir
1)Ysl cinema edp
2)Kenzo amour edp
3)Bvlgari jasmin noir edp
4)Manifesto l'elixir edp
Bunlarin koku farkedilirligi ve kaliciliklarini cok merak ediyorum ve bunun disinda ciceksi vanilyali veya vanilyali femme fatale olan kokular farkedilirligi yuksek tavsiye edebilceginiz parfumler var mi hypnose haric cunku o bende kalmio :)

Bvlgari Jasmin Noir aşığı biriyim.
Sıcacık, tatlı, asil, ağır bir koku. Zenginliği çağrıştırıyor bana.
Mis gibi.
Ben açılış notalarına da, orta ve bitiş notalarına da hayranım.
Bu kokuyu her türlü seviyorum.
Kalıcılığı ve fark edilirliği yüksek. Sıkınca hep kokusu burnuma geliyor ama kalıcılık kişiye göre farklılık gösterdiği için denemeden bilinmez.
Ve sanırım bu koku da hypnotic gibi ya çok sevilen ya da nefret edilen cisten.
Ortası yok.

Kenzo amour vanilyalı yumuşak bir koku.Hypnotic Poisonu andırıyor biraz.Amourdan çok Hypnotic tam senin istediğin femme fatale bir koku :)

Kenzo amour vanilyalı yumuşak bir koku.Hypnotic Poisonu andırıyor biraz.Amourdan çok Hypnotic tam senin istediğin femme fatale bir koku :)

Ya soyle bi durum var hypnotic var bende ama reformule edildigi icin gunde kac kere tazeliorum ucuo iki saate bende hatta yeni cikan hypnotic edp sini aldim o ondan daha beter hic kalmio bunlarida 1-2 fis deil baya boca ediorum bu arada:)

Yakın arkadaşım kullanıyor hypnotic,kalıcı olsun diye hem orjinal hem bargellodan aldığını sıkıyor karıştırıp :) Olmadı dior addict var yine vanilyalı :69:

Yakın arkadaşım kullanıyor hypnotic,kalıcı olsun diye hem orjinal hem bargellodan aldığını sıkıyor karıştırıp :) Olmadı dior addict var yine vanilyalı :69:

Addicte var bende ama maalesef onunda reformule hali var artik yok turkiyede eski reformulasyonu baharaatini azalmislar siradan vanilyali bi koku haline gelmis:mad:

Addicte var bende ama maalesef onunda reformule hali var artik yok turkiyede eski reformulasyonu baharaatini azalmislar siradan vanilyali bi koku haline gelmis:mad:

Haberim yoktu çok yazık etmişler.:53:
Paco rabanne Black xs ve Armani Code da vanilyalı ve çok karakteristik parfümler

Back